- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaligula
tag
válasz
blueMerle #4765 üzenetére
Ez a "veszek mindjárt" amúgy is eltart nálam pár hétig. A lényeg, hogy ez a Huawei tabletben ezen az áron nekem abszolut bejött. Már eladtam az enyémet, és ár értékben feljebb lépni nem igen akarnék. Először okostelefont akartam, de a 7-es tab számomra használhatóbb, funkcionálisabb dolog. A media padon nem ics-van? bár számomra ez elég mellékes dolog.
-
válasz
blueMerle #4748 üzenetére
Főleg, hogy a fizetős appok nagyobb része 1000 Ft alatt van, emiatt én pl. szívesen megveszek havi 1-2 appot, ha tényleg megtetszik. A navigáció ami neccesebb árban van (full EU sygics 18 ropi, majdnem ennyiért legális IGO-s PNA-t csapnak az ember után), meg talán a tegrás fullhádé szemetek, ezek engem hidegen hagynak, kocsiba meg ott a Primo-s PNA, ezerszer jobb, mint ami androidra van.
Bár gondolom valakinél nyom a latba, hogy könnyű warezolni androidra, találkoztam már olyan készülékkel, amin több, mint ezer app volt fent, mert hát "ingyen" van. Úgy is működött a cucc...
-
Rabidsnail
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robot fűnyírók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest