- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojtix
tag
válasz
Anonymus95 #9583 üzenetére
Most jött meg az új céges teló (rom
222; sim:unlock).
A B170 simán felment és jött a B200 OTA, de onnan megállt. Hiába nyomom a keresést.
Hülyeség, de lenne valamilyen időkorlát az újabb és újabb letöltésekre? -
SzilárdRM
újonc
válasz
Anonymus95 #9583 üzenetére
Köszönöm. A vendor mit takar? Bocs de még kezdő vagyok a témában.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #9572 üzenetére
én sosem rakom a dload mappába. formázom az sd-t, rárakom ami kell és megy is. néha kiír olyat, hogy nem talált dload mappát de frissit, okézom és csinálja a dolgát.
-
aakosch
tag
válasz
Anonymus95 #9574 üzenetére
Szia,
a háromgombossal sem működött SD-kártyáról. Közben kerítettem egy micro sd-t és így már rendben volt
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9572 üzenetére
Az a számbepötyögős az az SD kártyáról működik csak mert amikor bepötyögöd előjön egy belső menü és ott az SD card update-et lehet csak ugye választani, ezért nem működött neki ezzel a módszerrel. De 3 gombos indítással a belső memóriáról szerintem simán működni fog neki, lényegében szinte ugyan az a két folyamat.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #9558 üzenetére
Én leírtam sokszor,még pár hónapja,aztán meguntam.Én mindig úgy kezdem,ha új topikba megyek,hogy elolvasom az összefoglalót(ha van),aztán kb.az utolsó húsz oldalt.Nekem ne mondja azt senki,hogy pár percet nem tud rászánni erre..
Persze lehet kérdezni,erre való ez az oldal. -
TGa
tag
válasz
Anonymus95 #9550 üzenetére
sajna olyan tesztet még nem találtam még ahol egymás mellett lehetne látni a készített képeket, csak szubjektív véleményeket olvastam
-
TGa
tag
válasz
Anonymus95 #9537 üzenetére
A telekomosra gond nélkül felment a B370 és tényleg azonnal jelzett a B382 és az is gond nélkül települt. Karácsonyi ajándék, így a használati tapasztalatok majd utána. A kamerát sokan dicsértétek abban bízom nagyon, hogy remek lesz. Az elsődleges a kamera tudása volt a választásnál és a 60 ezres kategóriában ez tűnt nekem a legjobb választásnak. Remélem megközelíti a p9 képeit
-
Zsöti90
tag
válasz
Anonymus95 #9539 üzenetére
Sikerült minden, 282 verzió van fent, köszönöm még egyszer a segítséget
-
Zsöti90
tag
válasz
Anonymus95 #9539 üzenetére
Köszönöm már haladok vele
-
Zsöti90
tag
válasz
Anonymus95 #9537 üzenetére
Ha ezek megvannak, szükséges egy teljes visszaállítás? Másodszor a garancia nem vész el azzal hogy nem telekomos rom van rajta?
-
TGa
tag
válasz
Anonymus95 #9524 üzenetére
Ajándékba vásároltam én is egy P8-t. Telekomos rom volt rajta és ezt frissítettem 380-ra. Minden rendben ment és szuper lett a készülék, de most olvasom, hogy erre nem lesz OTA, mert, hogy béta...
Hogy a továbbiakban legyen OTA rakjam fel a 370-et? Rakhatom a 380-ra? -
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #9521 üzenetére
Na majd ha kezdődik a szünet,viszem.Viszont muszáj postára vinni?T-nél nem lehet feladni?Adta már fel ott valaki?
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #9522 üzenetére
Áhhhh értem, köszi
-
ataman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9508 üzenetére
Arról, hogy a B380 (ésa B390 is?) béta verzió lenne van esetleg netes forrásotok, hivatkozással? Beleírnám az összefoglalóba, ha tényleg az. Előre is köszi!
Ezt próbálta már valaki?
Firmware Finder Huawei mobilokhoz. -
KGY81
újonc
válasz
Anonymus95 #9491 üzenetére
Köszönöm szépen!
Sikerült, szenvedtem vele, mert a b170-et letöltöttem több helyről de nem csomagolta ki (hibás fájl..). Letöltöttem gépre és kicsomagoltam, át az sd kártyára, és már működött is.
Még egyszer köszönöm! -
hori-zoli
tag
válasz
Anonymus95 #9504 üzenetére
B380-ról frissítet OTA-n. Azzal nem tapasztaltam gyorsabb akku merülést.
-
Zsöti90
tag
válasz
Anonymus95 #9501 üzenetére
Köszönöm a leírást, most egy kicsit hanyagolom, nincs kedvem egyenlőre össze-vissza telepítgetni a szoftvereket, használom és ha minden rendben nem nyúlok hozzá, ha meg megjön a kedvem, majd a leírtak alapján frissítem. Ezért gondolkoztam sokat az androidon ezek az állandó szoftver cserék frissül nem frissül, na meg miért nem frissül, de azért jobb lenne az újabb szoftver gondolata benne van az emberben
. Na mindegy is a telefon állat az a lényeg
-
hori-zoli
tag
válasz
Anonymus95 #9502 üzenetére
A rom-ot nem húzták újra. Mielőtt belaktam a telefont, előtte kapta meg a B382-t.
-
Zsöti90
tag
válasz
Anonymus95 #9497 üzenetére
de látom itt a fenti összefoglalóban tölthető a 382-es
-
Zsöti90
tag
válasz
Anonymus95 #9497 üzenetére
GRA-L09C900B323
-
Zsöti90
tag
válasz
Anonymus95 #9494 üzenetére
Köszönöm, ezeket nagyjából beállítottam, de majd még alaposabban átnézem. Gondolom frissebb verzió nem nagyon lesz rá hivatalosan, mégis csak másfél éves telefon. Custom romokat nem fogok feltenni rá. Egy lumia 735 után, ami még mindig azt mondom egy egész kellemes telefon, fényévekkel jobb.
-
Plafoon
tag
válasz
Anonymus95 #9486 üzenetére
Így már sikerült, köszi, feltettem. Ezentúl mindig szükség van factory resetre, hogyha nem sd kártyáról akarok frissíteni hanem belső memóriából?
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #9464 üzenetére
Most ezzel az lesz a gond, szerintem, hogy mivel ez béta, erre majd megint nem jön OTA-n a végleges. Kérdés, ebben az esetben, megint 370 kell majd vissza, hogy arra jöjjön a 382, amire jön majd az OTA 39x? Mert a 382 nem megy fel rendesen, memória kariról ...
-
Plafoon
tag
válasz
Anonymus95 #9467 üzenetére
Rendben, érdemes feltenni a b370et? Ha b200-am van.
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #9461 üzenetére
Szia
B382-ről váltottál fel? -
Zsöti90
tag
válasz
Anonymus95 #9461 üzenetére
Csak megrendeltem bár így nem 0 ft hanem 25-re jön majd k ia végén hogy az aktuálisat is fizetni kell, de még szerintem így is megérte
-
Zsöti90
tag
válasz
Anonymus95 #9457 üzenetére
nem is tudom, lehet úgy is megérné, hogy az aktuálisat is fizetem mellé áprilisig hmm
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9437 üzenetére
Erről a kártyafüggetlen GRA-L09C432B222 verzióról, hogy jutok el a B382-es 6.0-ás androidhoz? Erről a német weboldalról a B380-ast szedhetem nyugodtan és telepíthetem SD kártyáról a leírtak alapján, vagy előtte még valami mást is fel kell tennem?
A B382 meg gondolom majd jön OTA-n, ha fent lesz a B380 ugye? -
Bkrisz9
őstag
válasz
Anonymus95 #9405 üzenetére
4G-hez kapcsoló is van az értesítési panelen. Én is csak akkor használom ha mással rossz a net vagy a térerő.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #9406 üzenetére
Sokan szidják az aksit, de konkuráciához képest nem sokkal rosszabb... sőt.
LG G4 pl. kevesebbet bírt nálam.És az egy jóval nagyobb telefon.
Pár év és mikor már nem tudnak érdemesen jobb vasat belepakolni a telefonba akkor majd talán elkezdnek aksi felé is fejleszteni a gyártók.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9379 üzenetére
Hát igen ha a magyar szolgáltató is a 3 GB-os modellt árulná akkor nem lenne kérdéses, mert létezik belőle olyan is, de az a kevesebb ram sokat ront rajta.
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #9375 üzenetére
Köszi!
Lesz mit olvassak. -
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #9355 üzenetére
Ebbe segíts légyszíves, mert 2 alatt minden linket megnyitottam (vagy nem), de nem találok semmit az Összefoglalóban a TWRP-ről.
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #9353 üzenetére
OK, köszönöm.
TWRP? -
törölt tag
válasz
Anonymus95 #9347 üzenetére
Full gyári minden.
B321Face-n belül engedélyezd. (Alkalmazás beállítások/értesítések) Legalábbis nekem így van.
Minden más zöld persze.
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #9344 üzenetére
Nálam a FB kék.
-
turikcsaba
csendes tag
válasz
Anonymus95 #9331 üzenetére
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, szuperek vagytok! Tényleg nagyon szépen veszi fel a hangot ataman. Ez a telefonra nézve hatalmas plusz nálam. famalac: rendben, tűkön ülve várom a videot, köszönöm!
Anonymus95: szeretek telefont buherálni, sok zenét hallgatni rajta, meg hogy ne akadozzon állandóan miközben nyomkodom, mert az akadásokkal már torkig vagyok. Igazából csak ezek lennének az igényeim. Ráadásként láttam hogy két fejlesztő is nekiült cm13 és 14-et csinálni a p8-ra(), remélem be is fejezik!
Ujjlenyomat olvasó különösképp nem érdekel, csak attól félek, hogy hamar elavult telefon lesz a p8 a p9 lite-hoz képest. Olvastam, hogy a p9 lite megkapja az új androidot, ez pedig nem. De ettől függetlenül már csak a mikrofonjai miatt is szerintem a p8-at veszem, remélem nem fogok csalódni.
Még egy kérdés, az értesítési LED hány színt tud? -
jeni
félisten
válasz
Innen olvasva
Ettől függetlenül nekem is a P8 Full tetszik.
Aksiban viszont a P9 Lite az erősebb. -
jeni
félisten
válasz
A P9 Lite nem 3GB Ram van benne?
-
atis1224
tag
válasz
Anonymus95 #9312 üzenetére
Köszi
-
q012345
tag
válasz
Anonymus95 #9323 üzenetére
Köszi.
-
q012345
tag
válasz
Anonymus95 #9320 üzenetére
Az összes gyári témánál ez van, de az összes többi témánál jó volt. Közben megcsináltam a mentés és gyáriállapot visszaállítást ezt követően visszatöltöttem a mentést és így most minden jó.
-
q012345
tag
válasz
Anonymus95 #9317 üzenetére
Amit lehetett kipróbáltam, wipe cache meg amiket írtál, de nem segített. Max csinálok egy teljes mentést és gyárivisszaállítást ha nagyon zavar hogy így van.
-
q012345
tag
válasz
Anonymus95 #9315 üzenetére
Hát akkor így marad amíg meggondolja magát.
-
q012345
tag
válasz
Anonymus95 #9313 üzenetére
Kiválasztani tudom és végrehajtja a téma beállításait, de szerkesztésnél sem látom a képet.
-
atis1224
tag
válasz
Anonymus95 #9305 üzenetére
Szia b336 ra sd -röl mehet fel a 380 vagy kel valami mahináció ?
-
theo_76
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9301 üzenetére
nekem már a B370 sem jött OTA-n keresztül... mindent sd-ről kellett feltennem... Érdekes, hogy ez esetben a telefon GRACE néven szerepel. Viszont most honnan lehet letölteni a B380-at, ami tényleg az?
-
q012345
tag
válasz
Anonymus95 #9301 üzenetére
Köszi, így most minden OK.
-
Szinyák
őstag
válasz
Anonymus95 #9225 üzenetére
1000 köszönet , most már nem kapok agybajt tőle
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #9181 üzenetére
Úgy értettem, hogy "6.0 előtt" azaz 5.x rendszerek melyike a legjobb?
-
Deedays
tag
válasz
Anonymus95 #9171 üzenetére
Szia feltettem a 380-at innen hogyan lehet a 382-re felfrissíteni ,mert nekem nem talál újabb frissítést és az összefoglalóban nincs link ahonnan letudnám tölteni a 382-t ?
-
Deedays
tag
válasz
Anonymus95 #9171 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm válaszod !
-
Shade45
senior tag
válasz
Anonymus95 #9152 üzenetére
T függő
-
dokeey
csendes tag
válasz
Anonymus95 #9127 üzenetére
banyek kb 3 hete használom, miután 3 hónapot vártam a cserére az elromlott LG G Flex 2-m után...még várok pár napot hátha csak valami 1-2 alkalmas jelenség. Egyszer b370-en egyszer b380-on csinálta.
-
aaronlukacs
csendes tag
válasz
Anonymus95 #9092 üzenetére
Köszi! Ez jó hír! Akkor lehet benevezek egy P8-ra.
-
djbelo
senior tag
válasz
Anonymus95 #9040 üzenetére
Nálam oké!
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #9023 üzenetére
Engedjétek már meg nekem, hogy elégedetlen legyek egy cég szolgáltatásával kapcsolatban, még akkor is ha a termékükkel minden ok!
Ez is hozzátartozik a P8-hoz. Ez egy fórum, vannak vélemények pro és kontra. Én elfogadom, hogy Ti jobban toleráltok dolgokat, Én pedig kevésbé.
Én nem szeretek töltögetni, másolgatni, kicsomagolni, becsomagolni, stb.
Mégegyszer leírom! Nem a készülékkel van bajom, hanem a gyártói támogatással kizárólag a P8-al kapcsolatban Magyarországon! Igen, így is működik, mégpedig jól, frissítések nélkül is. Így elfogadom, hogy nem lesz változás és így kell megöregednem a P8-ammal együtt!
Nem szaroztam le a készüléket, mindenkinek csak ajánlani tudom aki elfogadja, hogy ilyen a támogatása.
" Igen..elvileg úgy kellene működnie..de nem úgy van (mert rosszul van beállítva, hiányzik a HiCare app, stb. stb.)"
Amúgy mit kell beállítani, hogy automatikusan jöjjenek? (Van HiCare app)
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #9001 üzenetére
Én máshogy látom az egészet.
A telefonom független. Nem volt rajta telekom logó, csak alkalmazások amiket rögtön letöröltem. Továbbra is az a véleményem, hogy nem jönnek frissítések!!!!
Nem azért vettem meg, hogy túrjam a netet bolgár, meg német meg tököm tudja milyen rom-ok után, meg biztonsági frissítések után. Azért van a Huawei Magyarország, hogy ezeket kiadja, letölthetővé tegye OTA! De ilyen nincs. Andoid Nougat, aha...[link] Tavalyi csúcsmodell, nesze neked! Ez ám a támogatás...kell valami? DIY...
Máshol azért ez nem így megy. Lásd Galaxy S7, HTC10. Szépen jönnek a frissítések OTA, letöltik, örülnek. (sírnak
)
Annak ellenére, hogy támogatás szinte semmi a készülékkel én is elégedett vagyok. Az itt leírt hibák egyike sem jelentkezett nálam. Ennek örömére az asszony kapott egy P8 Lite-ot, az is szépen működik. Nem is nagyon szoktam ide írni, mert nincs miről.
Viszont ennek ellenére szinte biztos, hogy nem fogok többet Huawei készüléket venni. LG, Sony, Samsung ilyen-olyan okok miatt nálam kiesik. Marad a HTC és az Apple, de egyre inkább az Apple felé hajlok és pont amiatt, hogy a támogatása azért nem olyan rossz. Még úgyis, hogy tudom IOS 10 alatt már nem olyan faszányosak a dolgok.... Engem az IOS zártsága nem érdekel, kinőttem már ebből. -
törölt tag
válasz
Anonymus95 #8998 üzenetére
Ez egy telekomtól vásárolt, kártyafüggetlen készülék. Ha jól tudom erre jelenleg B321 van...
huawei.hu -n nincs semmi ami erre lenne
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #8996 üzenetére
2016.03.01-es az android biztonsági javítás szintem. Erre az égvilágon semmi nem érkezik havonta.
Én nem akarok, romolgatni, mókolni, stb. OTA jön, letöltöm és örülök. Na ilyen nekem nincs!
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #8980 üzenetére
Szia!
B323 van fent és működik. -
Pazolini
senior tag
válasz
Anonymus95 #8244 üzenetére
Pillanatig se sajnáld a hangszínszabályozó szoftvert, nem attól szólt jól vagy "sonysan", hanem mert igényesebb hardverkomponenseket építenek manapság egy-két csúcsmobilba. A P8 ez a kategória, saját dedikált dackal, jó amp és dsp chippel. Van feljebb, de a Huawei sem akar - egyelőre az ígéretekkel szemben ez a trend érvényesül - feljebb menni a megépítési költségekben.
Tudom, hogy egyes mobilok csak a saját lejátszó szoftveren engedélyzik a zenei hardverkapacitás maximumát, külső szoftverek esetében butítanak, de ennek semmi köze a kiegyenlítőkhöz, amik az eredeti neutrális hanghoz szoftveres digitális torzítást és igénytelen tucctucc zenei effekteket adnak hozzá, emelendő az "élményszintet"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest