- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dwatti
addikt
válasz
kosmoo81 #7045 üzenetére
Biztos hogy "eredeti" ? Nekem 2 Spigen üveg volt már fent első azért mert 14 napon belül kicseréltettem a telefont (ujjlenyomatolvasó nem működött) az első üveget vissza raktam az új csere telefonra amíg nem jött meg a második üveg , rendesen felfeküdt .
Akkor sem meg azóta sem mozdult el pedig már többször leejtettem . -
kosmoo81
tag
Feltettem a második spigen üveget. Katasztrófa hogy egy ilyen cég ilyen terméket ki mer adni a kezéből.
Fel le csuszkal az üveg a telefonon, van ahol nem érzékel, erosebben kell nyomnom és nem is fekszik fel rendesen, pedig nem is használtam felhelyezes után töltőn volt.
Amazonon vettem, vissza lehet küldeni?
A tokot is küldöm vissza azzal a lendülettel. -
krisz4b70
aktív tag
válasz
Samanbacsii #7033 üzenetére
Mondjuk balkezesként tényleg kicsit kényelmetlen, bezzeg ha jobbról balra lehetne csak eldobni akkor tuti több embert zavarna.
Diszkrimináció a belkezesekkel szemben kérem szépen.
-
Samanbacsii
őstag
baszodeka33
"Már csak balrol jobbra lehet eldobni értesítést ...
... a csúfos bukás után a meggyalázott felhasználó könnyes szemét remegve csukja be a frissítések felett és beszopatott lelke kimondja az végítéletet: ... amugyis S10+t kellet volna venni inkább." Nagy dolgok ezek... -
firemanus82
senior tag
Még mindig a Bluetooth. A watch gt 2-n a gyári huawei csengohang szól ha hívnak, kivéve néha, amikor a telefonon beállított csengohang szól az órából. Ugyanez a kocsi kihangositojanal. Mitől van ez, van e erre valami megoldás? Elég bugyuta dolog h cseng a telefon egy csengohangon, a kezemen meg az óra egy másikon
-
subset
senior tag
válasz
szabeska #7025 üzenetére
Mégis felment
, most látom az alkalmazások között....
Köszi
Még a 9-es android alól sikerült véletlenül letörölnöm, utánna bármilyen apk-val próbálkoztam nem jött össze a dolog.
Most, hogy frissült 10-esre a droid, összejött, pedig látod, hogy azt írta, hogy "nem sikerült telepíteni"Kíváncsi vagyok lukoz kollégának össze jön-e
-
knox83
senior tag
Otthon+ alkalmazást használ valaki? Mióta frissült 10re érdekes dolgot csinál..
-
zaphod78
tag
Helló!
10-esfrissítés után gondoltam nyomok egy Wipe Cache-t, de sajna eltűnt a Recovery-ből. Esetleg valahonnan el lehet érni?FR-t nem szeretnék egyenlőre, amíg nem botlok valami komolyabb hibába.
Köszi. -
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült a gyári időjárás app-ot törölnöm. Meg van valakinek a hivatalos gyári apk-ja? /Az appgaleryben nincs fent az eredeti gyári/
Köszönöm -
mati12
senior tag
válasz
ferrari0819 #7010 üzenetére
Nem tudok sajnos segíteni mert én sem szándékosan frissítettem. A külső forrásból származó appot kb.fél éve nem frissítettem már nem tudom hány verzióval voltam lemaradva,de amikor felraktam az Android 10-et utána ott volt a frissithetősége a Play áruházban a többi frissítésre váró alkalmazás között. Természetesen frissítettem,azóta az alkalmazás fent van a készülékemen de a Play áruházban már én sem látom. Kíváncsi vagyok,ha kijön egy újabb frissítés azt újra jelzi-e majd a telefon nekem.
-
ferrari0819
tag
Én is 4 éve rendszeresen használom. Ahogy föl került a 10-es rendszer külső forrásból tettem is föl a progit.
Most rá kerestem a play áruházban és nem is találja az Android Autot pedig jó lenne mert eddig mindig manuálisan kellett telepíteni ha jött egy újabb verzió. Tudsz segíteni ebben? -
mati12
senior tag
[link]
Én is rendszeresen használlom az Android autó alkalmazást,amit idáig külső forrásból kellett telepíteni. Miután megkaptam a 10-es androidot csodálkoztam is,hogy miért ajánlja fel a Play áruház a frissítését.Rá is böktem,hogy mi okozta a változást de nem jöttem rá.Idáig.. -
krizitomo
tag
EMUI 10-ben megmaradt a csengovideo (video csengohang)?
-
andor80
senior tag
válasz
pepetech #6999 üzenetére
Nincs olyan,hogy gyengébb modell vagy csúcs szerencsére a huaweinél frissítés terén.Amire megigérik kb egyidőben kijön az ütemterv szerint.Szerintem van értelme .Kis körökben frissítésnél hamarább kijön a hiba.Láthatod sokan a 168 as frissítést kapták meg amit vissza is vontak a szerverről mert fagyást okozhatott.Én már a 173 ast kaptam meg pár napja.Semmit nem veszítesz hidd el kitesztelt cuccot kapsz nézd inkább így.Jönni fog az pár nap max hét
-
Exodion
senior tag
válasz
pepetech #6999 üzenetére
HiCare > Services > More > Update. P30 -on tökmindegy mert megnyitja neked a Settings menüből a Software Update - et. Az Android10-es frissítést egy automata osztja ki IMEI számok alapján. Ezt már írták korábban. A feleségem Mate20 pro -ja szombaton kapta meg, az én P30 pro -meg 1órája disabled hicare mellett mint minden más frissítést korábban.
-
pepetech
őstag
Időközben gyors észrevétel. Eddig gesztus vezérlést használtam. Most kikapcsoltam erre megjött a frissítés 😂. Na ez most vagy anomália vagy lehet köze hozzá ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest