- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
Gibdenes #7637 üzenetére
Örök probléma Huawei - el. Én sokat használom (nám) (új) sony tv-vel és nem jó. Letöltöttem több appot, fizetőset, javítást,és mindegyiknek van baja. Vagy így vagy úgy de nincs jó. Tegnap este 9 től fél 2 ig próbáltam, csak azért is rájövök, ezalatt 3x csatlakozott, és 100x nem,az utolsó 2 órában egyszer sem. A számok valósak.
Ma reggel elsőre, kb 2 másodperc alatt.
Mindent megpróbáltam.
A Samsung 100 ból 100 x megy. -
Yoe
tag
válasz
Gibdenes #7656 üzenetére
Igen nagyon bosszantó, mindkettő durván drága volt és ezek után azt hinné az ember hogy pikk-pakk lesz rögtön minden, aztán jött a pofára esés.
Kábelt nem akarok sehová max a 230V :-) Azért lettek ezek a készülékek vásárolva hogy tudjanak mindent amit csak el lehet várni tőlük.
Hagyta magát okosítani a tv az okos tv, de miután rájött hogy mit csinálok kihajított a rendszerből -
Yoe
tag
válasz
Gibdenes #7654 üzenetére
Sokra nem megyek vele hogy kiírja ha nem jó :-( , képzeld vettem hozzá Chromecast-ot is de az meg szerintem nem jó mert csak 50cm-ről működik és 1 percenként eldobálja. Az okos tv-t megokosítottam
és még így sem jó, úgy hogy bele sz...ok most már feladtam.
-
Gibdenes
friss újonc
válasz
Gibdenes #7652 üzenetére
Huawei, lg support is tanácstalan...
Lefrissítettem mindent a legújjabra ,megörültem az emui10nek mondom hátha ezzel megy, de nem nagyon akar. Mondjuk neked legalább kiírja, hogy nem támogatott, de itt meg semmi csak nem sikerült. Azért vicces hogy a 5öd annyiba kerülő társai meg faszán működnek.A 8 éves butább Toshiba tv-n meg faszán műkszik... 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged