- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
simbazz
aktív tag
válasz
Jóatyám #2446 üzenetére
Nekem heti 1-2 alkalommal Prágát ír, de párszor Berlint is bedobta már. Az esetek többségében azért sikerül eltalálnia az igazi helyet. Tudtommal nem jártam mostanában az említett helyeken, max. ha alvajáró vagyok
"Ez ilyen", nem zavar annyira a dolog, inkább vicces.
Ja igen, a másik androidos cuccom is Prágázik meg Berlinezik, szóval inkább a Wifi vagy a GSM hálózat környékén lesz a bug. -
bakter24
őstag
válasz
Jóatyám #2154 üzenetére
Ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, és nincs rá progi, ami átmountolja mondjuk az sd-t intsd-re, az sd2-t meg sd-re (nem tudom, van-e, ha van majdcsak irja valaki), akkor uj FW feltételekor lehet egybe formázni a belső memóriát. Mivel gyárilag külön van a 8gb, ezért kapja az SD nevet, de ha egyben van, akkor szerintem az sd2 lesz az sd. Ezt még nem próbáltam, csak korábban írták, hogy van ilyen.
rakloo: korábban vettem észre, hogy ha ki-be kapcsolom az automata fényerőt, akkor megjavul a forgatás-vezérlés. Nem örökre, de gyorsabb, mint újraindítani! Hátha neked is megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest