Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
piocasember
tag
S20 FE után aggódtam, hogy visszalépés lesz egy két évvel korábbi telefon, ráadásul 2 gb rammal kevesebb is van a P30 Proban. Pár nap használat után rommá veri a Samsungot. Gyorsabb, nem akadozik és amikor a Galaxyt délután 3 felé már töltőre kellett tennem, ott a P30 még 70 százalékon volt
-
p_zsolt
tag
Sziasztok,
van értelme new edition verziót venni a sima 8GB vagy 6GB verzióval szemben? -
hajasmackó
csendes tag
FIGYELEM
A HUAWEI mobiltelefonjain, laptopjain, tabletein, hordozható eszközein, valamint az audió- és router-ein, melyeknél 2021. március 8. és április 30. között járna le a jótállás, a garanciaidő automatikusan
2021. április 30-ig meghosszabbodik.
A háztól-házig ingyenes szállítással pedig szeretnénk megkönnyíteni az életed, amely a tartozékok (pl. töltő, kábel) kivételével minden Huawei-készülékre – így okostelefonokra, laptopokra, tabletekre, okosórákra, router-ekre és modemekre is kiterjed. További információ a HUAWEI Közösség oldalán:
http://bit.ly/HUAWEI_Kiterjesztett_Garancia -
törölt tag
válasz
xcsabo
üzenetére
Értem. Jönni fog az az EMUI 11. IMEI alapján, automatikus és zárt rendszerben tolják ki a frissítéseket. A legtöbb régióban a Huawei március végéig ígérte az EMUI 11 kitolását a P30-ra, P30 Pro-ra. Indiában, meg azt hiszem, Latin-Amerikában csak március végén fogják elkezdeni az EMUI 11-et kitolni a P30/P30 Pro-ra.
-
knox83
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nézd el nekem, covid utáni szövődmény
-
Ernesst
aktív tag
válasz
xcsabo
üzenetére
Nálam sem jelezte. Sem a Támogatás app, sem a Szoftverfrissítés menü. Aztán csatlakoztattam PC-hez, Hisuite-ban rányomtam a rendszerfrissítés gombra, és ott felajánlotta. Kíváncsiságból kihúztam a kábelt, mobilon továbbra sem mutatta. Kábel vissza, így végülis PC-ről ment végig. Nagyon lassan töltötte le.

-
knox83
senior tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Tegnap volt rendszerparaméter vagy 10x utána semmi. Ma ismét megindult a körmenet
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
Komolyan nem támogatja a telefon a WPA3-as titkosítást? Vagy csak én vagyok a béna? -
Zsoltg4s
tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Nekem is...
Csinálj egy Wipe cache törlést.
Nálam az megoldotta. -
norrberth
addikt
válasz
DonDragonka
üzenetére
Most a Harmony OS beépül mindenkinek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sertés Bacon pack 01 -
süti5
őstag
Köszi mindenkinek
-
xcsabo
őstag
Nekem is megjott az a pár kb-os kis csomag. Nem dobta fel többször. Úgysem hogy nem indítottam újra.
-
süti5
őstag
Sziasztok,
vodafone-os P30 pro dual simes kártyafüggetlen teljesen vagy az egyik kártyának csak vodafone-t fogad el?
Fontos lenne, mert elképzelhető olyan, hogy mindkettő más sim kártya lenne benne.Köszi
-
törölt tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Értem. A frissítés telepítése után én is rányomtam egyszer a frissítések keresése gombra, de már nem dobta fel. Utána indítottam újra a telefont.
-
törölt tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Nekem csak egyszer települt.
-
norrberth
addikt
válasz
knox83
üzenetére
Háááát nekem is azzal van bajom az akksi rész használhatatlan.
Animális nem adja. De egyszer megszokom.Viszont tetszik hogy oldalt 2x megnyomom és kicsi lesz a csuszka.
Meg ami nagyon bejön! Este folyamatosan adja rá a fényerőt.
Nem hirtelen villan.Gyári 1x? Uhh úgy olyan lassúcska.
Nekem pörögjön a teló! Úgy nyomom mint egy örült.
És nem bír követni
-
bezo076
tag
Sziasztok!Jött valami rendszerfrissítès....de csak pár kilobájtos.A verziószám maradt.
-
knox83
senior tag
válasz
Májkülnájt
üzenetére
Majd felteszitek az emui 11-et és nem lesz ilyen jó összesítő
amúgy teljesen valid, nekem 10.5 óra volt a legtöbb. -
xcsabo
őstag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Pro-t akartam írni.
-
xcsabo
őstag
Van akinek megy itt az nfc fizetés google pay-jel az app telepítés nélkül is? A P10-en sajna nem ment. És most ma reggelre a p30-ról is eltűnt az app. Pont mint a P10-ről anno.
-
miklós67
csendes tag
válasz
Likantropia
üzenetére
Gyári előlapvédő fólia is még rajta van pluszban és a kamerákra is tettem lencsevédőt mert az alutokosé ott csak kivágásos és a lencséket nem védené semmi.
Már kezd ez a lencsevédőt is karcos lenni....
Ja és az alukeretes mágneses üvegen is rajta vannak a gyári fóliák amíg nem kezdenek rondák lenni a karcolódások miatt.. -
miklós67
csendes tag
válasz
Likantropia
üzenetére
Szokták itt emlegetni az alukeretes, elöl-hátul üveglapos mágneses tokot. Vettem én is. Már 3x "kipróbálnám" telefon bírta a tokok nem mindig. :)
-
miklós67
csendes tag
válasz
xcsabo
üzenetére
Ráértem és sok böngésznivalóm volt. :)
De navival túrákon, kijön 6-7 óra kijelző idő és nem nagyon merül 40% alá akkor sem. Hidegben sem. Mobilnettel, kékfoggal, gps-el....
Töltés csakis 15w wireless, egész éjjel rajta van, de kB 3 óra elég neki persze, csakhát nincs ki levegye olyankor... :)
2-3 alkalom volt, hogy rosszul tettem fel, vagy elmozdult és akkor reggel ment rá a 40w vezetéken indulási, hogy bírja aznap -
xcsabo
őstag
válasz
Likantropia
üzenetére
Érzésre nem bírja. Hisz nehéz. A fizika az fizika.
-
Likantropia
újonc
Még egy kérdés: mennyire bírja a P30 Pro kijelzője a strapát? Milyen az anyaghasználat?
Volt egy Samsung S6-om, imádtam, gyakorlatilag törhetetlen volt, sajnos sokszor elejtettem.
Aztán jött az A70, és egy egészen kicsi eséstől is végigrepedt.
Nyilván nem direkt dobálja az ember, de balesetek vannak
Köszi! -
Zsoleszhun
addikt
Call Recorder EMUI 11 - hez
-
miklós67
csendes tag
válasz
Likantropia
üzenetére
-
Likantropia
újonc
Egy korábbi listán rajta volt, nem tudtam, hogy ez változott. Köszi, hogy szóltál, alaposan átnézem!
-
kp78
veterán
válasz
Likantropia
üzenetére
Szerintem nem rossz ár, de a 220Volt tudtommal egy ideje nem hivatalos partner már.
Korábban oda volt írva, h hivatalos gyártói garanciával (P20 Pro-mat még ott vettem), de egy ideje nincs ott a kis magyar zászló sem, ami korábban ott volt.
Kérdezz rá náluk... -
Likantropia
újonc
Köszi a válaszokat!
Aku időben amúgy a Samsung A70 kiváló, kevés jó tulajdonságának egyike.Itt a link ahol néztem: https://www.220volt.hu/Huawei+P30+Pro+6GB+128GB+Dual+SIM+kartyafuggetlen+okostelefon+aurora+kek+Android
Akkor szerintetek a 170 ár jó, vagy mert nagyon kifutó, lesz ez még jobb is? 🙂
-
kp78
veterán
válasz
Likantropia
üzenetére
Melyik bolt ez ha nem titok, egy ismerősöm is gondolkodik P30 Pro-n.
-
balintka
addikt
válasz
Likantropia
üzenetére
Egyértelműen a P30 Pro. Az S10+t nemrég adtam el, 1-2 szoftveres dolgot leszámítva toronymagasan verte a P30 Pro (mondom ős-Samsungosként). A N10 Lite nem említhető vele egy lapon sem, ahogy a többiek is írták. Vedd meg a P30-at, amíg kapható, jól sikerült telefon.
-
knox83
senior tag
válasz
Likantropia
üzenetére
Szia, a két telefon nem említhető egy lapon. 100-ból 100x p30 pro.
-
Dzsekó
addikt
válasz
Likantropia
üzenetére
Nálam olyan teló, amiben benne van a "Lite" szócska, szóba sem jöhet.
Szerintem nem is lehet összehasonlítani egy "Pro"-t egy "Lite"-al.
Nem volt még Samsungom, de az akkuidőre szoktak panaszkodni, akik ide jönnek Samsungosok, hogy váltanának P30 Pro-ra. -
Likantropia
újonc
Sziasztok!
Átolvasva sok véleményt itt, gondolkozok egy P30 pro megvásárlásán. Csak újonnan. Az egyik Huawei partner boltnál 170ért van most, ez jónak számít, vagy érdemes várni kicsit?
Alapvetően nem sok alkalmazást használok, de nagyon szeretek fotózni, így lett szimpatikus ez a teló.
Másik ötlet a Samsung Galaxy Note 10 Lite lenne, Telekomnál részletre tudnám megvenni, ha lesz egy-két darab készleten (ma is jött róla e-mail, de mire este néztem, nem láttam elérhető darabot).Előre is köszi a választ!
[Samsung Galaxy A70ről váltok. Aksi jó, de anyagminőségben csalódás, a képek sem olyanok, mint vártam, az ujjlenyomat érzékelő katasztrófa.]
-
xcsabo
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Csak a lábamban

-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok, térerő csökkenést nem tapasztaltatok?... Emui 11...
-
válasz
piocasember
üzenetére
Meg kéne kérdezni a forgalmazókat hogy gyári a garancia vagy ők vállalják. Vagy még a szolgáltatóknál ha van még.
-
-
knox83
senior tag
Mióta emui 11 van azóta érdekesen alakul az akkumulátor kijelzés. Feltöltés után vagy 20 percig 100%on maradt, majd 95re ugrott. Most is 81-ről 78. Más is tapasztalja? 7 hónapos a telefon, eddig nem csinálta 10.1-en
-
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki mi a menete egy szervízbe való elküldésnek?
Egy ideje már akadozik a töltés vagy is ha mozgatom a telefont, érintkezéses probléma, másik kábellel ugyanaz valami a telefonban lévő csatlakozóval lehet , már nem régi, elkopott, vagy nem tudom... Nemsokára lejár a garancia és ha lehetne akkor ezt megcsinaltatnám.... -
direwolf
őstag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Mindegy, akkor ez valami általános dolog. Azt hittem csak nekem barmolt el valamit a frissítés. Köszi!
-
xcsabo
őstag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Próbáltam. Nem működik. Igaz nem új a regem. Azt írja olvassam el az aszf-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- LEGO klub
- Le Mans Ultimate
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest