Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
Értem én hogy miről beszélsz, hidd el
Tudom, hogy egy "egyszerű" júzernek a mai komplex rendszerek felszíne is átláthatatlan bonyolultságú és a rengeteg érthetetlen fogalomra az emberi agy reflexből "fordít" ismerős dolgokra. Pl. a ROM már elég régóta van a köznyelvben, hogy mindenki sejti, hogy az a bigyó ami a "lelke" a telefonnak
De pont neked (nekünk, mérnököknek) nem szabadna ezt elfogadni, és "normális" dologként kezelni, ha már úgy érzed értesz hozzá.
Amit írtam, azt fenntartom továbbra is: a ROM az egy hardware, a program meg lehet mondjuk firmware, oprendszer stb. ahogy tetszik.
Nevezz ortodox informatikusnak ha akarsz (ezt mondjuk bóknak veszem)@Nara19: 38, de nem tartom magam öregnek
-
-
bakter24
őstag
A FW-t is oprendszer nélkül teszed fel. Nem az előző rendszert frissíti, hanem ROMként tolja rá. Ezért nem értem, miért nem jó, illetve hogy egész pontosan mi a gond azzal, hogy ha nem tetszik a trz, akkor origyFW feltol, és trz elfelejt örökre... Ha le akarod menteni a mostani rendszered, hogy ne keljen újra bekonfigolni, akkor nemszóltam. De olyan mentési lehetőségről még nem tudok. (Tudom, mi a különbség a FW meg a ROM között azért.)
-
HuaweiU8500
senior tag
A micro sd szukseges a frissiteshez. Ket modszer van, menubol illetve bekapcsolassal. A Bakter fele oldalon maximalis profizmussal van leirva a flesseles. Nem tudtunk belekotni :-). A T es I szoftverek kozti meretbeli kulonbseg a tamogatott nyelvek szamabol adodik. Magyar es angol mindkettoben van.
-
napocska2
senior tag
Wifivel csakis Dolphin HD-t használok, nagyon jók a kiegészítői és a gesztusok is.
A Mini elég fapados mellette, de mobilnethez megteszi.
A T-Home a Domino Web Quick-hez adott 7 napra 1GB mobilnetet. Biztos olvastad itt a topicban, hogy az aktiválása kicsit nehézkesen ment augusztus tájékán...
-
bucsupeti
senior tag
-
bakter24
őstag
Ezt nem igazán értem. A Class besorolásnak a lényege, hogy a nagyobb szám gyorsabb irási/olvasási sebességet jelöl. Akkor mért lassulna be a 10-es, és mért lenne jó/jobb a 6-os? Aki technológiailag tudna válaszolni, azt megköszönném, mert ez eléggé érdekel most már!
Nekem konkrétan épp most is Kingston CL4 8GB van benne.
-
bakter24
őstag
-
bakter24
őstag
Itt van a válasz: "New for Honeycomb tablets!" Ez a 3.0+ verziót jelenti, ezért nem megy fel. Mondom, a tábláról keress a marketen, és akkor csak azokat dobja találatnak, amik felmennek erre.
"REQUIRES ANDROID:
3.0 and up"Ezt oldalt találod, olyan jó neked, ami 2.2 vagy annál kisebbet kér.
-
bakter24
őstag
Azért nem értem a kérdésed, mivel ami megy egy másik 2.2 es androidon, aminek 800*480 felbontása van (de ez utóbbi nem annyira lényeges), azt erre a táblára is fel tudod tenni, és akkor olyan home-screened lesz.
Szoftververzió: beállítások -> névjegy, legalul. Ha egyezik az első hsz-ben linkelt leirásomban lévő, új FW számával, akkor frissített, ha nem, akkor nem.
-
bakter24
őstag
Marketen rengeteg téma van a különböző launcherekhez. Keress a "launcher" és/vagy a "widget" szóra. Habár nem tudom, pontosan mit keresel. Ha témákat keresel, akkor ez arra vonatkozik. Ha ötleteket, vagy komplett pakkokat keresel, olyanról eddig nem tudunk, de ha találsz, páran biztos örülnének neki!
-
bakter24
őstag
A PC füles azért nem jó, mivel annak két külön jack-je van, egy a hangnak, és egy a mic-nek. A táblán pedig egy kimenet van, amihez 4 érintkezős jack-kal ellátott fülesek jók. Kipróbáltam egy Nokia vezetékes headsettel, távvezérlős stereo (HS-45 típus), és azzal működik, csak a távvezérlő része nem. De lehet van olyan program, amiben léptet is. A Winamppal nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen TV-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest