- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Azért ennyire nem egyszerű, én ragaszkodtam az infrahoz,kerülni szerettem volna az üveg hátlapot. A 3 év garancia is jó, míg a Google telefonoknál a javítás is kérdéses.Itt jó a nagy tárhely és a szintén nagy akksi és a dual sim is.
Nexus 6P, 5x, már a múlt, én nem vennék.A Google telefonokat valahogy kerülöm. -
-
Sword
őstag
40-50-re tippelném az árukat majd.
De szerintem "sok" nem lesz. Megtippelni sem tudom, hogy kb. hányat dobhat így a piacra a T, de biztos, hogy sokan kipróbálják majd a hangszórót és ha már kipróbálták, fog olyan jól szólni, hogy inkább megtartsák.
Persze, 90-ért én is eladnám, de 40-50 ezerért inkább megtartom. Anno 65 volt az Onyx 2-m.
Lehet, hogy inkább azt kéne eladni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged