- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
soko70
aktív tag
Csak kérdezem, ez a szoftver frissítési őrület, tudom, hogy hasznos, de ennyire nem jó a készülék, hogy már a legujabb verziót kell felteni?
Az miért nem jó amit a szolgáltatón keresztül kapunk? -
soko70
aktív tag
Sziasztok, aki féltette a b138 romot, valamilyen kis összefoglalót kérhetünk a tapasztalatokról. Köszönöm
-
soko70
aktív tag
válasz
#24536576 #2443 üzenetére
Igazából max. 2 napra gondoltam. De sajnos nem. Ez van. De majd kiderül mennyi idő lesz. Mondjuk azért is voltam mérges mert az összes adatom a készüléken van, és nem engedte nullázni mondván, hogy reprodukálni kell a hibát nekik. De hát csak annyi, hogy kicsit félhomályba megnyitja a kamerát és kész. De persze ez sem ilyen egyszerű...
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, elvittem a kamera problémás készüléket, nagyon érdekes ez a VIP tagság, arany tagság, vagy hívjuk bárminek, csak ne annak. József krt. Csak 1 óra 20 percet vártam, 3 azaz három darab ügyintéző. Végre eljött az időm, nagyon kedves volt a hölgy, elmondtam a problémát, megmutattam a videót, hogyan mozog a kép gyenge fényviszony mellett, a készülékkel betért hátra a "műhelybe a kovácsokhoz", visszatérve elmondta, hogy ilyennel még nem találkoztak. Hagyjam ott a készüléket mikor akarom. Tehát akkor most. Amit kért, garanciajegy kinyomtatva, számla kinyomtatva, - közben kérdeztem a jótállási jegy nem elég? - nem. Minimum 5-6 nap de legjobb esetben is 4!!! Micsoda VIP megoldás. A fantasztikus csere készülékkel, jehhh!!! Egy p8 lite, nem rossz, de VIP vagyok!!!!! Hiába, az van amit mondanak. Készülék csere??? Hahahahaha, mit képzelek. Majd a kinti szervi áment mond akkor esetleg. Juhééé, de jó...
Ez az egész VIP szevíz egy blöff!!!
-
soko70
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #2396 üzenetére
Sajnos 12MP van. Pedig jó lett volna ha azon van. Azaz érdekes, hogy ha a nagy rekesznyílást elindítom, utána kikapcsolom, megjavul. De akkor sem normális
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, azt hiszem rossz a készülék kamerája, gyenge fényviszonyoknál egyszerűen remeg a kép, de nagyon, ráadásul olyan elmosódott képek születnek ilyenkor, hogy semmire sem jó. Fixen tartom a kezemben, és mozog a kijelzőn a kép. Nagyon durván mozog. Volt valakinek ilyen problémája? Szerviz?
-
soko70
aktív tag
Sziasztok a T-nél van pár darab utána meg elfogy? Vagy, hogy van az, akárhányszor este leülők megrendelni és nincs belőle. Fura. Ennyire viszik, hogy ennyire jó vagy csak keveset kapnak?
Melyik most a legújabb szoftver, hányad verziónál vannak? Gyerek betegségek, tapasztalat?
-
soko70
aktív tag
Újra van akcióban a T-nél Mate 9 hangszóróval.
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, olyan probléma merült fel, amivel még nem találkoztam egy készüléken sem. Fel van telepítve az Index hírolvasó, viszont a rábökök azt írja, hogy az alkalmazás nincs telepítve. A Play áruházat megnyitom ott van a megnyitás gomb, de egyébként a programok között sem találtam. Csak azért kérdezem, mert egy kicsit ez fura, hogy elveszik egy program ami nincs ott de mégis ott van. Nem értem igazából. Újra telepítettem, most jó, de azért fura. Valaki találkozott ilyen problémával?
-
soko70
aktív tag
Az ujjlenyomat olvasó teljesen vizes újjal is mükszik nálam. Nagyon jó
-
soko70
aktív tag
Már két napja használom, és most vettem észre hogy van olyan funkciója, hogy lehet váltani az alkalmazások kint a kezdőképernyőn legyen vagy külön alkalmazás gombbal jelenjen meg alul középen, és ott találjuk meg a progikat. A Kezdőképernyő stílusa beállításnál. Szerintem frankó, végre nem lesz annyi minden kint. Ez a funkció volt más Huawei-nél is? Samsungnál ugye ez alap.
-
soko70
aktív tag
Én is várok, de aggaszt, ami a megrendelőben van a szállítás alatt "Ebből a termékből jelenleg nincs raktáron a megrendelt mennyiség" ez mit takar, hogy nem szállítják vagy csak ennyi volt azt szevasz? Másnak nincs ott közvetlenül a termék neve alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest