- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
beneboy #8029 üzenetére
Igen, kell hozzá egy 2A-es USB-s töltő, de azt mára már bárhol kapni, ebben a kábelben az a poén, hogy ilyet viszont nem kapni nálunk. Csinálni lehet, de utánajárást igényel, mire találsz pont ilyen csatlakozót valahol. Plusz kell egy valamilyen USB kábel, amit elvágsz, és megforrasztod. Így összevetve nekem már jobban megéri egy kész kábel.
Magyar karakterek: nekem nincs ilyen tokom, de akik eddig jártak erre, azoknak ez nem sikerült sehogyan.
-
Cindercone82
tag
válasz
beneboy #7886 üzenetére
Szia!
Én kifejezetten azért vettem ilyet mert a tanulnivalót így nem kell kinyomtatni és úton-útfélen tudom olvasgatni.Nem beszélve arról hogy ha suliba kell valakinek bármilyen jegyzet akkor át tudom küldeni azonnal mailben vagy BT-on.
Szerintem egész jól használható könyv helyett. Van olyan doksi amit portré módban szeretek olvasni de van olyan amit fektetve jobb.
A mérete pont megfelel nekem. Ahova a füzetemet el tudom vinni oda az S7 is prímán befér. akár egy A/4-es mappába akár hátizsákba egy jó tokkal védve.
Film nézésre nem nagyon használtam még, de utazáshoz ideális szerintem.
Jelenleg semmi extra olvasót nem telepítettem, a gyári olvasókkal használom.
Még annyit fogok csinálni, hogy hosszú töprengés és olvasgatás után ma este megveszem a regisztrációs kulcsot a Documents To Go progihoz, hogy a doksik szerkesztése is menjen út közben.
Üzemideje nekem megfelel. WiFi-n keresztül You Tube-ról filmet nézni 4 órát tudok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest