Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
megtettem volna, ha lehetne. De a szolgáltató saját routerében, az újban már nincs erre funkció. És a külön SSID nevet adok a 2.4, vagy 5ghzes csatinak móka sem játszik.
1 csatorna van, dual módban, és a csatlakozandó eszköz képességei szerint dönti el mire dobja fel a hálózaton -
Kobe
veterán
Hi
Van a telefonban valami olyan beallitas, amivel azt lehet forceolni hogy a wifi routerhez ne 5Ghzen hanem 2.4Ghzen csatlakozzon?
Ideiglenesen szuksegem lenne ra egy otthoni eszkoz felregisztralasa miatt
-
Zsoltg4s
tag
Az NFC hol helyezkedik el a készülékben? Melyik részét érintsem a terminálhoz?
Ma kaptam meg a digitalizálható KH kártyát, megcsináltam mindent, már elvileg működik, holnap próbálom. Még nincs tapasztalat ezen a téren... -
Vexille
tag
Hali!
A P30 pro készülék javíttatása hogyan működik? Fogom az appban és kérelmezem? Aztán jönnek s viszik a készüléket?
Van itt Nyíregyházán helyben huawei szervíz, de jobb szeretném pestre küldeni, ugyanis nem hallottam jókat erről a szervízről míg a Samsung szervíznél dolgoztam műszerészként.
-
xcsabo
őstag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
A portré módnak pont az a lényege hogy a hátteret osszemossa. Ebben nagyon különböznek a telefonok. Mivel ez szoftveres bokeh nem úgy mint egy rendes portré obis fenykepezonel. Ezt ki lehet kapcsolni. De portrenal pont a kiemeles a lényeg.
-
xcsabo
őstag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Azért ez elég összetett. Minden beállítás ugyanaz volt kb?
-
xcsabo
őstag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Nem lehet hogy a honor túlélesíti a képeket?
-
Pinyo16689
senior tag
A Honor 20amat cseréltem le erre a kamera miatt, de meglepőpdve látom, hogy a Honor 20 részletesebb képeket készít, mint a P30pro..
Valóban olyan, mintha kicsit homályos képeket lőne.. Pedig 1 hetes a masin.. -
Rise17
tag
válasz
Rise17
üzenetére
(igaz ez mate 20 pro volt,de a lényeg ugyan az) Update: multhét csütörtökön felvették a telefont,ma megkaptam.
Amivel leadtam: Beégett kijelző,tompa hangszoro,tompa kamera,és gyenge aksi
Eredmény: Uj kijelző,uj hátlap,uj keret,zsír uj kamera modul,(nem csak a hátlap üveg)felsó-alsó hangszoró csere,illetve uj akkumlátor! mind ezekre 2 év garanciával!
nálam ez 10/10 -
pontyos
senior tag
Két éves a telóm, tavaly a nyaralási képeket felváltva csináltuk, hogy a csapat kb minden képen rajta legyen. Két év alatt pár újraindításon kívül semmi nem volt, 10.1 en vagyok és a ájfón max szal most is fotóztunk A drive linket megosztva, 800e Ftos kalibráltál kijelzőn is felváltva nézegetve, ide oda lett jobb kép... Döntetlen! Nálam ez nem jött elő.
-
knox83
senior tag
-
rvp20
csendes tag
Sziasztok!
Régebben sokszor volt téma a teló kamerájánák a minőség romlása.. Pár nappal ezelőtt két haverommal összevetettük az én telómat (P30 Pro) és az övékét (sima iPhone 12 és egy Google Pixel 5). Sajnos siralmas a helyzet, sokkal szebb és részletesebb képeket lőttek a telójukkal mint én. Értem én, hogy a másik 2 telefon sokkal újabb, de ez a telefon 2 éve a fotózás királyának lett kikiáltva. Esetleg egy factory resettel megoldódna vagy az én telómmal nem jó valami és másoknál jobb? Most az EMUI 11 van fent, factory resetet akkor csináltam mikor kijött rá az Android 10-es EMUI 10. Mit gondoltok? -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Köszönöm neked is.. Szerencsére a kijelző nincs beégve mint a Samsung S7-S8-S9 telefonomon volt.. Vagy érdemes azt is cseréltetni? "Elfáradnak" a színek?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Igen, vonatkozik. Én csak bemondtam, hogy gyorsan merül és néha villog a kijelző, szó nélkül cserélték mind a kettőt.
-
F-ECT$
titán
Toltam egy Samsungos üzemidőt a Vodának hála
-
F-ECT$
titán
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Talán az AccuBattery elég pontos, de kell neki pár töltő/merítő ciklus.
-
F-ECT$
titán
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Hogy áll az aksi? Ha jól tudom, akkor 70% alatt cserélik (de ez lehet, hogy Samsung infó).
-
szemesi69
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Igen akksira is 2 év
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Áprilisban lesz két éves a telefonom és mielőtt lejár a garancia, szeretnék akksit cseréltetni. Erre is vonatkozik a két év garancia?
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Engem nem zavarna ha nincs gugli ha a böngészőn elérnék mindent. Máig is használok néha egy Lumia 950-et azon is elérek mindent a böngészőn keresztül. Arra keresném a választ hogy a Huawei böngészőjét fel lehet e tenni laptopra és rendesen szinkronizálódna a telefonnal és megjegyjegyzem Linuxot használok. Na most akkor ki tudna nekem erre választ adni!?
-
válasz
piocasember
üzenetére
Nekem a Xiaomikkal nem volt még gondom, Note8 Pro, Note9 Pro, Mi Note10 Pro, most egy Mi10T Prot vettem abba költöztem bele eddig jó, volt Oneplus 7T azzal sem volt gondom. De vettem egy Honor 20 Prot is hátha tovább viszi az Androidot ha már eladta a Huawei. Ha nem nézelődök tovább.
-
Macika66
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Nem kap Huawei Android 11-et, egyik modell sem.
Jól behülyítették az újságírók a népet, mindenütt keverik az EMUI 11-et az Android 11-gyel...
A jelen (politikai) helyzet szerint... -
Zsoleszhun
addikt
Pont ma olvastam, hogy a p50pro már HarmonyOS-sel érkezik.
-
knox83
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Szerintem ez az a kérdés amire senki nem fog tudni válaszolni.. Engem nem zavar hogy csak android 10 van/lesz de arra legalább legyen security update..
-
törölt tag
Üdv!
Február 28-án este jött meg a januári patch és rögtön utána az EMUI 11. Szerdán (március 3.) csináltam egy factory reset-et. Az azóta eltelt időben az akku mintha hosszabb ideig bírná. Ugyanazokat az appokat raktam vissza (nem biztonsági mentésből, hanem manuálisan, kivéve a hívásrögzítőt), kb. ugyanannyit használom, mint korábban. Konkrét statisztika nincs, de érezhetően tovább bírja az akksi. A további akkubeállítások menúben nálam megjelent egy új opció (intelligens akku kapacitás), amely korábban nekem nem volt ott.
Ami érdekes volt, hogy a hangbeállításoknál a csengőhangoknál, az értesítő hangoknál, de még az ébresztésnél is, az "egyik sem" (nincs hang) a lista legtetejéről átkerült a lista legaljára. Az, hogy a hangerő gombokkal mit lehet állítani (média vagy csengőhang) korábban is így volt. Az animációk nem zavarnak, a kisegítő lehetőségekben a speciális vizuális hatások opciót kikapcsoltam. A kamerát még nem próbáltam.
Az EMUI 10.1-hez képest megújult az AOD testreszabhatósága, valamint a Főképernyő és háttérképek menúje. Ezen kívül a Galéria appban is másképpen néz ki az Albumok fül. A Jegyzettömb alkalmazást még nem próbáltam.
Ezeken kívül szinte majdnem ugyanolyanaz EMUI 11, mint a 10.1 volt. Remélem, hogy lesz EMUI 11-re telepíthető hívásrögzítő app is.
Az alapján, amit eddig olvastam a neten, nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy Android 11 frissítés lesz (nem csak a P30 Pro-ra, hanem úgy általában a Huawei készülékekre). Egyrészt, a Huawei az EMUI 11-et is Android 10 alapon fejlesztette, az Android 11-gyel nem foglalkoznak, mert a HarmonyOS-re koncentrálnak. Másrészt, a P30 Pro lassan eléri a 2 éves kort (2019. március végén jelentették be).
Nekem nagyon tetszik ez a telefon, sok hasznos funkciója van. Egy jó darabig fogom még szerintem hansználni.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Pinyo16689
üzenetére
android 10
-
knox83
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Szia, 10-re épül.
-
Pinyo16689
senior tag
Sziasztok!
Az Emui11 android 10re épül, vagy 11-re?
-
knox83
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
+1 dettó. Szerintem sokan vannak így sajnos
Én még a honorba bízom hátha lesz google később, de lehet hiú ábránd.. -
piocasember
tag
válasz
vlesi69
üzenetére
Hát ez a problémám nekem is. Minden Huaweit elégedetten használtam, csak emiatt a hülye frissítési mizéria miatt váltottam mindig, de ugye amióta tönkretették a Huaweit és nincs Android, kénytelen vagyok más gyártókkal probálkozni. A Xiaomi marketingje kiváló, a telefonjait sikítva adtam el egy hét alatt. Samsung problémákat említettem. Iphone-om nem volt, nem is lesz. A Dual sim nekem alapkövetelmény. Ezeken a gyártókon kívül mást nem tudok. Szóba került még a Oneplus. Elolvastam a teszetet, melynek a végén ugyanaz volt, mint a Samsungnál, azaz melegszik. Eljutottunk oda, hogy minden csúcstelefon tele van kompromisszumokkal. 4-5 készülék jó tulajdonságait kéne egybegyúrni, ami persze nem fog megtörténni, mert akkor kicsinálná őket a többi gyártó. Állítom, hogy félévente leülnek egy asztalhoz és megbeszélik, melyik gyártó milyen idegesítő hibát tesz majd a készülékébe. Ebbe a játékba nem szállt be a Huawei. Ki is csinálták.
-
válasz
piocasember
üzenetére
Előszőr én is néztem a S20 FE telefont, de S10 Litet vettem amiben SD proci van, nem melegszik, jó az akku idő, és az én véleményem jobb mint az S10+. Visszalépés nem lenne amúgy én is párhuzamosan használom őket. Egy dolog még hogy amcsik miatt meddig lesz még meg a támogatás. Én ezért próbálgatok különböző telefonokat hogy ha nem változik a helyzet mire váltsak.
-
balintka
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Nekem van P30 Pro és most jött meg pár napja egy S20+ 5G, és volt S10+ a múlt hétig, szóval van összehasonlítási alapom.
1. Szerintem nem nagy visszalépés, a P30 Pro nagyon gyors telefon. Most adtam el az S10+t, azt verte nem kicsit a Pro sebessége, az S20+ 5G érte el ezt a gyorsaságot, amit a P30 Pro tud (mindegyiket energiatakarékos módban használom). Persze az Antutu nagyobb különbséget mutatna, de napi használatban nagyon jó a P30.
2. Elég nehezen jönnek Samsung-hoz képest, kb. 2 hónappal korábbi biztonságira frissül. A Samsung ebben verhetetlenül jó (sajnos?).
3. Szvsz már nem fogja megkapni.
4. Nagyjából hasonló szint, DXOmark 1 ponttal jobbnak hozza a P30 Pro-t az S20 FE-nél.
Samsung-on a készenléti merülés jelentősen magasabb, ez az S10+nál is szembeötlő volt.
-
piocasember
tag
Köszönöm szépen mindekettőtöknek.
Aksiban biztos is voltam. Legfőképp az foglalkoztat, hogy meddig kap frissítést, mert a banki alkalmazás nagyon háklis rá egy idő után. Meg ugye én is, ha már elég sokszor a telefonról utalgatok 😀 -
szemesi69
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
A fiamnak samsung FE van, nekem p30 pro, akksiba megeszi a samut, tegnap unalmamban nyektettem kicsit 7 óra 50 perc kijelző időnél 34 százalékon volt 1 nap pár órája ment. A samu kijelző szebb, az biztos, más különbséget nem látok átlagfelhasználás szinten. Keveset telefonálok, viszont sokat lógok közösségi appokon, 2 sim van benne, gyors telefon. Android 11 nem lesz valószínűleg, de emui 11 már jött sokaknak, nekem még nem. Frissítés kissé lasabban jön mint samura, de jön
Röviden ennyi, ha ez segít a döntésbe 
Tegnap este volt töltve este 8 körül vettem le töltőről. -
F-ECT$
titán
válasz
piocasember
üzenetére
1. Komoly nem, de valamekkora igen.
2. Egyelőre kb havonta, de hosszú távon nem számítanék erre.
3. Elvileg, de nem biztos, hogy megkapja.
4. Szerintem jobbra.
5. Aksi is jobb, 1 napig elmegy lazán 7-10 óra SOT-tal. -
piocasember
tag
Előre is elnézést kérek, hogy nincs időm visszaolvasni minden hozzászólást! Tanácsot kérnék tőletek.
P20 Pro után Samsung Galaxy S20 FE-re váltottam, de a Samsungok aksija és forrósodása nagyon nem jön be nekem. Gyakorlatilag egy messenger hívást sem lehet vele lebonyolítani, mert kikapcsol a melegedéstől. Az egyetlen, amivel elégedett vagyok az a menüje és hogy havonta frissítik a szoftvert. Ez emlékeim szerint nem volt jellemző korábban a Huaweire.
1. Szerintetek teljesítményben komoly visszalépés lenne a P30 Pro?
2. Mennyire jönnek sűrűn frissítések a telefonra? Főleg a banki alkalmazás miatt tartom fontosnak.
3. Androidból gondolom 11-nél áll meg a P30 Pro ugye?
4. Fotózás terén sokkal rosszabbra számítsak, mint a Samsungnál? Mindent automatán használok, nem vagyok egy fotós zseni.
Aksiról nem kérdezek, mert elképzelhetetlennek tartom, hogy egy Huawei hamarabb lemerüljön, mint egy Samsung. Két kártyával használom, wifi, bluetooth egész nap bekapcsolva, sokat fut a Facebook és a Chrome. Kb fél napig bírja az S20 FE.
Egyszóval ördögtöl való dolog lenne visszalépni egy mésfél évvel korábban kiadott telefonra?
Köszönöm szépen előre is! -
xcsabo
őstag
Ez jó hír.
-
Dino69
aktív tag
Nekem mintha jobb lenne az akksi menedzsment a 11 óta, mint előtte
-
knox83
senior tag
válasz
Csabex
üzenetére
Tudom tudom, igaz is, de úgy értettem ez az én hülyesegem. Semmiből sem vennék használtat, de sokan nem így vannak ezzel. A p20 prot a barátom 1.5 évesen vette meg tőlem, azon egy karc nem volt, betegesen vigyázok a szaraimra
ő jól járt, meg aki a kocsimat megvette néhány éve
-
válasz
knox83
üzenetére
Nem aranyszabály a 0 Km... Enyémet is kb fél éves korában vettem úgy, hogy még gari is volt rá meg minden, de azóta sincs bajom vele, hibátlan minden téren. Az tény, hogy meg kell nézni kitől veszi az ember, mert azért az is számít. Akitől én vettem, ő az IBM-nél egy fejlesztő mérnök volt, szóval nem egy lelakott, leharcolt telefont vásároltam, mai napig is karcmentes a hátlap. Sajnos egyszer leejtettem és a kijelző szélénél egy kicsit sérült az alu keret, de ettől eltekintve hibátlan.
-
sajby
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Akkor érthető
CSak abból indultam ki,hogy az alaplapon kívül mindent cseréltek szöveget elolvastam 
-
Macika66
addikt
-
DirtyFREE
tag
Sziasztok!P30 vásásárlás előtt állok.
Mit gondoltok erről a készülékről?
Itt vagyok tőle kb 40 percre.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
proper
őstag
válasz
voncci
üzenetére
Nekem a clearpex fólia jött be nagyon
Az az telefonomon az volt 1.5 évig most a p30 pro-n rajta van 1 éve és nem válik fel, igaz drágább egyszerre
Az s9en uv-s üvegfolia volt de azt meg kb 2-3 havonta cserélgettem mert elkezd felválni a sarkánál
Én maradok ennél a fóliával mert ugyanennyit elköltesz aprodonként az üvegre is de ezzel nem kell foglalkozni
1x felrakják és kész
Tavaly a mobil és laptopban csinálták kb 6ért -
voncci
aktív tag
Tudom biztosan sokszor volt már, de mára már azért van elég tapasztalat is. Nos, milyen kijelzővédő üveget fóliát ajánlanátok
-
proper
őstag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Nekem nem akarja a jót
Tegnap letöltöttem én is a hisuitot de nem dobta fel -
voncci
aktív tag
Közben felraktam a Nova-t beállítottam alapértelmezettnek és minden gond nélküli megy a gesztusvezérlesre és minden más
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ki tudja hány meg hány ismerős van a nickek mögött!?

köszönöm szépen