- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
FuRiONight #3726 üzenetére
8/256, fekete.
-
Azurooandrew
tag
válasz
FuRiONight #3752 üzenetére
Főleg a fiatal lány nagyon segítőkész mindenkivel, de valóban a többiek is jó fejek.
+ A fóliát és tokot te náluk rakattad fel a P30 Pro-ra? -
törölt tag
válasz
8/256gb jégkristály kék.
-
norrberth
addikt
válasz
Még nem vettem meg.
De fekete lesz -
Foose
addikt
válasz
8/256/Aurora. (nekem túl világos a jégkristály)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
FuRiONight #3729 üzenetére
Élőben szerintem nem.
-
Aryon87
félisten
válasz
6/128, jegkristaly 😁
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
6/128/fekete
Jégkristályt akartam, de nem volt mikor vettem.
-
nemos71
csendes újonc
válasz
FuRiONight #3688 üzenetére
Nem... Elkapott egy nagy zivatar a Szigeten edzés közben... Automata... 🙂
-
migabi24
nagyúr
válasz
FuRiONight #3666 üzenetére
Elnézést nem akartam senkit megsérteni, csak a véleményemet írtam le, én még 2110-es Nokiával kezdtem, végigszenvedtem az android fejlődéstét és elég sok telefont kipróbáltam, mostanába azt látom, hogy nem nagyon van már hova, régen hatalmas különbség volt egy középkategóriás készülék és egy csúcsmodell között, most ezt már nem tapasztalom, lehet kiégtem😂 be is fejeztem az offolást
-
válasz
FuRiONight #3666 üzenetére
Nagyon elégedett vagyok most egyenlőre az S10+al, vagyok én mindenhol🤣
Szeretek nézelődni tájékozódni, és sok mindenből tanul is az ember még ha annyi idős is mint én👍
De bármi lehet, szeretem cserélgetni a cuccaimat!
Amikor vettem a Mate20Prot csak azért vettem,mert még nem volt az S10 kint és kellett valami, de amikor kijött egyből adtam el és vettem meg az S10+t! Mindig is Samsungos voltam S1 óta mind meg volt+Note széria is 8-9 kivételével! Sőt még amikor nem voltak okostelefonok már akkor is az szétcsúsztathatós Samsungom volt! Tévében is az van, egyszóval szeretem a gyártó termékeit!
DE nem vagyok elvakult és elismerem másik gyártók termékeit is ha az valóban jó!
Mate20Prot imádtam, első de biztos nem az utolsó termékük volt ez nálam👍 -
tibcsi0407
félisten
válasz
FuRiONight #3647 üzenetére
Kamera téren elmaradtak már.
Márpedig a csúcstelefonok között az a leginkább döntő szerintem. -
válasz
FuRiONight #3647 üzenetére
Persze ez így van👍
Hát nem tudom, azért én a kinézetet is nézem, nem is kicsit...
-
válasz
FuRiONight #3638 üzenetére
Mate30Pro biztos megint felteszi a lécet, ez 100%👍
-
tibcsi0407
félisten
válasz
FuRiONight #3638 üzenetére
Tavaly akartam Mate 20 Pro-t venni, de végül elnapoltam, mondván még szinte új a Oneplus 6-om.
De idén már nem bírtam ki és megvettem a P30 Pro-t, így inkább az éves váltásokkal maradok a P szérián. -
FuRiONight
addikt
válasz
FuRiONight #3616 üzenetére
Mègegy dolog: lehet hogy nem olyan biztonsàgos, de a P30 Pro ujjlenyomat olvasója sokkal gyorsabb. Nem egy Oneplus 7 Pro, de közel van hozzà.
Mindkettő jó telefon, mellényúlni nem lehet! (S10+ vs P30 Pro)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
FuRiONight #3635 üzenetére
Ne említsd itt a Mate 30 Pro-t!
Megfogadtam, hogy a P40-ig nem veszek telefont. -
Aryon87
félisten
válasz
FuRiONight #3629 üzenetére
Mobilarénánál hétvégén "nem dolgoznak". Ezt majd hétfőn adják le.
-
válasz
FuRiONight #3621 üzenetére
Akkor teljesen kikapcsolod azt a gombot, problem solved.
Azzal amúgy egyet értek, hogy a Samsungon sz@rul helyezik el a gombokat. Mindegyik túl magasan van, és szerintem alap lenne, hogy a hangerő gombok is jobb oldalon legyenek, a power/lock felett.
Emiatt már egyáltalán nem is használok gombokat, full gesztus, hangerőre pedig van egy nagyon jó Edge panel.
Bocs az offért...
-
válasz
FuRiONight #3621 üzenetére
Igen valóban kérdeztem, de az új frissítéssel ezt is javították! Most már "jég hideg"🤣
És érdekes mód csak navigáció közben volt feltünő a melegedés,de akkor nagyon, egyéb esetben nekem nem melegedett! -
válasz
A Bixby 1 perc alatt teljesen offolható, a gombra pedig hasznos dolgokat lehet programozni, pl. zseblámpa, profil váltás, Google asszisztens stb.
-
Aryon87
félisten
válasz
Chö, nagy újdonságokat nem mondtál, lényegében az S10+ az S9+ (ugye arról váltottam) feljavított változata, semmi extra. Egy kicsit újítottak itt meg ott és paff.
Jó az a maga módján, de én pl többet vártam a 10-estől a bemutatásakor. Tény, a Samu jobb videóban mint a Huawei, de már a P30-ak látványosan jobbak az elődtől ebben a témában, vagyis elkezdtek ezzel a résszel is foglalkozni.
Apropó, azt a kameralyukat el lehet rejteni, mint a noccsnál, vagy nem? Mert próbáltam megtalálni, de nincs ilyen opció.
A Honor V20 lyukát el lehet rejteni
A bixby gomb az valóban egy oltári marhaság.. Sokan panaszkodnak rá.A piros amúgyis meg tudja tréfálni a kamerát, Samunál se olyan, amilyen kellene legyen.
Amit nem szerettem az S9+-nál, a kameramód váltások. Az valami tetűlassú.. -
Aryon87
félisten
válasz
FuRiONight #3614 üzenetére
Kár volt átmenni. Azért egy pro kontrát írhatsz majd -
tibcsi0407
félisten
válasz
FuRiONight #3552 üzenetére
Témázható is. De azért a témakészítő is hibázhat. Meg ugye nem is biztos, hogy az a hiba. Próbáld meg kizárni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
FuRiONight #3550 üzenetére
A téma lehet. Olyan, mintha a SystemUI-d újraindulna.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
FuRiONight #3544 üzenetére
Nem indul véletlenül újra a telefon valamitől?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
FuRiONight #3544 üzenetére
Ennyire sűrűn fordul elő? Ha nagyon zavar, írhatsz a huaweinek, hátha javítják a következőkben, vagy elképzelhető, hogy már tudnak róla. :D "Mi" nem igazán tudjuk kideríteni, hogy mi okozza, így sajnos megoldást sem "tudunk" rá.
Más: A szemvédelem mód bekapcsolása kizárja a magasfényerejű módot ami napfény alatt kapcsol be?
Este óta úgymaradt a kapcsoló, és most a napon érezhetően gyengébben világított a kijelző. Aztán kikapcsoltam, és így jó. Ez bug vagy feature?:D -
FuRiONight
addikt
válasz
FuRiONight #3520 üzenetére
Valami megoldás erre?
-
Azurooandrew
tag
válasz
FuRiONight #3463 üzenetére
Köszönöm a válaszodat
Annyi fejlemény történt, hogy kiderült az a P30 Pro ami Firstphone-nál volt 229 ezerét, egy náluk úgynevezett A+ kategóriás készülék volt, amire csak 1 év garancia vonatkozik, mert valaki visszaküldte elállás kapcsán. Korrekt volt, hogy ezt tisztázták.
Így most Kingtel-nél 231 ezrét vagy a Smartshop-nál 240-ért az auróra kék maradt fenn a rostán. Mindkettő esetben 2 év teljeskörű garanciát vállalnak a boltok. Mindkettőt "megbízható boltnak" jelzi az árukereső, és mindkettőnek van üzlete/ügyfélszolgálata a belvárosban, így elképzelhető, hogy megveszem itt.
A Huawei P9-et még az MM-ben, tehát hivatalos hazai forgalmazónál vettem, de ha most is így járnék el 270 és 300 között találnék csak P30 Pro-t, és ez bizony 40 - 70 ezer közötti plusz költség lenne.
Többen is íratok, hogy jó megoldás a Clearpex fólia, így ezt az MM-ben fogom feltetetni; arra is emlékszem, hogy talán több fajta Clearpex is kiválasztható (Aryon87 kolléga írt róla talán korábban) a P30 Pro-hoz (sima és matt verzió illetve teljes vagy nem teljes fedésű az íveken) itt melyik a javasolt szerintetek?
Ha pedig fenn van a fólia, úgy tervezem veszek egy full átlátszó műanyag vagy szilikon tokot is, remélem nem „kezdik ki egymást” a fóliával (itt gondolom lesz relevanciája annak ,hogy a fólia teljes vagy nem teljes fedésű az íveknél a széleken).
-
hodostamas
addikt
válasz
FuRiONight #3527 üzenetére
Nekem ezt éjszaka játssza el, kb heti 1x. Reggel mikor oldanám fel csak jelszóval tudom feloldani.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Nekem is volt egyszer ilyen..Szerintem én jeleztem ezt itt legelsőnek. Nálad pontosan mikor fordult elő? Én a chrome böngészővel a router (5ghz-s wifi) beállításait állítgattam, amikor történt. Eddig a wifire gyanakodtam, de így lehet, hogy inkább a chrome okozza.(?)
-
Dreimus
senior tag
válasz
Lezarassal en is talalkoztam akar tobbszor is egy nap. Furcsaltam foleg hogy semmi extra nincs telepitve csak chrome meg autentikator es minden ertesites le van kapcsolva.
Ma adtam le szervizbe amugy a telot de lehet bele kellett volna ezt is irno bar a hibabejelwnto lapon tobb hely nem volt mar
-
jilian
addikt
válasz
FuRiONight #3486 üzenetére
Basszus csak oda kellett volna húznom egy alkalmazást...
-------------más-------------
Ti mikor használjátok a 40 MP vagy mindenki alapból "pro" - ban lövi a képeket? 10MP - elen?
-
ffodi
veterán
válasz
FuRiONight #3478 üzenetére
Vagy felrakod pénzért a FunkyHuawei segítségével, vagy vársz még legalább 2 hetet.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
FuRiONight #3478 üzenetére
-
Dwatti
addikt
válasz
FuRiONight #3476 üzenetére
Alkalmazás adatait, memóriát törli.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
FuRiONight #3472 üzenetére
Gyári, alap.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
FuRiONight #3455 üzenetére
Milyen kínai appokkal?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
FuRiONight #3451 üzenetére
Alap böngésző, sötét/éjszakai mód. De ha nem lenne elég az alap hírdetésszűrő, akkor ezt még hozzácsapod. :D
-
Aryon87
félisten
válasz
FuRiONight #3449 üzenetére
Lépésszámlálót én töröltem az alkalmazásokban, egészség néven fut. Böngészőnek Chrome-t használok, így arra nem tudok válaszolni.
Tokbarát clearplex fóliám van, 4ből 3 ujjamat szépen beveszi, a negyediket valamiért nem akarja normálisan azonosítani, hiába ismeri azt is -
ffodi
veterán
válasz
FuRiONight #3444 üzenetére
Igen, csak kérdés hogyan teszed fel (a beépített funkcióval nem fog menni)?
Aryon87: Nálam stabilan működik fólia nélkül, egyszer hozzáadtam, azóta jó.
-
Aryon87
félisten
válasz
FuRiONight #3439 üzenetére
AoD is megvan, de ezt nem lehet jobban testreszabni, mint samunál pl.?
Sajnos nem. ezt is csak mi P30-as tulajok kaptuk elsőnek, a korábbi P és Mate tulajok majd utólag kapják.
-
Dwatti
addikt
válasz
FuRiONight #3439 üzenetére
Beállítások >rendszer>rendszer navigáció >gesztus vezérlés > alul - beállítások >Google segéd ki
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
FuRiONight #3434 üzenetére
Google hírfolyam csak a sarokból jön, ha bentebbről húzod asztalra lép, hosszan, alkalmazás választó.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Ne a jobb alsó sarokból, hanem középről húzd fel és nem a Google jön majd be.
-
Aryon87
félisten
válasz
FuRiONight #3435 üzenetére
Alkalmazasok kozt tiltsd a google-t.
AoD pedig a beallitasok, fokepernyo es hatter menuben talalod.
Es udv a csapatban -
FuRiONight
addikt
válasz
Illetve AoD valahogy bekapcsolható?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
FuRiONight #3422 üzenetére
FF-ben majd benne lesz. Sztem lesz ota is, meg letöltési lehetőség.
-
Dwatti
addikt
válasz
FuRiONight #3405 üzenetére
-
F-ECT$
titán
válasz
FuRiONight #3401 üzenetére
[link] - innen érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Wii U
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest