- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,elköszönök a topiktól, ma átadtam az unokámnak a hibátlan P30p-t.
Nagyon jó telefon, de sajnos kinőtte már az idő.
S23u- val folytatom a továbbiakban egyenlőre, ( az árát leszámítva) nagyon jó telefon ez is. -
Peace
nagyúr
Másnál is szórakozik a teló vagy az appjaimmal lehet bibi? Messengerben több beszélgetésben sem látszik 2 napi szöveg telón, csak PC-n. Battle.net appban eltűntek a barátaim és beszélgetéseim. Ki és belépés, cache ürítés, újratelepítés, telefon újraindítás mind megvolt már.....
-
ZPKing
tag
Irodában ülve csinálja az ablakon konkréten látom a tornyot egy 500 méterre.
VoLTE be van kapcsolva.
Próbáltam kikapcsolva is de akkor is csinála.
Amúgy nem akarok párhuzamot húzni de olyan mintha június eleje óta amióta a Telekom bevezette a tesco gazdaságos 5G-t azóta csinálná ezt.
Viszont tegnap már nem csak az irodában vettem észre hanem a lakhelyemen is ahol másik torony van.Viszont ma még nem csinálta. pedig pár hívásom.
Egy factory reset megoldhatja?
-
-
Keny.
tag
Sziasztok, gondoltam leìrom az akkumlátorcsere tapasztalatom. Már töltöre kellett tennem napközben, de az itt olvasottak miatt féltem tőle, a telefonom kamerája is kezdett meghalni, ezért gondoltam, ha már szétkapom akkor akku csere is lesz. A skyphone.hu ról rendeltem gyári akkut, 2021.10 a gyártási ideje. A telómban 2019.07 es volt. Szerencsére nem volt bootloop hiba, egyenlőre nagyon jól működik, a kameracsere is megérte!
-
ZPKing
tag
Sziasztok,
P30 pro esetében mi lehet annak az oka hogy hívás közben a másik fél hol hangosabban hol halkabban hol sehogy sem hall?
Csináltam egy diagnosztikát a my huawei appal. abba jónak mérte a mikrofont alsót is felsőt is.
Mit lehet esetleg kezdeni vele?
Köszi -
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #22134 üzenetére
Szia!
A gyorsítótár törlésén kívül érdemes megnézni, hogy a Play szolgáltatásoknak van-e újabb verziója. A P30 Pro-t már nem én használom, de én szoktam ránézni időnként és frissítem az appokat. A Pay szolgáltatásokat régebben és most is manuálisan kell frissítenem, nagyon ritka az, hogy a háttérben automatikusan frissül.
Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások > Google Play szolgáltatások > alul az Alkalmazás adataira koppintva bejön a Play szolgáltatások Play Áruház oldala, itt az app neve alatt a Frissítés gombra kell koppintani. Ha nincs ilyen gomb, akkor a legutóbbi verzió van fent, nincs teendő. Az is előfordult már, hogy a két gomb felirata ez volt: Mégse és Deaktiválás (a készülékkereső miatt a Play szolgáltatádoknál be volt kapcsolva az eszközadminisztrátori jogosultság). A Mégse gombra kell kattintani (az app megpróbálta magát frissíteni, de valami miatt elakadt a folyamat), ezután pedig a Frissítés gombra.
-
törölt tag
válasz
mgoogyi #22123 üzenetére
Szia!
Egyáltalán nem biztos, hogy a telefonnal, a kábellel vagy a fejegységgel van baj.
Itt és itt arról írnak, hogy az Android Auto legutóbbi néhány frissítése sokaknál okoz problémát. De már tavaly is sokat cikkeztek hasonló jelenségről. A gugli kitol frissítéseket, de magasról tesz rá, hogy azok működnek-e, illetve, hogy a felhasználóknál gondok lehetnek.
Örülök neki, hogy év eleje óta olyan Huawei telefonom van, amelyen nincs gugli!
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #22134 üzenetére
Meg a Google ész nálkül zabálja az akksit. Reggel 04:30kor vettem le 100%-ról, most meg 66%, pedig ilyenkor kb 90% szokott lenni.
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
A legbaloldalibb lap a Google Dicover vagy mi a bánat lenne, ed ma reggelre összefosta magát, egyet villan csak a kijelző, ha jobbra húzom az ujjam. Van valakinek hasonló baja?
A Google keresősáv se működik.
Újraindítottam, meg a google map/play/play szolgáltatások kapott cache törtlést -
Keny.
tag
válasz
mgoogyi #22132 üzenetére
Nem az auto usb portjára gondoltam, hanem a telefonéra. A múlt héten egy samsunra tettem igot, nem ismerte fel a gép, de a teló mutatta, hogy tölti, mikor erősebben nyomtam be, akkor ìrta ki, hogy akarok e a pcre csatlakozni. Ott nem volt lehetőség kitakarítani a telefon usb csatiát.
-
zeon.hu
nagyúr
HBO Max lányomnál megszűnt működni (el sem indul), play áruház azt írja, hogy nem elérhető.
Van rá megoldás? -
knox83
senior tag
Sziasztok, nyaralni vagyok és szokás szerint a p30 proval fotózom. 4 éves konstrukció és még mindig milyen jó képeket készít.. Sok zoomot is használok 5x és 10x, teljesen vállalhatóak azok is. Egyedül a széles látó az ami gyengusz de hát nem lehet minden tökéletes
-
glspeter1
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan szerviz Zalaegerszegen vagy Szombathelyen ahol egy P30 Pro-ban gyári (ismétlem, GYÁRI) akksit cserélnek?
3éve van nálam a kicsike és nem sok kedvem van lecserélni (nem is nagyon lenne érdemben mire), mivel tökéletesen kiszolgál. Az akkumulátort leszámítva, mert az már igencsak gyengécske.
Szóval ha van ilyen hely az adott településeken és tudtok róla, kérlek ne tartsátok magatokban! -
Bferibörs
addikt
válasz
Sztyepadzso #22118 üzenetére
Azt tudod,hogy a vágott kártya vastagabb mint az újak. Ha esetleg nem jól érintkezne a vágott után,tudjál róla. Nekem volt ilyen problémám anno.
-
Thoty
senior tag
válasz
Sztyepadzso #22118 üzenetére
Igen, annyi
-
Thoty
senior tag
válasz
Sztyepadzso #22116 üzenetére
Nekem abban a P30 Pro-mban volt ilyen gondom, ami emellett még mikrofonhibás is volt. Ilyen gondod nincs?
Egyébként kártyacsere elvileg megoldja ezt. -
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
SIM-bajom lenne... Az első slotban osztrák Magenta, a másodikban magyar Telenor kártya van.
Így csak a Magenta működik, de ha felcserélem őket, akkor mindkettő. Azért írom, hogy Telenoros, mert még az, és annak idején az egyik eladójuk metszette nekem méretre a rendes méretú kártyát a kártymetszó-kézikészülékkel. Cserés lenne a kártya?
Köszi! -
mgoogyi
senior tag
Másnak is van Android Auto problémája?
Aktuális Mazda 6-osban nem megy vezetékesen és ahogy látom neten, elég sokaknak van ezzel problémájuk. -
eszakas
őstag
Üdv.
Milyen alternatíva lehet a P30 pro helyett? Anroidos készülék kellene mindenképpen. -
törölt tag
Szia!
A wipe cache itt nem sokat segít. Viszont a következő talán igen:
Beállítások > Rendszer és frissítések > Visszaállítás > Hálózati beállítások visszaállítása.
Ez legtöbbször megoldja az ilyen jellegű problémákat. Ha esetleg mégsem, akkor a telefon gyári visszaállítáása lehet megoldás (a visszaállítás előtt az adatokat le kell menteni, mert a factory reset töröl minden adatot). Ha még ez sem segít, akkor valami nagyon kömoly probléma lehet. De remélem, hogy a hálózati beállítások visszaállítása elegendő lesz.
-
itroh
tag
Sziasztok! Segítsetek légyszíves, egyszercsak:
Wifi: nincs internet elérés
Mobil net: nincs internet.
Jelet, mindnél mutat, asszony p30 pro-ja ugyan ezen a WiFi hibátlan.
Wipe cache, kikapcs, wifi elfelejt minden volt. -
törölt tag
válasz
laczkaba #22094 üzenetére
Ez pontosan így van. Annyival egészíteném ki, hogy a GBox nem igazán jó megoldás. A Mate 40 Pro-n próbáltam ki. Sikeresen beléptem a gugli-fiókba, aztán, amikor szerettem volna guglis appokat telepíteni, mindegyiknél azt írta ki az adott app (pl. Youtube) oldala, hogy az alkalmazás jelen verziója nem kompatibilis az eszközzel (Mate 40 Pro).
A GSpace működik, de nem ad teljes körű gugli szolgáltatásokat, a pay és még pár szolgáltatás nem működik.
A Youtube esetében a Youtube Vanced van (YT nevű app az appparks.com oldalról). A gugli térkép, fordító teljesen jól használható, annyi van, hogy az előzményeket nem mentik az appok a gugli-fiókba, mivel nem lehet a gugliba bejelentkezni. Még a Chrome is megy. A Huawei AppGallery és a Petal kereső segítségével minden olyan appot fel tudtam tenni a Mate 40 Pro-ra, amelyeket a P30 Pro-n használtam és mindegyik működik is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest