- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
Értem én hogy miről beszélsz, hidd el
Tudom, hogy egy "egyszerű" júzernek a mai komplex rendszerek felszíne is átláthatatlan bonyolultságú és a rengeteg érthetetlen fogalomra az emberi agy reflexből "fordít" ismerős dolgokra. Pl. a ROM már elég régóta van a köznyelvben, hogy mindenki sejti, hogy az a bigyó ami a "lelke" a telefonnak
De pont neked (nekünk, mérnököknek) nem szabadna ezt elfogadni, és "normális" dologként kezelni, ha már úgy érzed értesz hozzá.
Amit írtam, azt fenntartom továbbra is: a ROM az egy hardware, a program meg lehet mondjuk firmware, oprendszer stb. ahogy tetszik.
Nevezz ortodox informatikusnak ha akarsz (ezt mondjuk bóknak veszem)@Nara19: 38, de nem tartom magam öregnek
-
-
bakter24
őstag
A FW-t is oprendszer nélkül teszed fel. Nem az előző rendszert frissíti, hanem ROMként tolja rá. Ezért nem értem, miért nem jó, illetve hogy egész pontosan mi a gond azzal, hogy ha nem tetszik a trz, akkor origyFW feltol, és trz elfelejt örökre... Ha le akarod menteni a mostani rendszered, hogy ne keljen újra bekonfigolni, akkor nemszóltam. De olyan mentési lehetőségről még nem tudok. (Tudom, mi a különbség a FW meg a ROM között azért.)
-
HuaweiU8500
senior tag
A micro sd szukseges a frissiteshez. Ket modszer van, menubol illetve bekapcsolassal. A Bakter fele oldalon maximalis profizmussal van leirva a flesseles. Nem tudtunk belekotni :-). A T es I szoftverek kozti meretbeli kulonbseg a tamogatott nyelvek szamabol adodik. Magyar es angol mindkettoben van.
-
napocska2
senior tag
Wifivel csakis Dolphin HD-t használok, nagyon jók a kiegészítői és a gesztusok is.
A Mini elég fapados mellette, de mobilnethez megteszi.
A T-Home a Domino Web Quick-hez adott 7 napra 1GB mobilnetet. Biztos olvastad itt a topicban, hogy az aktiválása kicsit nehézkesen ment augusztus tájékán...
-
bucsupeti
senior tag
-
bakter24
őstag
Ezt nem igazán értem. A Class besorolásnak a lényege, hogy a nagyobb szám gyorsabb irási/olvasási sebességet jelöl. Akkor mért lassulna be a 10-es, és mért lenne jó/jobb a 6-os? Aki technológiailag tudna válaszolni, azt megköszönném, mert ez eléggé érdekel most már!
Nekem konkrétan épp most is Kingston CL4 8GB van benne.
-
bakter24
őstag
-
bakter24
őstag
Itt van a válasz: "New for Honeycomb tablets!" Ez a 3.0+ verziót jelenti, ezért nem megy fel. Mondom, a tábláról keress a marketen, és akkor csak azokat dobja találatnak, amik felmennek erre.
"REQUIRES ANDROID:
3.0 and up"Ezt oldalt találod, olyan jó neked, ami 2.2 vagy annál kisebbet kér.
-
bakter24
őstag
Azért nem értem a kérdésed, mivel ami megy egy másik 2.2 es androidon, aminek 800*480 felbontása van (de ez utóbbi nem annyira lényeges), azt erre a táblára is fel tudod tenni, és akkor olyan home-screened lesz.
Szoftververzió: beállítások -> névjegy, legalul. Ha egyezik az első hsz-ben linkelt leirásomban lévő, új FW számával, akkor frissített, ha nem, akkor nem.
-
bakter24
őstag
Marketen rengeteg téma van a különböző launcherekhez. Keress a "launcher" és/vagy a "widget" szóra. Habár nem tudom, pontosan mit keresel. Ha témákat keresel, akkor ez arra vonatkozik. Ha ötleteket, vagy komplett pakkokat keresel, olyanról eddig nem tudunk, de ha találsz, páran biztos örülnének neki!
-
bakter24
őstag
A PC füles azért nem jó, mivel annak két külön jack-je van, egy a hangnak, és egy a mic-nek. A táblán pedig egy kimenet van, amihez 4 érintkezős jack-kal ellátott fülesek jók. Kipróbáltam egy Nokia vezetékes headsettel, távvezérlős stereo (HS-45 típus), és azzal működik, csak a távvezérlő része nem. De lehet van olyan program, amiben léptet is. A Winamppal nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged