Hirdetés
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Videón a Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
akkor erre senki?
pedig van új kérdésem
a filmeket milyen formátumra felbontásra érdemes konvertálni mi a tapasztalatotok, hogy a készülékben jól fusson, minőség is megfelelő legyen de azért ne foglaljon sok helyet?
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
bakter24
őstag
A PC füles azért nem jó, mivel annak két külön jack-je van, egy a hangnak, és egy a mic-nek. A táblán pedig egy kimenet van, amihez 4 érintkezős jack-kal ellátott fülesek jók. Kipróbáltam egy Nokia vezetékes headsettel, távvezérlős stereo (HS-45 típus), és azzal működik, csak a távvezérlő része nem. De lehet van olyan program, amiben léptet is. A Winamppal nem.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
bakter24
őstag
Marketen rengeteg téma van a különböző launcherekhez. Keress a "launcher" és/vagy a "widget" szóra. Habár nem tudom, pontosan mit keresel. Ha témákat keresel, akkor ez arra vonatkozik. Ha ötleteket, vagy komplett pakkokat keresel, olyanról eddig nem tudunk, de ha találsz, páran biztos örülnének neki!
-
-
bakter24
őstag
Azért nem értem a kérdésed, mivel ami megy egy másik 2.2 es androidon, aminek 800*480 felbontása van (de ez utóbbi nem annyira lényeges), azt erre a táblára is fel tudod tenni, és akkor olyan home-screened lesz.
Szoftververzió: beállítások -> névjegy, legalul. Ha egyezik az első hsz-ben linkelt leirásomban lévő, új FW számával, akkor frissített, ha nem, akkor nem.
-
bakter24
őstag
Itt van a válasz: "New for Honeycomb tablets!" Ez a 3.0+ verziót jelenti, ezért nem megy fel. Mondom, a tábláról keress a marketen, és akkor csak azokat dobja találatnak, amik felmennek erre.
"REQUIRES ANDROID:
3.0 and up"Ezt oldalt találod, olyan jó neked, ami 2.2 vagy annál kisebbet kér.
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
Te ezt próbáltad is? 960*800 az majdnem négyzet, a mi kijelzőnk meg lapos, és még húzza is vízszintesen szét lapozáskor! Az oldalaránynak 25:10-nek kell lennie a húzás miatt. Így jön ki 1200*480, saját eredmény, de nem volt bonyolult, 3 próbálkozásból eltaláltam.
-
bakter24
őstag
Ezt nem igazán értem. A Class besorolásnak a lényege, hogy a nagyobb szám gyorsabb irási/olvasási sebességet jelöl. Akkor mért lassulna be a 10-es, és mért lenne jó/jobb a 6-os? Aki technológiailag tudna válaszolni, azt megköszönném, mert ez eléggé érdekel most már!
Nekem konkrétan épp most is Kingston CL4 8GB van benne.
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
és vajon ezek közül mennyit csináltak a saját gyárban, mennyit sziitáztak erre, mert ez jól eladható???
ba 1:50 az arány.
így könnyű szar szériát kifogni kétes forrásból...mindenkinek köszi a tippeket
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
bucsupeti
senior tag
Sajnállak titeket akik késve kapjátok meg a készüléket, hiszen nagyon bosszantó dolog hogy már szeretné az ember tapizni és nincs nála. Megértem.
Én a barátaimmal (azzal a bizonyos 8 emberrel) ezek szerint szerencsések vagyunk hogy ilyen gyorsan megkaptuk."Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
napocska2
senior tag
Wifivel csakis Dolphin HD-t használok, nagyon jók a kiegészítői és a gesztusok is. A Mini elég fapados mellette, de mobilnethez megteszi.
A T-Home a Domino Web Quick-hez adott 7 napra 1GB mobilnetet. Biztos olvastad itt a topicban, hogy az aktiválása kicsit nehézkesen ment augusztus tájékán...
[ Szerkesztve ]
-
HuaweiU8500
senior tag
A micro sd szukseges a frissiteshez. Ket modszer van, menubol illetve bekapcsolassal. A Bakter fele oldalon maximalis profizmussal van leirva a flesseles. Nem tudtunk belekotni :-). A T es I szoftverek kozti meretbeli kulonbseg a tamogatott nyelvek szamabol adodik. Magyar es angol mindkettoben van.
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
bakter24
őstag
A FW-t is oprendszer nélkül teszed fel. Nem az előző rendszert frissíti, hanem ROMként tolja rá. Ezért nem értem, miért nem jó, illetve hogy egész pontosan mi a gond azzal, hogy ha nem tetszik a trz, akkor origyFW feltol, és trz elfelejt örökre... Ha le akarod menteni a mostani rendszered, hogy ne keljen újra bekonfigolni, akkor nemszóltam. De olyan mentési lehetőségről még nem tudok. (Tudom, mi a különbség a FW meg a ROM között azért.)
-
bakter24
őstag
Ja így értem. Ha el tudod valakinek adni a monitorom, akkor adok ajándékba microSD kártyát Tééleg, nem kell itt valakinek jó monitor? Táblagép mellé ideális! Igaz semmilyen kapcsolatba nem hozható a táblával, de jól neki lehet támasztani töltés alatt...
-
direwolf
őstag
Értem én hogy miről beszélsz, hidd el
Tudom, hogy egy "egyszerű" júzernek a mai komplex rendszerek felszíne is átláthatatlan bonyolultságú és a rengeteg érthetetlen fogalomra az emberi agy reflexből "fordít" ismerős dolgokra. Pl. a ROM már elég régóta van a köznyelvben, hogy mindenki sejti, hogy az a bigyó ami a "lelke" a telefonnak
De pont neked (nekünk, mérnököknek) nem szabadna ezt elfogadni, és "normális" dologként kezelni, ha már úgy érzed értesz hozzá.
Amit írtam, azt fenntartom továbbra is: a ROM az egy hardware, a program meg lehet mondjuk firmware, oprendszer stb. ahogy tetszik.
Nevezz ortodox informatikusnak ha akarsz (ezt mondjuk bóknak veszem)@Nara19: 38, de nem tartom magam öregnek
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
direwolf
őstag
-
bakter24
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.