-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Tökéletes kifejezés rá a kicsinyes.
Nem az zavar, hogy külön költeni kell, hanem pont a kis premium feelinget ássa alá, rosszabb szájízt okoz, hogy nincs a dobozban, elvárt tartozék lenne.
Köszi a tippet, be is húzom.
Hacsak másnak nincs 1k körüli uyanilyen minőséget produkáló alternatívája, vagy a sajátjától megválna. -
Stevo80a
csendes tag
1, En mondjuk intenziv hasznalo vagyok: motoros futar munkara is hasznalom(Londonban, ahol a hideg fogyasztja az akkumlatort, az app is es a bluetooth is, esoben ez meg rosszabb), na ott 4 ora alatt lemerulne, ha nem lenne vezetek nelkuli toltom, de van masik munkam(elegge agyhalott, mobil nelkul fejbelottem volna magamat), ahol szaraz, meleg helyen merul le elegge gyorsan, holott alap displayen van. Na ott kibir 100%-rol 18% re csokkenve 7 orat. Tudom, hogy a net viszi el a legtobb energiat, de ez alap egy telefonnal!!!
2, A fotoi elegge szintelen-szagtalanok, nagyon mesterkeltnek tunnek nekem. Lehet jobb beallitasok kellenek. Egy atlagfelhasznalo amugy is automatan hasznalja, tehat az a fontos (tudom, hogy nyaron jobb kepek keszulnek a napfeny miatt, mint telen, de nem erzem a nagy atutoerot(majd feltoltok sajat peldakat S7 vs P30 pro). A fenykepezesben persze tetszik a zoom, de sokba jott nekem(mar lehet olcsobb azota).
3. A premium erzes nincs meg. A Samsungban(Iphonban) ez volt szeretheto. Egy uj Iphone mellett nagyon kinaias erzese van az embernek(aki nem ertene a kinaiak designban es premius erzesben nagyon hatul kullognak meg kiveve Hongkongot es Taivant).
4. Na igen. Nem tetszenek a Huawei appjai. A keresoje sem es egyebek sem. A Samsung is csak nemreg vezette be az idozitett sms-t, amit szeretek hasznalni, ha pl. nem akarom, hogy felhivjanak miutan megkaptak.
5. A Xiaomi az olcsosagaval veri meg, az Iphone a premium erzessel. Egyebkent ha nem idegenkednek a "no name" markaktol ezt vettem volna
https://www.blackview.hk/
Nagy aksi, vizallosag stb stb. A kamera persze nem annyira jo -
AtHoS
nagyúr
Nálam OK a GSAM kijelzése (mondjuk én ezen szépen végigmentem, mikor felraktam Use GSam to Its Fullest Potential to Monitor Battery Life, CPU Usage & More )
-
mjani1172
addikt
Lehet hogy az örök probléma (picit) túlzás de nekem sajnos ez a 3.Huawei telefonom és ez meg a hálózati nyomtatás nem egy nagy eresztés egyiben sem.
Van hogy elsőre nyomtat, van hogy soha.
Természetesen nem tudhatom más (mondjuk Iphone, vagy Lg) készülék milyen mert azt nem próbáltam, de ez nem jó. -
mookica
tag
Bocs én nem úgy értettem hogy Ti nem értetek hozzá, hanem mi - akiknek ez nem igazán működik - mi nem értünk hozzá.
Most ismét próbálkoztam a tükrözéssel, elég jól ment, viszont jó volna valami beépülő aplikáció, ami beépül a rendszerbe és alapból megjeleníti a miracast ikont a kijelző valamelyik sarkában a kép vagy video fájl felett. Akkor csak egy kattintás és már tolja is a TV-re. -
mookica
tag
Én ma órák hosszat vacakoltam vele, de csak úgy ahogy mondod, össze-vissza állítgatás, meg ki/be kapcsolgatás útján tudtam megoldani.
Qrva érdekes, hogy az öreg xperiámon a képek felett van egy "Tartalomátküldés" ikon, arra rákattintok és automatikusan bekapcsol a TV és már ott virít a kép. Semmit sem kell tennem, csak rányomok az ikonra a kép felett, kiválasztom melyik készülékre akarom küldeni és ennyi. Nem igaz hogy ilyen méregdrága telón meg nem lehet megoldani. Vagy csak qrvára nem értünk hozzá. -
kinnkong
csendes tag
-
Zugi
aktív tag
Szerintem teljesen reális volt a kérdése. Nem kell itt részleteibe menni, azt mindenki meg tudja tenni maga is. A fő dilemmája az volt a kérdezőnek, hogy P30 pro vagy Mate 20 pro között vacillál és megéri -e megvennie egy zoom-os kamera miatt annyival többért a P30 pro-t? E téren várta a véleményünket, hogy mi itt miért a P30 pro mellett kötöttünk ki és miért nem a Mate20 pro mellett.
Nemrég én is ugyanebben a dilemmában voltam és ehhez jó lett volna itteniek véleményét megismerni. Sőt mivel ez egy újabb teló, így akadhat itt aki előtte Mate 20 pro-t is használt és jobban látja a kettő különbségét. -
-
Zugi
aktív tag
Mobilaréna tesztjeiből szemezgetve akksira vonatkozóan:
Samsung S10+ : "Az üzemidő sajnos egyáltalán nem kiemelkedő, de abszolút elfogadható. böngészésnél viszont igen gyorsan merült, abban az ütemben mindössze 10 óra jött volna ki a telepből."
Huawei 30 Pro : "A 4200 mAh-s telep kitűnő üzemidőt biztosít, a legbuzgóbb fotózás, videózás és játék esetében is bő egynapos használattal, ami kettőre ugrik, ha nem nyúzza az ember a kamerát folyamatosan. 20 órát lehet videózni egy töltésről egyhuzamban, illetve 16,5-öt netezni egy másik kalkuláció szerint."Tehát egy 10 óra szemben a 16,5 órával elég jelentősnek hangzik, ez ugye nem csak 10-15%-nyi eltérés, hanem jóval nagyobb. Kérdés ez a használatban valóban így van -e?
-
Silenzio
addikt
Összeköt az MI-vel, lehet kérdezősködni, útvonalat terveztetni (Mátrix-féle juttass ki innen megvan? Erre fordulj, arra fordulj, mint a GPS, csak menőbben.), meetingeket és egyéb teendőket leszervezni, teendők listáját bekérni, zenét hallgatni, mintha füles lenne (csontrezgetéses technológia), hívást felvenni, letenni, lebonyolítani. De AR funkciója biztosan nincs, tehát nem a Google Glass-vonalon lovagol. Nem hiszem, hogy nagyot fog futni, bár volt már egy-két okosszemüveg, amitől felrobbant a kickstarter...
-
Aryon87
félisten
Kíváncsiságból visszanéztem a 2 videómat? Ezen van fennakadva mindenki? Hát ez semmi
Egy átlagembert baromira nem fogja izgatni az a minimális röcenés. Azt hittem sokkal durvább a helyzet, bár tény, videófelvételkor látványosabb volt, de így visszajátszásnál ez lófing
Igaz nekem egy GeForce GTX 750 van a gépben, lehet az játsza vissza rendesen?
-
Jano_023
őstag
Köszi srácok a OP 7 Prot én is néztem de a fotó képességei miatt nem választanám pedig minden másban nagyon jó.
tibcsi0407: Szóval akkor jobb képeket csinál mint a S10+. A Video mennyire gáz ? Van valakinek mintája amit meg tudok nézni ?
migabi24: Szerintem jó topickban kérdeztem. És amúgy az S10-es topikban is megkérdeztem ugyan ezt. Hogy legyen pró és kontra.
-
AtHoS
nagyúr
Nálam GSAM Battery Monitor fut, de adb-vel adtam neki rendszer folyamatokhoz hozzáférést - step by step leírás hozzá - másodpercre annyi SoT időt mutat, mint a gyári beépített.
Csak megemlítem, hogy adb-n keresztül a nem tetsző beépített és alapból leszedhetetlen (csak letiltható, de letiltás után frissítések telepítésekor újra aktiválódó) alkalmazásokat is el lehet távolítani
Szerk.
Dreimus #3956
Részedről érthető akkor, hogy problémás, csak nem ez volt az eredeti kérdés, én meg arra válaszoltam
-
csolaca68
tag
Gyári huawei tokokat ajánlom, nekem is ezek vannak. A media marktban rakattam rá fóliát (6000 Ft), nincs vele gond. Notebook. hunál a legjobb ár.
https://www.notebook.hu/huawei-p30-pro-gyari-smart-view-flip-tok-rozsaszin-c09183https://www.notebook.hu/huawei-p30-pro-gyari-mubor-tok-fekete-c09180
-
jeni
félisten
ha feltöltő vagyis DOMINÓ csomagban lett véve akkor BÁTRAN veheted!
más egyéb esetén csak feltételekkel!
adás-vételi!
letiltás elleni garancia!VOLT részem ilyenből! Nehéz kimászni ebből!
mert ezek ha gyári elhasználódás,vagy gyári meghibásodás akkor ezt garanciában javítják ingyenes!
mert ha netalán az eladó nem veszi észre vagy nem tud róla,akkor nálad még előjöhet a hiba vagy észreveszed azonnal kézhez vétel után.
pl.: ha postán kapod meg. -
jeni
félisten
Nincs kirívó külső fizikai hibája(repedés,törés,horpadás)-a karc kevésbé lényeges.
a beázására,vizesedésre nincs utaló mód.
-garancia papír pecsételve,dátumozva
-számla ha van az csak előnyadás-vételi
ha garis akkor mindegy,hogy picit halk vagy recseg-azt úgyis gariban javítják.
előfizus vagy feltöltős esetleg más műszaki boltban lett véve?
bandigyerek
ez nem jelent előnyt ha előfizus és azt is letudják tiltani havidíj elmaradása esetén-tartozás,stb... ha egy összegben lett kifizetve!
-
Aryon87
félisten
Ez is igaz, de mikor az 1-fél éves telefonoknál jönnek a panaszok, pláne úgy hogy előtte nem volt semmi gondjuk, azért az elgondolkodtató. 1-2 eset oké, de mikor a fél topik jelzi a gondot + a faces csoportban is rendszeresen felbukkantak a posztok naponta többször..
Persze nincs tökéletes telefon, mindegyiknek megvan a maga hülyesége. Zárom ezt a témát részemről, nem akarok többet offolni, Samuról meg jobban teszem ha nem beszélek
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged