- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
itt a clockworkmod recovery
http://androidaftermarket.com/tabs-2/recovery-clockwormod-recovery-v2-5-1-8-s7-slim.aamk
-
KPistike
aktív tag
válasz
bucsupeti #2397 üzenetére
Nos, ez már egy érdekes kérdés.
Azt is teszteltem, hogy mi történik, ha a repülőmódot kapcsolom ki, olyan helyzetben, hogy egyik rádiós modul sem aktív. Az eredmény: WiFit és Mobilt kapcsolja visszaMaradva a korábbi E72-es példámnál, ott sem lép ki a repülős módból, mert csak a BT-t, vagy csak a WiFi-t aktiválom, mert továbbra sincs GSM.
Elméletben mindegyik rádiós modul képes megzavarni a repülő műszereit, gyakorlatban lehet, hogy a GSM / UMTS (és az újabbak, de azoknak nem emlékszem most a rövidítésére*) modulok teljesítménye akkora, hogy tényleg meg is teszi.
*Szerk.: talán LTE4 és WCMDA ... De ez most csak a memóriámból bukkant fel, nem biztos, hogy igazam van
-
bucsupeti
senior tag
válasz
KPistike #2396 üzenetére
Tényleg így van, de én épp ezt tartom hülyeségnek. Ezek szerint ha repülőgép ikont látok a készüléken, az még nem jelenti azt hogy repülő módban van az eszköz. Ez ellentmondás.
Ha már így van akkor ha visszakapcsolok bármilyen rádiót (pl wifit) akkor tűnjön el a repcsi. -
KPistike
aktív tag
válasz
bucsupeti #2395 üzenetére
Nem egészen, azt nem tiltja a repülőmód, hogy visszakapcsolhasd külön a WiFi-t. Csak annyit csinál, hogy egy húzással lekapcsol mindent - ezután Te külön kapcsolhatsz vissza amellett, hogy repülő módban marad.
Ez nem is készülék-, vagy firmware-függő, az előző tabletemen is így működött, valamint az E72 is rákérdez offline mód melletti BT bekapcsnál, hogy tuti akarom-e.
-
bucsupeti
senior tag
-
KPistike
aktív tag
Ezen én is, ugyanis az imént néztem csak WiFi és BT mellett egy repülőgép módot.
Ahogy direwolf esetében, nálam is lekapcsolta.direwolf@2312: Tegnap este másik (céges) hálózatból kipróbáltam, le is töltötte
1.:Többet nem hiszek a böngésző minden hibaüzenetének vakon
2.: Stimmelt az üzenet, arra a napra és IP-re, vagyis Regular módban csak az az egy lehetőségem volt, ami megszakadtMég egyszer köszönet a firmware-ért
, még tartalékolom - a jelenlegivel eddig hibamentes minden, a hivatalos elérhetősége esetén is pár napig hagyom még
-
mkRoland
senior tag
Nekem kikapcsolja a wifit, ahogy az összes eddigi androidos telefonomon.
Gondolom, hogy tudjátok miről beszéltek, de azért rákérdezek: véletlenül nem csak az |i| betűre kattintva kapcsoljátok ki a "Mobil" és az "Adat" kapcsolatoknál?
Nekem a (') = ki-/bekapcs gomb hosszanti nyomására előjövő "Repülőgép Mód"-ra és az értesítő sávon a térerő jelzésre kattintva beugró "Repülőgép Mód" melletti csúszka OFF-ról ON-ra billentésével is kilő MINDENT ami vezetéknélküli adattovábbításra alkalmas (wifi, gsm, BT), a mobilhálózati térerőt jelző ikonon pedig megjelenik egy repcsi (9/11 fíling 4 toronnyal).C207B010 (nem hivatalos gyárinál frissebb invis ROM-om van) a 201u-n (3G + wifi)
-
-
mkRoland
senior tag
-
Tex
senior tag
válasz
Elektrosokk #2384 üzenetére
Nekem az ADW Ex van, de szerintem a sima ADW van alapból benne.
Nálam gyorsabb, de gyári romon is az volt. -
padre666
tag
válasz
Elektrosokk #2377 üzenetére
egy kodeket szokott letolteni ....de a marketbol...
-
Elektrosokk
veterán
válasz
padre666 #2376 üzenetére
én igen, de behívja a böngészőt ha megnyitom, az oldal nem található, ennyi történik
legalábbis nálam, de mióta vált a QQ és xy, azóta nem próbáltam mást semmit.több lejátszó nálam csak a belső sd tartalmát figyelte, pedig én inkább a cserélhető külsőre teszem a filmeket.
-
padre666
tag
válasz
Elektrosokk #2375 üzenetére
a mobo playert nem próbáltátok, marketről?
-
Elektrosokk
veterán
Viszont ha a trz-mod alatt próbálom ugyanazokat a lejátszókat, akkor az mxplayernél hibaüzenet is van, a gyári rommal csak befagyott az s7.
A galériában a nagyfelbontású képek is szépen mennek, eddig minden nagyon jó, sokkal elégedettebb vagyok ezzel a rommal a gépen.
-
padre666
tag
válasz
Voice24 #2330 üzenetére
Nem vagy egyedül......az az analfabéta dhl 3 napja képtelen kiszállítani...Budapesten!
3 napja hordozzák....dobálják..nem tudom mennyire van becsomagolva...de már szétvet az ideg..
elvileg szerdán kézbe kellett volna kapnom.....most úgy áll, hogy már csak legkorábban talán hétfőn hozzák....ha hozzák.......
Tegnap és ma rojtosra koptattam a szám az ügyfélszolgálatukon....."óóó uram..ma délután legkésőbb 18 óráig oda kell érnie a futárnak...."én nem ismerem az órát...vagy csak simán átb@sztak?
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Szpisti #2372 üzenetére
nem azért... Tegnap felcsaptam rá gépről az X-men first classot, és nem tudta elindítani sem az mxplayer sem a rockplayer. Gyorsan raktam még fel 2 filmet, és egyik sem ment velük..
A belső tárhely egybeformázása engem is nagyon érdekel... De nem találtam sehol semmit.
Bár lehet hogy clockworkmod recovery nélkül nem is veszélytelen... -
Szpisti
addikt
válasz
Elektrosokk #2369 üzenetére
Átfogalmazom: eddig mindent vitt nekem...
-
nWo
csendes tag
Még egy kérdés: nekem miért fekete-fehérben játsza le a videokat? Miért nem szinesben?
-
Szpisti
addikt
válasz
Elektrosokk #2366 üzenetére
Igen, többször volt szó az egybepartícionálásról, de csak elméletben, gyakorlatban senki nem csinálta még meg, én pedig az összes szóban forgó megoldást megpróbáltam, de egyikkel sem lehet ezt megcsinálni...
Még mindíg érdekel, ha valaki tudja hogyan kell, legyenszíves árulja el!
-
nWo
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek milyen videolejátszót tegyek a gépre ami kezeli az mkv-t és a feliratot is??:-P
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Szpisti #2363 üzenetére
Nem partícionálta egybe. Amúgy a hatalmas a változás, reccenéstelen minden, a filmek, intrók, a képernyő sokkal gyorsabban fordul, én ajánlom mindenkinek a figyelmébe.
Valaki írta hogy kell végrehajtani az egybepartícionálást, de most nem rémlik, akinek van nagy micros sd-je annak szerintem érdemesebb, az egyszerűség véget.
Ajánlanék mindenkinek egy nagyon jó file kezelőt, évek óta használtam már symbian platformon. X-plore a neve, a legjob, rengeteg beállítási lehetőséggel.
-
bucsupeti
senior tag
változott a market....
-
bakter24
őstag
válasz
krisz12071 #2360 üzenetére
Volt/van hiba a giroszkóp működésével, gondolom, azt javítja.
-
pethYeti
addikt
Engem is érdekel ez a kis gépezet, lenne egy kérdésem. A Huawei témát le lehet cserélni az alap androidosra anélkül hogy új romot tennék fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest