- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lawrence74
tag
válasz
Melanor #11795 üzenetére
Én úgy vettem észre, a gyári romnál különösen, hogy ha egyszerre sok mindent akar elvégeztetni a rendszer a processzorral, akkor jelentkezik ez az újraindulás.
Pl. nálam alvó állapotból felébresztettem, wifi bekapcsol, böngésző indít, és már ment is az újraindulás, mintha nem lett volna ideje észhez térni és besokallt volna attól hogy pillanatok alatt mindent akarok tőle.
Megeshet az én romommal is, de remélem a hozzáadott scripteknek lesz annyi hatása hogy nem fog előfordulni.Elmentem szunyálni
-
direwolf
őstag
válasz
Melanor #11701 üzenetére
Nálam fordított a helyzet, az S7 már több mint egy éves (annó 10k volt a t-nél adsl mellé 2év rabszolgaságér), a teló ma jön.
Én az S7 gyári romját használom, mert nincs vele semmi bajom, és nincs semmi olyan extra fícsör ami miatt szükségem lenne másikra.Szerk.: természetesen ettől még Lawrence74 kolléga munkásságát elismerem, és tisztelem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest