Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
Örülök, hogy sikerült megvenned. Ezt a rubeles trükköt én sem tudtam. Ne felejtsd a kivételek közé tenni, hogy soha ne záródjon be, akkor jó, ha fent mindig látszódik a pici kulcs. Ami szerencsére dizájnban szépen illeszkedik a telefonhoz. Ha frissítés van akkor kapsz e-mailt és a progi is szól. Én a szűrőknél mindent bepipáltam.
-
magicbox
senior tag
Tény. De ez az egy használható megoldás van, ha nem akarod nyitni és rootolni a telót. Nekem is meg a párom P9 lite-n is megvan. Éves előfizuval. Ha ez nem lenne, akkor sztem megvesznék a rengeteg reklámtól. Mondjuk én minden appot megveszek. De vannak olyanok ahol nincs lehetőség vásárlásra, csak reklámok vannak. Arról nem beszélve, hogy így a böngészés is clean
-
-
Tav-Csoves
őstag
-
fogtunder
nagyúr
kedves vagy, de nem kell ennyire túlaggódni a dolgot
egyrészt csak felszíni sérülés, másrészt tesztminta és simán lehet, hogy beadja a kulcsot egy éven belül amúgy is, eladni nem lehet (illetve lehet, csak nem lenne túl etikus). arról nem is beszélve, hogy pár hét és jön az S8, amit úgyse fogok kibírni, hogy ne próbálgassak.
-
nagysuhi
tag
"De mivel kártyafüggetlen a készülék, így a várhatóan kárvallott, vevő, legalább más irányba tudja eladni / használni a készüléket, mert csak a T hálózatából lesz kitiltva."
Mondjuk elég nagy marhaság a T-től, hogy kitiltja a hálózatából.
Ha én megveszem egy olyantól, aki nem fizeti, és használom tovább a T hálózatában T-s SIM-mel, az nekik jelent bevételt. -
mjani1172
addikt
Rebootoltam,töröltem,tisztítottam,amit csak lehetett.
Az az érdekes hogy nekem megtalálta, felrakta majd kiírta, hogy nincs aláírva és kész.
Onnantól semmi.
Végül is a régivel sincs gondom és nem is tudom mi változott,csak valahogy nem bizalomgerjesztő.
Akinek felment,észrevesz valami újat? -
Nfsman20
tag
-
törölt tag
Na ez működik rendesen, de abban tudnál segíteni, hogy mit kell állítanom ahhoz, hogy a felvétel automatikusan induljon, és ne kelljen külön rátapicskolni a felvétel ikonra hívás közben? és hogy az a kutya tappancs a bal felső sarokból eltűnjön? Sajnos az angol tudásom nem kimondottan acélos
-
ChuckyCheese
tag
Az előbb írtam, hogy nem fut semmi fogyasztó. Töltöttem le hardverfigyelő appot. A processzor 1-5% körül mozog, legtöbbször 1-2. Semmi nem mutatja, hogy extra fogyasztó lenne.
Én már arra gondolok, hogy mivel USB-ről lett töltve, ez nem tetszett neki, ezért megzavarodott a százalék kijelzés/mérés. Hogy amikor 100-at ír ki, akkor az nem 100, hanem mondjuk csak 40-50 körül van.
-
mjani1172
addikt
Én megértem a gondjait mert néha én is csalódom.Tegnap fotóztam, videóztam,a minőség egyszerűen siralmas. A múlt héten még működött a fotó hangvezérlése, ma mikor élesben kellett volna már csak 20-ból egyszer, ha mellette ordítottam.Az időzített működik, de semmi jelzést nem ad előtte. Délután már az S5 öt viszem.🙁
-
magicbox
senior tag
-
Krepuska
csendes tag
Nagydarab vagyok, nem feszül, a farmerem jobb-első zsebében hordom a telefonjaimat, aprópénzt, kulcsot nem teszek mellé. A pamut zsebben az előző telefonomon (L930) 2 év alatt a használatnak semmi nyoma nem volt. Egy Parrot kihangosítóval használom, így előkapkodnom sem kell vezetés közben (ami ugye több szempontból sem jó..)
Fura, hogy az L930-al és a kihangosítóval telefonálva feleségem állandóan panaszkodott az űrbéli hangminőségre, a Mate 9-el tökéletes lett.. -
thebear007
aktív tag
Ezzel az a bajom, hogy pont a funkciót nem tölti be. Tutira akkor dobom el, ha ki van véve. Kocsiban tartóba rakásnál, irodában asztalról. Na meg a mérete. Nálam a telefon farzsebben, zakó vagy kabát belsőben van, ezzel bajban lenném. Na de az ebay.de-n 130 oldalnyi kieg van már, lehet válogatni.
-
fogtunder
nagyúr
ott nyilván írja, különben nem jöttem volna rá, hogy mitől fél nap az akkuidő, de nem tolja úgy az arcodba, mint a szerinte nagy fogyasztású alkalmazásokat.
(#1420) ChuckyCheese: nyilván eszi, de csak ha van forgalom, az meg majd beáll, mikor már nem lesz ennyire újdonság. viszont ez a naptár szinkronizáció simán kitette a fogyasztás 27-30%-át, ami azért durva.
-
ChuckyCheese
tag
Köszi! Azt hiszem most ratalaltam az ÉN böngészőmre!
Opera! Ez végre tudja azt, amit sokból kihagynak évek óta: a tördelés!
Végre! Egyébként 17:45 üzemidővel van most 6 óra képernyőidőm. És 26% van hátra. Mondjuk ebben van sok mobilnet, WiFi.
Plusz zenéltek keveset próbálgattam a kamerát,a hangfalat Bluetooth - al, ilyesmi.
Nem tudom ez jónak számit-e. -
ChuckyCheese
tag
Szia! Fogalmam nincs miért tették vissza a kínálatba.
Azt tudom, hogy én csütörtökön vettem észre, hogy ez az összekapcsolt verzió is fenn van a shop oldalán. Onnantól figyeltem. Persze az only phone verziót is. Egyszer szombaton kaptam arról értesítést, hogy kapható, de mire rákattintottam már nem élt az oldal. Valami technikai gebaszt írt ki.
Persze ezt játszotta folyamatosan egész hétvégén. Aztán megtörtént a csoda. Hétfő hajnali fél 3 kor.
A dobozok mind gyárilag zárva voltak. És egy közös bazi nagy zacskóban voltak együtt.
A futár gyors volt és rugalmas. Simán került a kedvemért. Jófej volt.
Telón van gyári fólia, aminek örültem. Bár kicsit keskenyebb, mint a képernyő. Talan1-1 milliméterrel.
A. Hozzáadott műanyag hátlap védő tokszerűség nem rossz, de a vége kicsit éles, így pont birizgálja az ujjamat, ami alul van. Ezért beszerzek még valami mást is.
A telefon elsőre gyors és szép élőben is (bár ez szubjektív). A szoftver tetszik végülis. Kicsit fura, mert más mint a Cyanogen a OPO-on. De sok hasznos dolgot is tud.
Tetszik a kamera is! A fekete fehér képek ezzel szebbek mint az OPO-on. Pedig az sem volt rossz. De ez sokkal gyorsabb.
Képernyő. Meg néztem előtte egy S7 qhd-t. Nagyon baba. Most ezt használom, de nem érzek olthatatlan vágyat nagy felbontásra. Ez is nagyon szép.
A hangja tetszik. Eddigi legjobb hangú telom talán.
Alap a Swype, ez is tetszik. Örülök neki.
A többi dolgot meg még tapasztalom kell. Egyelőre ennyi. -
Bilux
veterán
Az csak az aranytagság érvényességi ideje...
Amúgy a telefon vásárlásától számít a 3 év. Én töröltem magam majd újra regisztráltam normási adatokkal így már csak normál vip vagyok nincs arany, de ezzel nem hiszem, hogy bármi hátránnyal indulnék. 3 hónapos cserék illetve 3 év garancia megvan. -
vwpolopg
őstag
Fura ez nekem... láttam már döglött pixelt, pixelhibát, nem így kéne kinéznie... Ha tudnék venni egy nyamvadt fóliát kiderülne az igazság...
Megvárom amíg 2,5 hónapos lesz és beadom kijelzőcserére, addig marad így. Illetve ha szereztem fóliát beszámolok róla, hogy kosz vagy sem.
-
vwpolopg
őstag
De lehet, de az 1x van csak. Azt mondták kár lenne erre elhasználni ilyen korán, mert mi van ha 2 hónap múlva meg betörik a kijelző...
Szerk: viszont elbizonytalanodtam... Lehet, hogy csak a gyári fólia alatt van valami kosz... Ezt ki lehetne szűrni ha lekapnám a fóliát, de amíg nincs másik nem fogom... Lehet valami,, offline" boltban fóliát kapni a telóra?
-
Nfsman20
tag
Helló!
Igazából sajnos nem tudok segíteni, de nekem is csinálta egyszer az előző telómon egy hardreset után (amikor újra belaktam). Valami beakadhat nála, de már nem rémlik mit kapcsolgattam, hogy helyrejött. Mindenképp a szinkronizálás környékén kellett valamit frissíteni... talán leválasztottam a fiókot teljesen és újra beállítottam. Próbálkozz. :S
-
utomi
senior tag
De imádnám, ha meglenne, hogy hol tudom a memóriában tartani a programokat.
Taskváltóban az a kis lakatocska arra szolgál. Minden egyes program képén ott van a felső sarokban. Használd.
go + playről már leírtam párszor, nekem (90 ezerért?) csalódás, zeneileg nem hozza a "kistesó" szintjét - Onyx Studio 2 -, ami kétharmad árban van.
Leírtad már sokszor, hogy neked kevés a mély pedig szerintem meg még kicsit sok is. Konkrétan egy jó hangfal soha sem csak a basszus túltolásáról szól mert akkor l@fasz se jön át a középből meg a magasból. Ettől még szólhat szebben az Onyx Studio 2 nem tudom mert olyanom nincs de az eddigi JBL és H/K hangfalaimhoz képest ez szól a legszebben.
-
törölt tag
1-én. Visszaigazoló jött, abban van, hogy jóváhagyás alatt. Mivel régi-új ügyfél leszek, illetve részletfizetést kértem, elvileg fel kéne hívniuk, vagy nem tudom, hogy működik ez az egész.
Mindenhol írják, hogy 0ft. 0ft, aztán meg, hogy "
Felhívjuk figyelmedet, hogy a szerződéskötés feltételeként a készülék árán túl mobilelőleg befizetése szükséges. Az előleg minimum értéke 10000 Ft. Kiemelt ügyfeleinknél eltekinthetünk a mobilelőleg befizetésétől. Amennyiben szükséges a mobilelőleg befizetése, annak pontos összegéről a telefonos adategyeztetés során tájékoztatunk. A mobilelőleg 100%-ban felhasználható."Sok helyen olvastam, hogy ez 80.000 ft... A 2 év hűség alatt befizetendő összegem nem lenne ennyi, szóval vicces.
(#488) magicbox: Igen, én is rájuk szavazok.
-
törölt tag
Emagot hagyjad is.
Nem is értem miért vásárolnak tőlük az emberek... Szerintem nincsenek vele tisztában, hogy román cég, ráadásul nem hivatalos garanciát adnak. Arról nem is beszélve, hogy sok kisebb, de magyar online áruház van ami olcsóbb, és hivatalos garival játszik. Fejhallgatóplázánál lehet, hogy félreértettétek egymást, de a kis sufniboltot se hasonlítanám a telekomhoz.
Én most inkább azon aggódok, hogy a megrendelés státuszom "jóváhagyás alatt"... Voltam bent az egyik tépontban, de azt mondták, hogy ők nem látnak bele az online részbe. Remélem, hogy ez nem befolyásolja a keddi átvételt.
-
lacus83
senior tag
Facebook hirdetés szerint ajándék hangszóró a készlet erejéig.
Érdekes lesz ha nem kapunk majd mert elfogyott.
Akkor viszont ez megint csak felveti a kérdést mit fognak akkor tenni.
S7E akció volt ilyen, nagyobb volt a kereslet mint a kínálat Black Friday Akciókor.
Remélem nem fingatnak meg megint. -
agabe
addikt
Van nekem is ugyanaz
Kicsit az is jobban tetszik mint a jbl extreme, de akksirol halkabb, es nem is birja olyan sokaig.
Ez az ajandek go play viszont mindenben jobb, az ara is magasabb (meg is eri azt), ha meg ketto lenne belole... jo mondjuk hifit nem helyettesit, es ha a hordozhatosag a fo szempont akkor ketto ilyet cipelgetni mar nem olyan konnyed dolog, de tenyleg filozom rajta. -
agabe
addikt
Gondolkozom is, hogy kettot kellene venni.
De tenyleg. Veletlenul meglattam telekom oldalan, hogy dominoban csak 210ezer (plusz fuggetlen is), es nezem mit adnak hozza raadasul pluszban...hat ha az egyik telot eladom ar alatt akkor is van egy kiraly telefon meg kiraly sztereo bluetooth szettem ami meg mindig kevesebbol jon ki, mintha bemennek MM-be, edigitalba mondjuk es kernek egy Mate 9-et.
Ugyanugy premium 3-3-3 garis (bar latom van akinek nem sikerult a regisztracio, de P9 topikban sem panaszkodtak, szoval gondolom megy az altalaban)...nem is ertem.
Biztos Huawei akciozza a telekomnal.
A hangszororol eleg annyi, hogy tesztelok szerint a legjobb hordozhato bluetooth hangszoro ami kaphato, a jbl extreme-t pl. korberohogi hangminosegben hangeroben pedig hozza ugyanazt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...