Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaligula
tag
válasz
blueMerle #4765 üzenetére
Ez a "veszek mindjárt" amúgy is eltart nálam pár hétig. A lényeg, hogy ez a Huawei tabletben ezen az áron nekem abszolut bejött. Már eladtam az enyémet, és ár értékben feljebb lépni nem igen akarnék. Először okostelefont akartam, de a 7-es tab számomra használhatóbb, funkcionálisabb dolog. A media padon nem ics-van? bár számomra ez elég mellékes dolog.
-
válasz
blueMerle #4748 üzenetére
Főleg, hogy a fizetős appok nagyobb része 1000 Ft alatt van, emiatt én pl. szívesen megveszek havi 1-2 appot, ha tényleg megtetszik. A navigáció ami neccesebb árban van (full EU sygics 18 ropi, majdnem ennyiért legális IGO-s PNA-t csapnak az ember után), meg talán a tegrás fullhádé szemetek, ezek engem hidegen hagynak, kocsiba meg ott a Primo-s PNA, ezerszer jobb, mint ami androidra van.
Bár gondolom valakinél nyom a latba, hogy könnyű warezolni androidra, találkoztam már olyan készülékkel, amin több, mint ezer app volt fent, mert hát "ingyen" van. Úgy is működött a cucc...
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
blueMerle #4704 üzenetére
Köszi!
Rootolva van és olvastam valahol,hogy a manifest.xml megváltoztatásával lehet valamit alkotni,de nem találok olyan xml szerkesztőt,ami jó. Az viszont bosszantó,hogy a programozók miért nem hagytak lehetőséget a felhasználóknak a taskbar kezelésére.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen program, ami...?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 11
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest