- Kis telefon hatalmas teleppel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokeey
csendes tag
Tegnap este kb 40%-on tettem az ágy mellé, net wifi minden lekapcsolva, valamikor éjfél körül csipogott, hogy lemerült és kikapcsol. AZ egy dolog hogy a frászt hozta rám, de ez nagyon nem tűnik jónak. Az antutu akksi tesztelőjét ma lefuttatom hátha talál valamit aztán küldöm szervizbe. kevesebb, mint eg yhónap használat után. Ez új rekord
-
dokeey
csendes tag
válasz
Anonymus95 #9127 üzenetére
banyek kb 3 hete használom, miután 3 hónapot vártam a cserére az elromlott LG G Flex 2-m után...még várok pár napot hátha csak valami 1-2 alkalmas jelenség. Egyszer b370-en egyszer b380-on csinálta.
-
dokeey
csendes tag
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy 17-20% töltöttségről 0ra esik azonnal és leáll a készülék? Amikor töltőre dugtam utána akkor volt hogy 15%-ról indult a töltés.
-
dokeey
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
Pont most frissítettem b380-ra szóval ezt buktam, de sebaj, ettől még mindig jó kis telefon. Hátha majd későbbi frissítésben visszatér a lehetőség.
-
dokeey
csendes tag
Üdv mindenki!
Nemrég lettem boldog P8 tulaj, és tegnap érkezett meg a készülékhez a smart case a kis ablakkal. Néztem a beállításokat és a neten is kerestem, de nem tudtam rájönni, hogy hogyan lehet cserélni a kis ablakban mutatott órát és a hátteret. Esetleg van valakinek ezzel tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest