- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentos
tag
válasz
csanyix #1042 üzenetére
puremobilnál vettem volna Honor V8at, ha lett volna benne B20as LTE, de tapasztalat nincs velük.
XXL GSMnél viszont pár telefont vettem, igaz főleg régebben, de amennyire tudom még mindig ugyan azok viszik a boltot, lényeg hogy maxximálisan korrektnek tartom őket, jófejek, segítőkészek, gariztatásnál is, nekem volt olyan teló amit 2x cseréltek, aztán harmadszorra intéztek itthoni gyári újat helyette (olasz importos volt alapból) -
Tamás34
senior tag
válasz
csanyix #1042 üzenetére
Rengeteg telefonom volt már, mert sajnos szenvedélyem, imádom a telefonokat! Semmi bajom nincs a GSM boltokkal, tapasztalatom sincsen, mert még sohasem vásároltam tőlük, de ennek ellenére én mindig vagy szolgáltatótól vagy ismertebb üzletekből vásároltam ( MediMarkt, Auchan, stb... ).
-
SzaZso007
tag
-
SzaZso007
tag
Szia! Szintén "zenész"...
Skacok meg tudjátok mondani, hogy akinél végig ment rendesen az előrendelési folyamat, és kapott státuszt, valamilyen T-s előfizetéssel (vagy a mellé), esetleg Dominós csomagban rendelte-e?
Ugyan is, ha előfizetés nélkül próbálom, akkor a rendszer elutasítja a kérést készlethiányra hivatkozva... azonban új Dominós előfizuval továbbmegy a folyamat, viszont egyből a kártyához szükséges adatok bekéréséhez lép. Ha csak kártyával ad visszaigazolást a rendszer, akkor rendelek egy tök felesleges kártyát is, azonban jó volna tudni, hogy akkor nem vernek-e át...Nesze kártya, - az van - csomag meg nuku...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest