- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz
fogtunder #2141 üzenetére
Jajj...
Sajnos még nincs hozzá új hátlap, nem is rendelhető a szervizben, annyira új a készülék.
A látszólag 3 részből álló háta ráadásul egyben cserélhető csak, tehát anyagilag biztos nem lesz érdektelen összeg a cseréje. Mivel érintett vagyok, kapok telefonon értesítést, ha már rendelhető, majd ideírom.Egy kört esetleg érdemes futni vele, hogy ha leszednék a szervizben a hátát, nem lehetne-e kipattintani a benyomódást? Persze ha pontszerű a benyomódás, mert valami sarka (nem a Kata) nyomta be, akkor annak annyi.
Még az az új kasztni javító vákuum technológia jutott az eszembe, de gondolom több kárt okozna, mint hasznot
-
utomi
senior tag
válasz
fogtunder #1607 üzenetére
Csakhogy ez nem igaz. A Note 7 egyenesen túlszínezett képeket lő. Persze gyors és mindenki el van alélva mert SAMOLEDEN nagyon szépen mutat de köze nincs a valósághoz ahogyan a SAMOLED.nek sincs. Note 7 volt Mate 9 előtt meg S7 Edge és itt van mellette most is az iPhone 7 Plus. Továbbra is állítom, hogy jelenleg a Mate 9 lövi a legszebb képeket. Az iPhone 7 Plus csak egyben jobb, gyorsabban talál focust ez tény. Hogy ez szoftveres vagy hardveres azt nem tudom de egyenlőre ez a helyzet. Viszont minden másban a Mate 9 kreatívabb és nekem szebb is. Pl. a portré mód (vagy széles rekesz ahogy a Mate 9 nevezi) sokkal sokkal látványosabb mint 7P.n. De ott van a monokróm mód is ami nekem hatalmas élmény és nagyon látványos képek készíthetőek. A Samsung nincs a csúcson mert jelenleg a Pixel van ott a kiváló HDR+ módja miatt.A Huaweinek már nem kell pár év, hogy beérje a konkurenciát mert már beérte 1 maximum 2 generáció és le is lépi őket.
De egyben igazad volt mert a Note 7 valami más volt: nagyon szeretett robbani.
Ettől függetlenül ez továbbra is csak az én véleményem és mindenki azt gondol amit akar de annyira fárasztó már ez az örökös Samsung rajongás. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
fogtunder #1611 üzenetére
Most éppen s7 edge-t használok. Előtte volt mate 8 és mate 9 -em is. Nem tudom, nálam, vagy velem van -e gond, de semmivel nem érzem, látom jobbnak a samsungot a mate 9-től.
Ma is készítettem (volna) karácsonyi fotókat bent a lakásban a családról, hát kb. 80 %-a elmosódott, a színhűsége sehol nincs.
Nekem szó szerint csalódás a samsung fényképezője, mint ahogyan az iPhone 7plus-é is az volt.
Túl élesített, zajos képeket készít mindkét "nagy márka". -
Szpisti
addikt
válasz
fogtunder #1607 üzenetére
Kevés fénynél nekem eddig minden telefon elmosódott képet csinált gyorsan mozgó alakokkal... Kompakt gépeim is. Én beállítottam a gyerekeim a karácsonyi képekhez és mindenki véleménye az volt, hogy sokkal jobb képet csinál a Mate9 mint a Note4-em... Persze bekapcsolt vakuval...
-
ChuckyCheese
tag
válasz
fogtunder #1401 üzenetére
Szia!
Harman Kardon Go+Play
Nem értettem, hogy miért is "Mini" nálunk..Mikor a gyártó oldalán sem látom így említve. De hát a Telekom is így írja, meg még pár helyen ahol nálunk kapni.
Nfsman20: Én is agyaltam rajta, hogy eladósorba kerül..de annyira jól szól..és valszeg a büdös életbe nem fogok ilyet szerezni jóárasítva, hogy inkább most kihagyom.
-
Nfsman20
tag
válasz
fogtunder #1401 üzenetére
Üdv!
Az, amiből most jófogáson és vaterán a legtöbbet találni, Harman-Kardon Go + Play 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest