- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
válasz
Steven #12672 üzenetére
Én is nemrég jártam így. Vettem itthon egy gyári kijelzőt, rendeltem ebayről használt elvileg jó állapotú hátlapot (ez még nem jött meg) és magam fogom kicserélni. Sajnos van olyan jó telefon, hogy megéri rendberakatni.Túl olcsó kijelzőt kerülnémi, nexus 4-be vettem ilyet, de elég fakóak voltak a színek.
Nekem viszont az lenne a kérdésem mindenki felé, hogy milyen tokot használtok, ami alá nem megy be a kosz és karcolja össze a hátlapot, keretet stb... Vagy csak sűrűn le kell venni és kitakarítani? Ha már megcsinálom, nem akarok megint összecseszni, meg kellene valami védelem is.
-
pityaa23
senior tag
válasz
H.Kornél81 #12597 üzenetére
Köszi, de ez valóban original?
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Lehet valahol venni eredeti szürke házat? Leejtettem, de nem akarok gagyi utánzatot. Lehet külföldről is, csak eredeti legyen!
Köszönöm!
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Kicsúszott a kezemből tegnap a telefon. Mennyibe kerül egy komplett kijelző+ház csere? Erről írok, pókhálós, de gondolom menthetetlen. A ház is öszebaszódott. (Eszmei értéke van számomra, fateromnak vettem, de már nem volt ideje használni.) Sötétszürke, ha ez esetleg fontos infó!Köszi!
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok! Korábban volt olyan gondom, oreora frissítés után, hogy 2 sim esetén a sim 2 foglalatban lévő kártyáról nem tudtam hotspotot kapcsolni. Vagyis kapcsolni tudtam, de nem volt internet a rácsatlakoztatott készüléken. Azt hiszem ez megjavulhatott, miután véletlenül átkapcsoltam és leszívta a komplett mobilnetem. :-D Szóval aki ezzel bajlódott az újra megcserélheti a kártyákat. (esetemben a fő kártya mehet vissza sim1-be, net sim2-be.) Rendszer:8.0.0.366(C432)
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Valakit megkérhetek, hogy kipróbálja, hogy sim-2 foglalatból tud-e hotspotot kapcsolni, illetve kapcsolni én is tudok, viszont a rá csatlakoztatott készüléken tud is netezni? Nálam wifi van, de nincs internet.
Köszönöm!
-
pityaa23
senior tag
válasz
Tav-Csoves #11845 üzenetére
Köszi, utánanézek majd!
-
pityaa23
senior tag
válasz
#24536576 #11843 üzenetére
hm, most úgy látom, hogy ezekhez az alkalmazásokhoz, amihez net kell, az éppen aktuális mobilnetet használó sim-re küldi az sms-t. Végül is logikus. Akkor ilyen esetben gyors át kell váltanom a telekomos simre.. Minden szép és jó lenne, ha a telekom is adna korlátlan netet elfogadható árért
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Belefutottam egy érdekes problémába, amire egyelőre nem találtam megoldást. Dual sim -es a telefonom, az egyik egy Telekomos simkártya, ez lenne a fő kártya, erről szoktam telefonálni, parkolást, autópályamatricát, lottót venni stb. E mellé beszereztem egy Telenoros Hello Data csomagos sim -et, csak azon célból, hogy korlátlan netem legyen, amit meg is tudjak osztani otthoni géphez bármihez.
A probléma már korábban is jelentkezett, hogy ha a sim2 foglalatba teszem a telenoros kártyát, akkor ugyan van internet a telefonon, de megosztani hotspottal nem tudom. Ha a sim1 -be teszem akkor tökéletesen működik. A bibi az, hogy ha a sim1-ben van a telenoros kártya, akkor viszont a mobilparkolás, autópályamatrica, lottó fizetős sms is ezt a kártyát terheli. Nem találok sehol olyan beállítás, hogy a sim2 -ben lévő telekomos számot használja. Cserélgetni meg nem fogom tudni ez miatt állandóan.
Nálatok is így működik ez a két kártyás dolog, hogy csak a sim1-ről van hotspot, és ezt a simet használja ha az alkalmazásból fizetnél?
Maga a készülék, független, mediamarktban vásárolt, dualsimes, jelenleg .364-es rendszer fut rajta. Megjegyzem a hotspot oreo óta nem megy sim2 -ről.
Factory resetet sosem toltam frissítések után, érdemes lenne megpróbálnom? Bár nem sok kedvem van mindent lementegetni, meg újra beállítgatni.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Azt hol tudom beállítani, hogy pl a pályamatrica, vagy lottó vásárlásakor melyik sim-et használja?
-
pityaa23
senior tag
válasz
choco01 #10453 üzenetére
Ha átváltottam a másik kártyának a mobiladatjára akkor jó lett. Egyébként meg van mobiladat a másikon is. Kicserélem még fizikailag a két kártyát, megnézem akkor mi van. Ha úgy sem megy, akkor telenor korlátozás?
Megcseréltem őket, így megy szépen. Megoldódott. Érdekes, mindegy a lényeg, hogy tudom használni, de ha másnál működik a sim2 foglalatban is, akkor lehet csinálok valamikor egy factoryt.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok! Azt hiszem oreó frissítés óta nem megy a hotspot a telefonomon. Valaki járt már így? Telenoros vagyok egyébként, hellodata csomaggal, direkt netezés miatt vettem a kártyát, de így használhatatlan.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok, van lehetőség ezen a telefonon is olyan beállításra, hogy gps alapján tudja a készülék, hogy pl otthon vagyok és akkor nem kell a feloldómintát/pinkódot/ujjlenyomatot megadni, hanem feloldva marad?
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Hol érdemes most leginkább megvenni a telefont függetlenként? Illetve mindegyik dual sim-es? Fontos a garancia, fateromnak vennénk, nem hiszem, hogy le lesz 2 éven belül lecserélve, sőt..
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest