Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mkRoland
senior tag
-
bakter24
őstag
válasz
Keef_Lee #1626 üzenetére
A kereséseidet naplózza, hogy a Google Adsense reklámok személyre szabottak legyenek. És az Adsense felhasználókkal osztja meg (hirdetők), hogy melyikre kattintottál. Ha végiggondolod, minden Google termék ingyenes, cserébe mindenhol ott vannak a reklámok. Tehát kvázi ez az ára. Ez is egy üzleti modell. Mégis milyen adataidat tudja felhasználni a Youtube-ról? Csakis azt, hogy mikor mit néztél, mire kerestél, milyen IPről. Ennek tudatában nem tud megkárosítani téged senki, tehát szerintem nem aggályos a hozzájárulás. Max nem keresel a youtubon csak olyan videókat, amiket névvel is vállalnál mások előtt.
-
bostone
addikt
válasz
Keef_Lee #1612 üzenetére
A gugliba beütöttem, hogy you tube apk. Feldobott néhány lehetőséget. Talán valamelyik beválik neked. Csak engedélyezned kell az alkalmazásokban az ismeretlen forrást.
Nem a marketről származik, így nem is megbízható, én is használok idegen forrásból származó progikat, de még egyetlen hacker sem utalt a számlámra némi plusz pénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest