- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szia
Akku optimalizálásban nézted a beállításokat? Elvileg ott kézire kell állítani, mert az agresszív energiagazdálkodás miatt van ez, de a többiek lehet megírják pontosan, mert én manuálisan nézem meg mindig, kikapcsoltam az értesítéseit, mert nem olyan fontos számomra.
-
Sztyepadzso
őstag
Amennyire én tudom, az 5GHz-nek sokkal szarabb az áthatolóképessége. Szeritnem, ha elég sok fal van közted, meg a router között, akkor kénytelen lesz.
Nekem anno a Xiomi Mi Home egyik első verziójánál volt szükségem arra, hogy a beállítás közben a 2.4 GHz-et lássa, és csatlakozzon, csak én át tudtam nevezni... Egyébként mi miért íru k a "," helyett "." - ot a 2 és a 4 közé? Az csak az angolszászoknál dívik, nem?
-
CartmanLand0
senior tag
Bocsi hogy későn reagálok, most olvasgatom vissza a hozzászólásokat. Az általad bemutatott probléma tipikus példa arra, miért utálom a tokokat. Nálam rengeteg telefon megfordult az évek során, üveg hátlapos példányoknál sokszor találkoztam ezzel a jelenséggel. Kis apró porszemek kerülnek a tok és a hátlap közé, ezek okozzák a sérülést ... ami annyira felületi hogy nem is érzed, illetve csak bizonyos fényviszonyok között látszik a legjobban. Én körbefóliáztam a telóm, és úgy tettem rá a tokot.
-
Aryon87
félisten
Annak a folianak vagy fel napig szaradnia kell, azert nez ki olyan taknyosan. Karcokat persze hogy gyujti, de inkabb az, mint a kijelzo nem? Nekem 1 eve fent van, rondan nez mar kii, de legalabb tudom, hogy alatta a kijelzom sertetlen...
Es full sima a folia. Ezert kell hagyni fel napot + az se mindegy hogy rakjak fel MM-ben.
Nekem a Soroksarin raktak fel, akkor meg dolgozoi kedvezmennyelkp78, csabex2007: mobilos Lightroom
aureel, ki fogom probalni hatha -
andreas49
senior tag
Az előző telefonomon (xiaomi mi note 10 pro) hyrogel fóliát használtam és nagyon bevált. Szépen rásimult az íves részekre. Várom a P30 Pro-t, amihez már megrendeltem szintén a hydrogel fóliát. Nem mellesleg töredék áron. (elől-hátul és kamera ~850 Ft). Felrakása egyszerű.
-
-
Motion_Blur
félisten
Egyetértek, óriási nagy habiszti ez a clearplex fólia, én úgy vettem a felefonomat hogy rajta volt, MM vásárlás után egyből ott felrakatta a vevő. Olyan szinten torzít, és narancsbőrös hatású hogy az valami tragédia...
Én minden telefonomat védőfólia nélkül használtam, VAGY gyári védőfólia amíg az bírja. Vigyázni kell rá, annyi a titok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged