- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabeszka
aktív tag
Na végül sikerült feltenni a B200-at, majd a legvégén kiírta, hogy UPDATING FAILED , aztán újraindult.
Na utána bootloop és annyi. Olvasgattam a neten, hogy mit lehet tenni, de nem sok mindent, maradt a szerviz.Tegnap voltam benn, beadtam, aztán hát meglátjuk.
De köszi az infókat. -
Grecky
senior tag
Nagyszerű.
De ezt miért nem lehet normálisan megcsinálni, nem értem.
Az 5.0.1-ben és a beta 5.1.1-ben sem volt erre lehetőség? Találtam egy activity launcher-es megoldást arra, hogy a google gyári MM-os adatforgalom mérőjét elő lehessen hívni, de ott sincs összesített adatmennyiség, csak a fordulónap állítás.
Vszeg ez is csak 6.0 alatt ilyen bugos. 3g watchdogs-ot (védett alkalmazásokhoz hozzáadtam, minden plusz jogot megadtam neki) próbálom használni, de ma reggel beragadt és nem volt hajlandó mérni, csak alaphelyzetbe állítás után. Nincs vmi tuti megoldás erre?
Érdekes Honor 7-nél ez nincs MM alatt. -
djbelo
senior tag
Májusban lesz 1 éves nekem, de ilyen jó kis készülékem sosem volt!
P9 is nagyon szép lett szerintem,gondolom azt is össze rakták rendesen, de mivel semmi bajom a P8-al, így nem érzem szükségét a cserének.Majd talán a a P10
De az biztos, hogy maradok a Huaweinél, nagyon jó telókat raknak össze.
-
Grecky
senior tag
A huawei ügyfészolgálata (telefonon) 6 hó garit mondott kellékanyagra.
Borzalmas ez a fejetlenség a Huawei-nél, kérek már vmi hivatalos álláspontot.Más: nálam a B321-es ROM van fent, és atomstabil, jönnek az értesítések rendesen (viber hektikus kicsit, de az mindig is az volt) zárképernyőn is. Kijelző időben 4.5-5 órát hoz nálam, stabilan, szal azzal sincs gond.
-
migabi24
nagyúr
Mint írtam, csak programok fagyasztására használom arra pont jó, a garit nem dobom a végleges root miatt mert nincs sok értelme jelenleg, semmi development nincs a P8-ra, a B321-től csak azért félek, mert a 6-os droid szinte eggyik telefonon se hibátlan, még a nexusokon se, így szerintem várok vele még, és egy új tulajnak se fogom ajánlgatni
-
migabi24
nagyúr
-
no more
veterán
-
pepetech
őstag
Érdekes nekem mindenhol ott volt. Szerintem maga az emui téma választja hogy van e vagy sem. Mivel én azzal soha nem bajlódtam hanem azonnal launchert váltottam így mindig megvolt. (Egyébként csak eladtam, 70-be vitték el úgy hogy megvolt a kamera melleti üveg repedve.) Ha valaki érdekel gyári flippes ablakos tok akkor ha legközelebb jövök magyarországra hazahozom
. Sőt lefotózom mindet hátha érdekel valakit a felhozatal.
-
FeZ...
aktív tag
Igen, a gyárival kezdte, de megpróbáltam másikkal is hasonló eredménnyel.
A ki-be kapcsolás nem segített, azzal kezdtem.
A fejlesztői menüt hogyan érem el ? Nem rémlik, hogy olvastam az összefoglalóban róla, de ha igen, akkor bocsi, most nem rémlik.Ah, megvan a fejlesztői menü !! Próbálom.
-
AngeloDivina
aktív tag
Ugyan ez volt az ismerősömnèl is. Lenyomozták a simet ami a kèszülèkbe került ès vègig kutattak mindenkit akinèl felbukkant a telefon. Mèg a tolvaj is meglett vègül. A tolvaj után 3 embernèl is volt a teló. A harmadik rosszúl járt, mert elkobozták tőle a telefont. Se lóvè, se telefon.
-
debcamp
aktív tag
-
debcamp
aktív tag
Ha jól értem, nem elég feljelentést tenni a körözéshez (tehát a rendőrség nem kéri a szolgáltatót a körözésre? ennek amúgy mi értelme lenne, ők akkor hogy akarják megtalálni?) hanem nekem kell külön elmenni és kérni hogy körözzék? Letiltatni nem akarom, hogy még, hogy megtalálják! Mert ha letiltják akkor nem megy fel hálózatra és akkor nem is találják meg.. nekem ezt mondták a szolgnál.) Letiltani ugyan igaz, hogy csak rendőrségi papírral lehet..
-
Csaszi87
tag
Köszi az infot! Használtan vettem, fél éves. Lehet, hogy gyárilag volt rajta fólia csak leszedte a volt gazdája, mert karcos volt. Az biztos, hogy full karc mentes a kijelzője, azért is fóliáztattam le gyorsan.
Hátlapi fóliával akkor mi a helyzet, nem lehet rá kapni külön tényleg?Még arra kíváncsi lennék, hogy az értesítési sávot lehúzva, hogy lehet változtatni a parancsikonokat? Mert a P7-nél lehetett, de itt még nem találtam...
Promi:
A pálinkán már túl vagyok, de iszom még 1 sört így este itt mindenki egészségére és a telefonomra!Majd igyekszem átolvasni az összefoglalót minél előbb és a fórumot is nagyjából.
-
.zSoLTi.
senior tag
Nekem már van egy dolog ami zavar. Ez az istenverte értesítés zárt képernyő esetén, hogy csak magazin módba hajlandó működni. Ráadásul eddig legalább kilehetett cselezni úgy, hogy az általad választott háttérkép jelent meg elösször magazinba a zárképen és azt leszünetelve meg is maradt. Na mostmár hiába szüneteled következő feloldásnál már továbblép vmi magazinos fos képre..
Na meg a másik, hogy a témák fele be se töltődik és persze, hogy közte van amit szeretnék.
-
bexinho23
őstag
Aha, és b317-re mit tudok feldobni, hogy a b321-re frissítsek? Ugyanis 317ről OTA-n keresztül nem talál frissítést, ha pedig letöltöm 1,01 gb-os fájlként, azt pedig nem engedi feltenni, ha nem b200-as van fent. b200-ast pedig valamiért nem teszi fel (4%.nál hibát ír). Így most 317 van még mindig fent.
-
DJosef
őstag
Pedig ahogy néhány nappal ezelőtt láthattad van aki megkapta. Tegnap egyébként a saját szememmel is láttam, és ki is próbáltam a B323-at.
Számomra az új fekete témán az alkalmazásváltó kinézetén, illetve a feloldási animáción kívül semmi újdonságot nem tartalmaz.
(#5440)
Erre nem tudok mit mondani... -
migabi24
nagyúr
Az nem törvényszerű, hogy egy készülékre az utolsó hivatalos update legyen a legjobb, a samsungnál pl imádják lepusztítani az előmodelt szoftveresen, hogy ezzel is inspirálják a vásárlókat, az S4-en kénytelen voltam 4.3-at használni, mert az 5.0.1 nem volt hiba mentes, de itt szerencsére nem így van
-
törölt tag
Hello,érdeklődnék milyen üzemidőre lehet számítani a P8-nál. Olvastam a tesztet de nekem nem egyértelmű, 4 - 4,5 órás képernyőhasználatot,MinDig TV HD adását 8 és fél óra,böngészésre 10 órát írnak.Ezek szerint a Mindig Tv-hez és a böngészéshez nem kell a képernyő?Na de a viccet félre téve kinek mi jön ki?
-
madhat911
tag
Köszönöm az eddigi válaszokat!
B200 - eredeti, B196 - T-s. 5.0.1. Különbség? Letörölhetetlen, kiirthatatlan dolgokra gondolok. Gondolom az indítólogó saját, de ezt ritkán fogom látni...
Ez az utolsó hivatalos verzió? Várható újabb? Nem vagyok megszállott, csak érdekel. A Google fotók, az miben különbözik az én "hagyományos" (4.3) galériámtól? Nem vagyok odáig a mindent szinkronizáljunk mindennel dolgokért. Alkalmazásokat lehet egyből memórakártyára tenni?
Az átlátszóság hiányát túl fogom élni, a használhatóság a lényeg nekem...
-
DJosef
őstag
Csak ismételni tudom önmagam:
Másik, az, hogy ha már valaki ilyennel, foglalkozik egyedi imei-t fog generálni a lopott telóhoz.
(#5303)
Egyetértek, de kb ugyanannyi esélye van annak, hogy az általam itt közzétett számot használják fel, mint ha egy üzletben a dobozról olvasná le. -
Szabcsizz
őstag
Én is így vagyok ezzel.Eddig minden telefonomon volt tok,innentől már nem fogok venni.Egy bújtatós tok van hozzá,az bőven elég.Túl szép ahhoz a telefon,hogy tokba rakjam.Bár S4-re vettem egy csomót,aztán pont azon a napon mikor levettem róla,a drágalátos exem kiütötte a kezemből,és csatt a betonra..
Csaszi87:szerintem mostmár várd meg a P9-et.Addig még biztosan elketyeg a P7.
Nekem 2 hónapja van meg a telefon,de a P9 Max körüli gondolataim,sok álmatlan éjszakát okoznak..
-
-
migabi24
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest