Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
wasabi69 #2148 üzenetére
Karcok ellen fólia? Milyen fóliát találsz ami keményebb az üvegnél? Szóval a készüléken üveg lap helyezkedik el, ami köztudottan igen kemény anyag (gyémánttal lehet megkarcolni). Aki fóliát tesz rá az egyet biztosan elér, mégpedig azt hogy a tapintás érzékenységét rontja vele. Tudom vannak már igazán jó fóliák, de FELESLEGES mert nem karcolódik semennyire sem, még ha akarnád se tudnád megsérteni, max eltörni lehet. A fóliáról ennyit.
Billentyűzetnek én a Multiling keyboardot használom. Ezen a billentyűk méretét három félére lehet állítani és azon belül még lehet kérni hogy szélesebbek legyenek. Mivel a készülék elég széles ezért meg lehet azt is csinálni vele hogy a billentyűzetet szétválassza két részre hogy két hüvelykujjal kényelmesen lehessen gépelni. Ilyenkor középen egy numerikus billentyűzet jelenik meg ami szintén jó ötlet. Van hozzá magyar plugin.
Én lecseréltem a home-ot is mégpedig a GO launcher EX-et tettem fel. Valahol olvastam hogy ez gondot jelenthet, de nekem nincs vele semmi problémám. Már régen használom a telefonomon ezt a home-ot és nagyon bejött.
Időjárás widgetnek feltettem a Fancy widgetet. Hírolvasónak pedig a JustReadert használom. Zenelejátszásra a PowerAMP jött be nekem (beépített EQ stb).
Úgy vettem észre a bejegyzések alapján hogy sokaknak ez az első android alapú készüléke és ez okokz sok problémát, kérdést.
A készülék nekem nagyon bejött. Fotelban emailezni, ebéd közben újság helyett ezen olvasgatni a híroldalakat, e-könyvet olvasni rajta, gyereknek odaadni ha az autóban unatkozik hogy nézze rajta a tom és jerry-t, egy gyors játék a "királyi" helyen stb.... -
napocska2
senior tag
válasz
wasabi69 #1548 üzenetére
De durva! Rögtön meg is mutatkozott a szakmai "mélység". Probléma kezelése=0
No mindegy, más választásunk nem lévén örüljünk azon fórumtársaink örömének, akik ezen a problémahalmazon túllépve örömmel tapicskolják a gépüket, reménykedve abban, hogy egyszer csak hozzánk is eljut egy példány belőle.
-
napocska2
senior tag
válasz
wasabi69 #1540 üzenetére
Igen, köszi! A férjem tegnap egy kicsit félrehallotta a dolgot, amikor a Webshoppal beszélt, de azóta már egyeztettünk a Szuperszervizzel és maximálisan korrekt tájékoztatást kaptunk.
Én megértem, hogy a 1412 nem tud információt adni e tárgyban, de mondja ezt és minimum ne vezessen félre azért, hogy lerázzon! Eddig mindig csak jó tapasztalataim voltak velük, ez a tegnapi viszont elég csúnya baki volt a 1412 túlvége részéről szvsz.
-
Bucy
aktív tag
válasz
wasabi69 #1313 üzenetére
Megnéztem, hívott a vonalason tegnap is, meg ma is!
Ebben csak az az érdekes, hogy amikor rendeltem, a T-s csaj megkérdezte megadom-e a mobilszámom és beírta a rendszerbe. Tegnap meg a DHL-esnek is megadtam, a mai látta is megjegyzésben a címet és a mobilszámot is, mégis a vonalast hívogatja a futár.Holnap átirányítom az összes hívást a mobilra!
wasabi69: köszi a füles infót!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Apple USB C kábelek - Új
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest