-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
voncci #15813 üzenetére
Ha EMUI 11 frissítés után csinálsz gyári visszaállítást, a 10.1 verziójú hívásrögzítő app nem fog települni. A múlt héten csináltam gyári visszaállítást az EMUI 11 frissítés után, és nem sikerült telepíteni a hívásrögzítőt.
Az xda.developers Huawei P30 Pro fórumán legalább 2 téma foglalkozik a hívásrögzítővel. Többen is azt várják, hogy Indiában a Huawei P30 Pro megkapja az EMUI 11-et és akkor talán majd valaki kirakja a hívásrögzítő linkjét. A 10.1 verzót is indiai telefonról mentették le. A Huawei Central cikke szerint Indiában március végén kezdik el kitolni az EMUI 11-et a P30 Pro-ra.
-
Macika66
őstag
-
proper
őstag
válasz
voncci #15705 üzenetére
Nekem a clearpex fólia jött be nagyon
Az az telefonomon az volt 1.5 évig most a p30 pro-n rajta van 1 éve és nem válik fel, igaz drágább egyszerre
Az s9en uv-s üvegfolia volt de azt meg kb 2-3 havonta cserélgettem mert elkezd felválni a sarkánál
Én maradok ennél a fóliával mert ugyanennyit elköltesz aprodonként az üvegre is de ezzel nem kell foglalkozni
1x felrakják és kész
Tavaly a mobil és laptopban csinálták kb 6ért -
dbius
veterán
válasz
voncci #15692 üzenetére
Nem kell semmilyen extra alkalmazás Nova mellett: Nova beállítások - Gesztusok és bemenetek - Csúsztatás le (ehhez pedig beállítod az értesítések megjelenítését)
Ezt követően bárhonnan húzod lefelé az ujjad a képernyőn, az értesítések fognak bejönni, mintha az értesítési sávról húznád lefelé az ujjad.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
voncci #15688 üzenetére
Sajnos egyetlen 3rd party launchernél sem működik rendesen a rendszer szintű gesztusvezérlés, ez nem a gyártók hibája, hanem a Google nem teszi lehetővé Android rendszer szinten.
Viszont a Fluid Navigation Gestures app tökéletesen kiváltja, Novával is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged