- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaligula
tag
válasz
blueMerle #4765 üzenetére
Ez a "veszek mindjárt" amúgy is eltart nálam pár hétig. A lényeg, hogy ez a Huawei tabletben ezen az áron nekem abszolut bejött. Már eladtam az enyémet, és ár értékben feljebb lépni nem igen akarnék. Először okostelefont akartam, de a 7-es tab számomra használhatóbb, funkcionálisabb dolog. A media padon nem ics-van? bár számomra ez elég mellékes dolog.
-
válasz
blueMerle #4748 üzenetére
Főleg, hogy a fizetős appok nagyobb része 1000 Ft alatt van, emiatt én pl. szívesen megveszek havi 1-2 appot, ha tényleg megtetszik. A navigáció ami neccesebb árban van (full EU sygics 18 ropi, majdnem ennyiért legális IGO-s PNA-t csapnak az ember után), meg talán a tegrás fullhádé szemetek, ezek engem hidegen hagynak, kocsiba meg ott a Primo-s PNA, ezerszer jobb, mint ami androidra van.
Bár gondolom valakinél nyom a latba, hogy könnyű warezolni androidra, találkoztam már olyan készülékkel, amin több, mint ezer app volt fent, mert hát "ingyen" van. Úgy is működött a cucc...
-
Rabidsnail
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest