- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
Prof01 #11240 üzenetére
Óóó, lemaradtál sajna. Topik egyenkábel rendelés történt pár hónapja, így nincs már kábelrengeteg
Viszont kellett hozzá egy töltő, ahogy tagtárs is írta.
Az Aldis küryüt én is írtam korábban, bár még nem ruháztam be rá. Így viszont, hogy már próbálta valaki, én is beruházok.
-
Smiro
senior tag
válasz
Prof01 #11231 üzenetére
Amióta S7 van, ezt használom Eleinte párhuzamosan ment Asus 636-tal, az S7 sokkal jobb. Nekem fémgőzölt üveg mögött is tökéletes a vétel. Indulás előtt bekapcs, amire kiállok garázsból, van jel. Sygik fut rajta, jobban szeretem, mint iGot, bár az több poival bír. Ezért mindkettő fent van. Wayteq is jó, de ennél olcsóbb és jobb eszközt még nem árulnak
Nekem még első generációs t-s árral van, a ráncfellvarrt ár nem olyan happy
-
KPistike
aktív tag
válasz
Prof01 #11222 üzenetére
Szia!
Saját Slimet használtam navigálásra, a rendszerrel kapott Navigáció programmal, mely a Google Maps térképet használja. A cikk megjelenése óta megjelent egy firmware frissítés, azzal javult a műholdak megtalálásának ideje is - bár indulás előtt rendszerint a GPS Test alkalmazással gyűjtettem be az infot. A programnak nyílt téren 2 - 4 perc között sikerült behozni a műholdakat, illetve saját pozíciót - a rosszabb érték havazáskor volt.
Hátrányok: Tartót, töltőkábelt, illetve Sygic offline térképes rendszert külön meg kell venni. Utóbbit úgy kerültem eddig el, hogy van mobilnet csomagom, és az működik a Slimben, valamint a Google-féle program is korrektül irányított a cél felé.
Slimmel felváltva használtam Nokia E72-t is navigálásra - Opel Astra Caravan (G vagy H, ezt mindig meg kellett kérdeznem), Fiat Fiorino (mostani felépítésű, 2011 évvégén került forgalomba), VW Caddy és Ford Transit (2008-as kiadású) járművekben -, és a kijelzők méretbeli különbsége egyáltalán nem zavart a vezetésben, kilátásban.
Ennek ellenére - ahogy Neked szükséges a felhasználás -, Sir mkRoland információi alapján én is a Wayteq megoldását javaslom, a gyári csomagban lévő pozitívumok miatt.
-
mkRoland
senior tag
válasz
Prof01 #11222 üzenetére
Mennyire érsz rá a vásárlásra? Mi a napokban kapunk egy Wayteq X-Tab 50-et civil felajánlásból a mentőállomásunkra, hamarosan tudok személyes tapasztalatokat is írni arról is. Annak az előnye így elsőre: a gyári csomagban benne van a szivargyújtó töltő és az autós tartó, tud FM-transzmitterként működni, valamint egy egész jó navigáció legálisan jár hozzá örök élet frissítéssel (Sygic Aura) - de ez egy kicsit kevésbé részletes térképeket tartalmaz, mint egy másik navigációs program, ami viszont hivatalosan nem elérhető androidra, de PDA-n és PNA-n az egyik legjobb (iGo) - látjátok, le lehet írni ezt a 3 betűt úgy is, hogy nem orrol meg érte modi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy ruhás topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Távcső topik
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest