- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
aktív tag
-
komarci
tag
válasz
SzaZso007 #1127 üzenetére
A raw az amit a kamera lát.Egy nyers kép. A telefon ezt javítja fel szoftveresen és kész a kép a telón. Egy tükörreflexes géppel azért használják a raw-ot, mert azt utólag bármikor lehet különböző módon módositani,javítani. A különbség annyi, hogy egy tükörreflexes géppel lőtt raw az szuper minőség,ellenben a telefonon lőtt raw az jóval gyengébb minőségű amit fel kell javítani szoftveresen hogy fogyasztható legyen. Sajnos a telón lőtt raw az maga a kendőzetlen valóság,soha nem lesz olyan mint egy tükörreflexes géppel lőtt raw. Azért is mondtam,hogy ez a telefon nagyon jó képeket készít a lehetőségeihez képest.Csak nagyon kis különbség van mate9,s7,i7 között.Minden másra ott a profi gép.
-
törölt tag
-
agabe
addikt
válasz
SzaZso007 #573 üzenetére
Nekem nem lesz ne remenykedj
Mar ketton gondolkodtam, de aztan az elsot is visszamondtam. Nem gondoltam, hogy mar nem rendelheto, mert akkor atadtam volna egyben a pakkot araban barkinek, ha kellett volna.
Szinte uj mate8-at kaptam par oraja 85ezerert (105-ert dominoban vasarolt keszulek haveromnak nem jott be, es miutan sajat cegere vette nettoban meg olcsobb is volt neki )
Kiprobalni az is megfelel raadasul konnyebb lesz eladni ha megint mast akarok mert mar olcsobb kategoria.
Eddig tetszik..kamera lehetne jobb video teren, de meglatom nappal mit tud. -
DarkStalker7
csendes tag
válasz
SzaZso007 #566 üzenetére
Akkor szerintem jól tudtam, hogy csak az első 100 előrendelő kapja meg, biztos megvolt a 100 ember, de lehet tényleg a készlet erejéig tartott. Valljuk be, azért ez a hangszóró nem egy olcsó darab, mint láttam egy majdnem 90k, szóval jah. Tényleg sajnálom, hogy nem tudtál ilyet beszerezni, de bízz abban, hogy lesz később még hasonló ajánlat.
-
-
utomi
senior tag
válasz
SzaZso007 #521 üzenetére
Más is írta, hogy nem nagyon akar végbemenni a rendelése talán tényleg készlethiány alakult ki.
Vagy ne adj Isten a hangfal fogyott el
De lehet egyik sem és csak technikai gondok vannak vagy még szereznek pár ilyen csomagot a Huaweitől. Egyébként Pénteken azért is mehetett minden simán mert akkor még senki se tudta, hogy DS vagy Single SIM a teló és miután ez kiderült gondolom akkor ugrott rá a nép.
-
utomi
senior tag
válasz
SzaZso007 #519 üzenetére
Én még Pénteken rendeltem előfizetés nélkül és simán végigment a folyamat. Először jött egy e-mai, hogy jóváhagyás alatt majd utána még egy , hogy a munkatársak jóváhagyták a rendelést és készletre vár. Azóta ennyi mint másoknak gondolom. De szerintem a Dominónak nincs köze hozzá, max. valami technikai gond lehet. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest