- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Black_Raven #12234 üzenetére
Már igen látom, 2020ig
-
válasz
Black_Raven #12136 üzenetére
Nem a telefonálás hangereje tök okés ... köszi a kódokat ezt már meg találtam én is... sajna nem segít majd még googlizom tovább... amúgy az app ami van 40% ra tólva azt kéne tudnia alapból a telefonnak... nem is értem... simán tisztán hangosan szól ... nem értem miért veszik le, ha szólhatna így is
-
válasz
Black_Raven #12134 üzenetére
Ki hangosítod a telefont... és halk... pl youtube... van rá progi, de az folyamat megy a háttérbe... én meg nagyon tudnék neki örülni , ha egyszerűen lehetne feljebb állítani a hangerőt pl szerviz menü akármi...
mellé raktak pl egy iphone 6 ot és az üvöltött ehhez képest.....
az app ge#c# jó... pl melóba nézem az m4 et ... csak hát nekem ne fusson a háttérbe meg dobálja a faszs@gokat...
Youtubon talámtam egy huawei szerviz menü szekciót ... de nekem arra kódra nem csinál semmit... mate 9 en nem müxikDarthFader : (szerintem félre értettél , ha ki lövöd az appot akkor nem megy a hangosítás)
tal-garius : van egy harman kardon mini play em akkora mint egy táska... most épp rövid gatyába vagyok.... minek cipeljek valamit (plusz nem fér el a zsebben) , ha a telefon is tök alkalmas rá...csak SW kérdése...
-
válasz
Black_Raven #12109 üzenetére
Szerintem a hardveraprón keress rá erre a típusra és nézd meg milyen árban adják átlagba.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest