- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #22134 üzenetére
Szia!
A gyorsítótár törlésén kívül érdemes megnézni, hogy a Play szolgáltatásoknak van-e újabb verziója. A P30 Pro-t már nem én használom, de én szoktam ránézni időnként és frissítem az appokat. A Pay szolgáltatásokat régebben és most is manuálisan kell frissítenem, nagyon ritka az, hogy a háttérben automatikusan frissül.
Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások > Google Play szolgáltatások > alul az Alkalmazás adataira koppintva bejön a Play szolgáltatások Play Áruház oldala, itt az app neve alatt a Frissítés gombra kell koppintani. Ha nincs ilyen gomb, akkor a legutóbbi verzió van fent, nincs teendő. Az is előfordult már, hogy a két gomb felirata ez volt: Mégse és Deaktiválás (a készülékkereső miatt a Play szolgáltatádoknál be volt kapcsolva az eszközadminisztrátori jogosultság). A Mégse gombra kell kattintani (az app megpróbálta magát frissíteni, de valami miatt elakadt a folyamat), ezután pedig a Frissítés gombra.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #22134 üzenetére
Meg a Google ész nálkül zabálja az akksit. Reggel 04:30kor vettem le 100%-ról, most meg 66%, pedig ilyenkor kb 90% szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest