Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
-
kp78
veterán
válasz
thesound
üzenetére
Gördülőkép app gyorsítótár és adatok törlése sem segített.
Korábban semmi gond nem volt az Opera böngésző által megnyitott oldalak gördülőképes rögzítésével, de vmi frissítéssel ezt is sikerült elb@rmolni
Viberben megy ahogy kell.
Sőt P20Pro-n Operával is megy a menetrendek.hu-n.
-
-
kp78
veterán
Gördülőképes képernyőmentés készítés másnál működik?
Opera alatt a menetrendek.hu-t nem szereti, de PH-t próbálva sem az igazi.
Van, h belefagy, van, h a lap aljára pörög 1 szempillantás alatt...
@knox83
Még picit agyalok...
-
kp78
veterán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Ez nagyon jó ár...
A tok úgyis eltakarja a "napot"
Lassan lehet én is eladom/eladnám az enyémet (bár ez az áresés nem tesz jót az eladásnak), mert silver new edition-ra fáj a fogam, csak nem tudom a turbado-t bevállaljam-e.
Még talán tőlük OK a dolog, a többi gsm bolt tuti nem pálya.
Fenébe, h még az osztrák Mediamarkt sem forgalmazza, bezzeg németben van. -
Zsoleszhun
addikt
Igaz 6/128-as de ennyit lehet megér még valakinek:
Huawei P30 Pro 6GB/128GB Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon, naplemente (Android) 159 990 FtSzerk: Matyi megelőzött

-
koxmatyi
tag
Edigitálban a naplemente 128/6 160eft ,ha valaki most szeretne gyári garanciásat venni...
-
kosmoo81
tag
sziasztok
érdeklődnék, hogy mennyit érhet egy p30pro a használt piacon?
2022.02-ig garanciális, minden gyári tartozékával, dobozában, ajándék tokokkal.
Esetleg érdekelne valakit itt a fórumon?
kb 1 hónapon belül, vagy még idén nagy valószínűséggel el fogom adni.
Fehér 256GB-os modell. -
mirci18
addikt
válasz
tirszin
üzenetére
Tok és fólia alap egy telefonon másképp jönnek a sérülések.
Nekem sokszor ezek védik meg a telefont.
Jelenleg még a telefonom azzal a fóliával van amivel vettem de már be van repedve.A gyártók nem törhetetlenre találják ki a telefont s egy 100 e ft-os kijelző csere senkinek se jó.
Ez pont olyan mint a vízállóság.
Elvben van gyakorlatban nincs. -
Dzsekó
addikt
Beállítások keresőjébe: zseb mód, kapcsold ki. Ha nincs ilyen beállítás, akkor elő kell varázsolni
-
W201
csendes tag
Sziasztok. Kis segítséget ha kérhetnék,Mate 10 Pro. a csengőhang állandóan felerősödik,
nem marad egy szinten, a beállításokban nem tudom állítani.Köszönöm. -
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Állíts be jó nótát [link]

-
Sztyepadzso
őstag
Hölgyek, Urak,
Ezt a fülem érdekében hangerőcsökkentő faszsägot ki lehet kapcsolni?
-
tirszin
senior tag
válasz
Tetovaltembe
üzenetére
Vagy besötétít/visszaver annyi fényt a fólia, hogy az már a leakart állapotát billenti be. Egy újabb áldásos hatása a biztonságnak, illetve annak illúziójának.

-
Tetovaltembe
újonc
Amióta a fólia felkerült, azóta vannak a problémák.. Lehetséges akkor, hogy valami fénytörés dolog lehet. Leveszem a fóliát és akkor majd kiderül.
Köszi a segítséget! -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Tetovaltembe
üzenetére
-
njnl
aktív tag
válasz
Tetovaltembe
üzenetére
A kamerának semmi köze ehhez. Szemből nézve a kamera jobb oldalán van a fény és közelség érzékelő szenzor. Ott lehet valami takarás.
-
Tetovaltembe
újonc
Sziasztok! Újfent előjött az a probléma, hogy az always on display csak úgy "eltűnik" illetve ok nélkül jelenik meg a "ne takarja le a képernyő tetejét" üzenet (ha próbálom feloldani a telefont). Létezik, hogy köze lehet a problémáknak az üvegfóliához? UV-s üvegfóliáról van szó és nagyon minimálisan beljebb lóg a kamerakivágásnál (viszont nem takarja a kamerát).
Köszi a válaszokat előre is!
-
mirci18
addikt
válasz
knox83
üzenetére
Én Mate 10 ro után látom az egyértelmű fejlődést.
Ez a telefon sem megoldás teljesen a kamerás feladatokra.
De annyival többet ad mint a régi telefonom hogy megérte a plusz pénzt.
Pl az ötszörös zoom minősége nagyon meggyőző még rossz fényviszonyok közt is.
Továbbá a telefonnak az akku menedzselése sokkal jobbnak tűnik. Tényleg kibír két napot ha használom. -
Tulku
veterán
válasz
trcvk663
üzenetére
Elöljáróban közlöm....nem a kedvencem a P31 pro (tegnap se szó se beszéd és eltüntette a messenger alkalmazást, rendesen telepítenem kellett play áruházból) de ez a megkegyelmeztek a Huaweinek a jenkik kissé nevetséges sommázata a dolognak...azt hiszem ezt mindenki érzi...
-
trcvk663
tag
-
szemesi69
addikt
válasz
tirszin
üzenetére
Nem sűrűn cserélek telefont, és jól sem keresek, hogy egy ilyen értékű telefont összetörjek. Az eddigi telefonjaimra csak egy tokot vettem, sose volt kettő, az meg szerintem nem tétel, a gyári fóliát sosem kellett lecserélni. Neked úgy jó, nekem meg így, ezen ne vitázzunk
Te is írtál vélményt én is, nem lenne túl jó ha mindenkinek egyezne a véleménye, mindenki egy egyéniség és ez így van jól
-
knox83
senior tag
Nekem a new edition fóliával jött, még felületi karc is alig van rajta. A másikon clearplex volt, az ekkorra már tele volt. Ettől persze a clearplex rendben volt, de erre már nem tetettem. Én kötöttem revoluton biztosítást, egy évig heti 467 ft.
-
-
tirszin
senior tag
válasz
szemesi69
üzenetére
Nekem esett már le tok nélkül és meg sem repedt. Miből gondolod, hogy rommá törik, mert leesik? Attól ,hogy nincs rajta tok, nem fog összetörni minden leeséstől, abban biztos lehetsz.
Számold hozzá a 7eFt-hoz az előző telefonjaid tokjait is, stb.
A 6P-met törtem össze, ami 60km/h-nál esett ki a bicajos váztáskából az aszfaltra, sztem ott nem segített volna a tok sem.
Érintő jó maradt, úgy használtam még 2 évig, amíg a procija meg nem adta magát. -
szemesi69
addikt
válasz
tirszin
üzenetére
Gyári bőr flipp tok 1 méterről esett le, közben a tok becsukódott, így esett a kijelzőre, járólapra, semmi baja, ha a te felfogásod szerint használtam volna én is, akkor most lenne egy rommá tört kijelzőm
Egy tokra költöttem, a fólia gyárilag rajta van, nekem megért 7 ezret egy gyári flipp tok, hogy megvédte 
Értékelem a véleményed, de mindenki saját belátása szerint döntse el, neki mi a jó![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tirszin
senior tag
válasz
andor80
üzenetére
Fólia nélkül nem jó? Sztem natúrban találták ki a gyárban a kinézetet és az érintést is.
Amennyit fóliára és tokra költenek sokan, azt az összeget érdemes sztem kockázatnak venni, és ha sérül a telefon a hiánya miatt, a kijavítására költeni.
Arról nem is beszélve, hogy ezek a tokok fóliák rontják az eszköz használati értékét, tehát olyan mintha egy 20-30-40%-al olcsóbb (gagyibb) készüléket használnánk.
Részemről sosem tettem tokba és fólia mögé a telefonomat. De pl. 1 hete történt a barátommal, tokban esett le, mégis összetört a kijelzője. -
andor80
senior tag
válasz
Sumptuous
üzenetére
+1 Vicces..
Egy jó redmi kijönne az árából már amit tokra és feleslegesen fóliára költött..
Mindegy neki ha bejön...Csak rossz olvasni inkább adná ide a pénzt és sütnék rajta zsírszalonnát![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Első naptól clearplex van az enyémen semmi baja a kijelzőminőségnek ütést karcokat is bírja.
ÉS anno még olcsó volt propmoban 3500 1. 5éve van fent. -
Sumptuous
senior tag
válasz
norrberth
üzenetére
Nem kell félni, nyom nélkül lejön. Egyáltalán nem erősebb az uv-s ragasztó annál, mint ami az öntapadós üveg"fólián" van. Ezt inkább azért használják, mert ha az üvegre viszik fel a ragasztót, akkor túl homogén lesz (egyforma vastagságú az egész felületen, így csak akkor működik jól, ha teljesen tiszta és karcmentes a felület, amire teszed. Illetve ha a görbület is pont akkora.). Viszont az uv-s ragasztó befolyik a (szemmel alig látható) apró karcokba is a kijelzőn, így ott sem lesz levegő, ami még erősebbé teszi a rögzítést.. Plusz ugye a görbület és a fólia közötti részt is teljesen kitölti. De ha le kell szedni, ugyanolyan könnyű eltávolítáni - ha nem könnyebb, mint a hagyományos kijelzővédő üveget.
No offense: Amúgy lehet ha összeadnád az összes kijelzővédelemre költött pénzt, már tudnál venni egy zsír új képernyőt.. vagy egy egész telefont.
Főleg ha mindet itthon vetted.. alin 800-ért már teljesen jót kapni.. 
-
norrberth
addikt
válasz
norrberth
üzenetére
Már vettem annyi fóliát..
Rosszul vagyok magamtól

Vizes fóliák.. azonnal beszüntetni.
"Borzalmasan lerontja a kijelző minőségét"10 es skálán kijelző tisztaság.
A vizes fóliák 3, volt Spigen, Clearpex szemem nem bírta.
210 ezres telefonon nehogy már ez kelljen nézzem!
Xpro fólia 7 et adnék.
Üveg 9 -
norrberth
addikt
válasz
direwolf
üzenetére
Tettem rá Xpro üvegfóliát > [link]
Ámulok meg bámulok.
Micsoda tisztaság! "Fóliákkal ilyet nem láttam" + úgy csúszik rajta az ujjam.
Jó érzés tapogatni. kemény felület.Ujjlenyomat könnyebben lejön róla.
Előzőleg ez volt [link]
Xpro fólia.
Ezzel szép tiszta volt a kijelző.
De egy idő után, ha egy ponton sokat nyomkodtam, vagy ujjlenyomat résznél.
Vagy ahol volt a fülem.
Fura lett a fólia azokon a területeken benarancsosodott..
Az nem érdekelt, de kijelzőn látszódott.Meg ha kicsit erősebben nyomtam rá az ujjam tapadt a fólián.
Ja meg az összes köröm nyomom benne maradt.
Érdekes az anyaga.UV-s üvegfólia kéne, az telibe átlátszó.
De félek tőle ragasztó miatt. -
tirszin
senior tag
válasz
Vexille
üzenetére
Engem is érdekel a 9 kamerája. A 10 teljesen kiszámíthatatlan, csak utólag tudod, milyen vizuális hatást talált ki hozzá.
Ugyanitt kérdezném. Nincs valami konfigurálhatóbb kameraapp hozzá? Ez a gyárit sztem azoknak találták ki, akik nem sokat tudnak a fotózásról, ezért csak megnyomják a gombot és lesz, ami lesz.
-
-
norrberth
addikt
Sziasztok

Üvegfóliából van olyan ami teljesen átlátszó?Nem körbe fut a fekete csík.
Vesz el a kijelzőből. -
knox83
senior tag
Más. Tudom nem ide tartozik de kinek jön be a freebuds pro? Eddig totál értelmetlennek gondoltam, de ezzel valahogy rátapintottak a gyenge pontomra
tény nem olcsó.. De az ezüst nagyon ott van. -
Vexille
tag
Hali! Van mód arra hogy lehet 10 illetve 10.1ről vissza downgrade-elni a telefont 9re?
-
zoli8814
aktív tag
Nekem csak rendszerparameter frissítés jött.
-
törölt tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Szia!
Ez tényleg jó dolog. Nálam feltölti 100%-ra. Megnéztem az akkubeállításokat, nálam csak intelligens töltés menüpont van. Egy angol nyelvű Huawei Support oldalon olvastam, hogy van egy intelligens akku kapacitás opció is. De ez az opció függ az akku öregedési állapotától, a terméktől és a szoftververziótól.
Lehet, hogy azért nincs meg nálam ez az akku kapacitás menüpont, mert a telefon akksija még új? (Augusztus végén vettem a készüléket.)
-
jonigts
csendes tag
Tudom, márt régi a cikk, de mivel most váltottam le az S9-et 30 Pro-ra, így nekem épp aktuális. Nagyon nem bántam meg, szuper telefon, a Samsungal csak a bajom volt, jó, hogy visszatértem a Huaweiekhez. A cikk jó, segített a választásban, köszönöm.
-
-Maci-
addikt
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Profi én sem vagyok, de amit tudok:
A Synology egy márkanév. Hálózati eszközöket (is) gyártanak. Nekem PL egy Synology NAS-om van. Egy alap hálózati tárhelyen felül ez tud torrentezni is és privát felhőként, média szerverként használható.
Azok az alkalmazások amiket a kolléga kérdezett, arra jók, hogy kezed a NAS-t.
PL:
-DS Get -> letöltés indítása, állapot figyelése stb.
-DS cloud -> felhő szolgáltatásstb .stb.
Nekem ezen megy a torrent 0-24 -ben.
Dióhéjban -
szemesi69
addikt
válasz
Tulkas
üzenetére
Üdv!
Talán kérdezd a [topikjában]
-
Tulkas
tag
Sziasztok,
nem tudja valaki, Huawei telefonnal (pl. mate 30 pro-n) futnak a Synology-s alkalmazások? (Pl. DS Photo, DS File, DS Get, DS Video?)
Ha igen hivatalos forrásból letölthetőek az adott gyártó készülékeire?Mihamarabbi válaszotokat előre is köszönöm!
(Telefonvásárlás előtt állok) -
F-ECT$
titán
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Intelligens töltés gondolom be van kapcsolva, az tud ilyet.
-
Ferenczi Áko
addikt
Tegnap este felraktam a telefont töltőre, és nekiálltam filmet nézni.. A film végén éjjel 1-kor látom, hogy a töltés 84 százaléknál megállt, és volt mellé egy rendszerüzenet:
Az akkumulátor kímélése érdekében a töltés szünetel és reggel 05:00-kor folytatódik.
Kellemes csalódás volt.. :) -
mirci18
addikt
válasz
norrberth
üzenetére
Én megszoktam már.
Windows phone-ról 4 év és két telefon után álltam át.
Lg-ről 1 telefon után.
Most Huawei-s vagyok 2 telefonom náluk.
1.5 éves jelenleg.
1 évet tervezek vele dolgozni vagy addig amíg jobb kamera nem lesz.
Sajnos ezen kívül vagy a Samsungot választod vagy valamelyik feltörekvő márkát.
Ameddig egy márka piacot akar nyerni addig mindent megigér és megtesz neked. -
mirci18
addikt
válasz
knox83
üzenetére
Nem is értem miért várja bárki is hogy nagyon komoly változások lesznek kamerában évről évre.
Ahogy olvasom nagy ugrás volt a Mate 20 pro. A p30 pro ahhoz képest nagy újításokat nem hozott.
Szerintem kamerában most sem rossz a p30 pro ekkora optikával jobbat nem nagyon fogsz kapni.Egyébként az is érdekes hogy évek óta nagyon keveset léptek előre videózás tekintetében.
Ha elég a full hd akkor már stabilak de 4 k-ban kiábrándító az hogy nem tudnak fejlődni. -
pontyos
senior tag
Hello, 161 es végű frissítés érkezett. Telepítve, minden ok!
-
törölt tag
Sziasztok!
A Google appok frissítése körül nálam is voltak furcsaságok az elmúlt hetekben.
Péntek este pl. a Play Áruház így nézett ki egy ideig:
APlay Áruház adat és gyorsítótár törlése a legtöbb esetben működik. Van még egy dolog, amelyet érdemes ellenőrizni.
Beállítások>Alkalmazások>Alkalmazások>Google Play szolgáltatások és ott legalul az Alkalmazás adatai.
Ez az opció az app Play Áruház oldalára visz. Az utóbbi egy hónapban 2 alkalommal is előfordult, hogy ott volt a "Frissítés" gomb, pedig ez az app általában automatikusan, a háttérben frissül.
Nem a Huawei/Honor tiltás miatt van, mert a családban használt Lenovo tabletnél is előjött ugyanez a probléma.
-
Tetovaltembe
újonc
válasz
üzenetére
Szia! Köszönöm a választ! Csak egy bizonyos időszak van beállítva (7:00-23:00).
Fényerőm kb. félig van felnyomva, mindig látni rajta az óra számlapját illetve az értesítéseket.
Azt tippelem, hogy valami probléma az üvegfóliámmal lehet, mert mielött felhelyezték semmi probléma nem volt. A másik ami zavaró, hogy elkezdte kiirogatni a "ne takarja le a képernyő tetejét" (vagy valami ilyesmi) értesítést, úgy hogy nincs se letakarva, se nem piszkos/poros a selfie kamera. Ez is szintén lehet az üvegfólia miatt, azt olvastam. Viszont, ha tévedek, akkor megköszönöm a kijavítást.
-
Tulku
veterán
No tegnap már a BKK info sem indult el, illetve elindult, majd épp úgy mint a gugli térkép csak egy pontot mutatott, az utcákat egyebeket nem...gondoltam csinálok egy teljes darálást, de míg ezen gondolkodtam, megnéztem minden engedélyt tanusítványt, egyebet, de sehol semmi...majd kiiktattam valami HMS core location javított pontosságot (én be nem pipáltam soha) és minden működik újra azóta...fogalmam sincs mi ez, de nem jó nekem az biztos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt pedig hogy a gmail-es és az outlook-os üzeneteimet ne keverje össze értesítéseknél sajnos továbbra sem tudom megoldani....
-
norrberth
addikt
Most dobta fel.
10.1.0.161 (C431E23R2P5)
Szeptemberi biztonsági javítás.Másnak is jött?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)