- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
válasz
emerzee #12656 üzenetére
Értsd már meg végre hogy ez nem valós 3d. Arra ott van a HTC Evo 3d és az LG 3d-s telefonja. HTC-ből van itthon. A Mate csak 3d hatású képeket csinál. Direkt tegnap kipróbáltuk egy Samu A8-al. Tökéletesen megjelenítette amit atküldtünk kollégám és az én telefonomról. De nem is nyújtom ezt tovább. Legyen neked.
-
dutrás
őstag
válasz
emerzee #12647 üzenetére
A 3d fénykép akár panorám akár bármi más nem valós 3d ergo bármely más megjelenítőn megnézheted. A facebook és instagram simán elfogadja és megjeleníti. A play áruházban több fotós aplikáció is megbirkózik vele.
Az utólagos élesség állítást rengeteget használom munkám során mert homogén területekből kell kiemelnem bizonyos részleteket. A telefon szerkesztői szoftverével tökéletesen meg tudom ezt tenni majd emailben vagy bármely más üzenetküldő alkalmazással továbbítom a képeket.Az hogy te nem hadználsz egy adott funkciókat az nem egyenlő a fölös parasztvakító extrával.
Kollégám akinek szintén Mate 9 van a tulajdonában sok esetben művészi minőségű képeket gyártott ezzel a telefonnal. Elképesztő néha miket hoz ki belőle. Egyrészt azért mert tudja másrészt önmaga szórakoztatására.Nincs fölös funkciója és továbbra is sokrétű.
-
brd
nagyúr
válasz
emerzee #12620 üzenetére
Azért vannak hiányosságai. Az értesítő LED pl. elég gyér fényt ad, és nem igazán szabályozható, nekem az alapszíneken kívül nem sikerült mást kicsikarni belőle (mondjuk sokat nem küzdöttem), ami elég kevés, ha többféle értesítéshez másfajta színeket szeretne az ember rendelni, továbbá az automatikus hívásfogadás (főleg bluetooth esetén) nekem nagyon hiányzik, ill. a formája is inkább egy tégla, az előző telefonom egy G4 volt, az sokkal kecsesebb, jobb a fogása.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest