- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
wasabi69 #2148 üzenetére
Karcok ellen fólia? Milyen fóliát találsz ami keményebb az üvegnél? Szóval a készüléken üveg lap helyezkedik el, ami köztudottan igen kemény anyag (gyémánttal lehet megkarcolni). Aki fóliát tesz rá az egyet biztosan elér, mégpedig azt hogy a tapintás érzékenységét rontja vele. Tudom vannak már igazán jó fóliák, de FELESLEGES mert nem karcolódik semennyire sem, még ha akarnád se tudnád megsérteni, max eltörni lehet. A fóliáról ennyit.
Billentyűzetnek én a Multiling keyboardot használom. Ezen a billentyűk méretét három félére lehet állítani és azon belül még lehet kérni hogy szélesebbek legyenek. Mivel a készülék elég széles ezért meg lehet azt is csinálni vele hogy a billentyűzetet szétválassza két részre hogy két hüvelykujjal kényelmesen lehessen gépelni. Ilyenkor középen egy numerikus billentyűzet jelenik meg ami szintén jó ötlet. Van hozzá magyar plugin.
Én lecseréltem a home-ot is mégpedig a GO launcher EX-et tettem fel. Valahol olvastam hogy ez gondot jelenthet, de nekem nincs vele semmi problémám. Már régen használom a telefonomon ezt a home-ot és nagyon bejött.
Időjárás widgetnek feltettem a Fancy widgetet. Hírolvasónak pedig a JustReadert használom. Zenelejátszásra a PowerAMP jött be nekem (beépített EQ stb).
Úgy vettem észre a bejegyzések alapján hogy sokaknak ez az első android alapú készüléke és ez okokz sok problémát, kérdést.
A készülék nekem nagyon bejött. Fotelban emailezni, ebéd közben újság helyett ezen olvasgatni a híroldalakat, e-könyvet olvasni rajta, gyereknek odaadni ha az autóban unatkozik hogy nézze rajta a tom és jerry-t, egy gyors játék a "királyi" helyen stb.... -
AcélAgyar
tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy elég fura kérdésem.
Ez pedig a következő: USB ETHERNET adapterrel meglehet oldani, hogy vezetékes net legyen a tableten? Elvileg igen, csakhát az android 2.2 nem támogatja a USB Host / OTG funkciót.
-
wasabi69
csendes tag
válasz
nbukta77 #2147 üzenetére
Szerintem nem igazán szerencsés telefonként használni.Elég nagy és elég mókás az úton elökapni és telefonálni.Nem fér el a szivar zsebben.Autóban vagy iróasztal mellett bt-fülessel elmegy.De máshol?Én próbáltam bt nélkül de engem nagyon rosszul hallottak.A kijelzöre lehet venni fóliát a karcok ellen.
-
mercotio84
csendes tag
válasz
Koga777 #2135 üzenetére
Nem tudom úgy beállítani hogy 1 bökés 1 klikknek feleljen meg, sajnos hosszan kell nyomni és ez elég zavaró!
Érdekes hogy a Transpot Tycoon Deluxe-ot sikeresen beállítottam, a kijelző 1 notebook tapipadjaként működik
Köszönöm a tippet, a Heroes3-al még nem találkoztam, gyorsan töltöm is le! -
nbukta77
addikt
hali. tervezem egy ilyen gép beszerzését.
kérdés? mennyire lehet telefonnak használni? nagyon nagy?
kijelző mennyire birja a karcokat? -
-
napocska2
senior tag
Ma reggel bekapcsolás után nálam is jelentkezett a nem reagál a kijelző hiba. Este kikapcsoltam volna, de a kikapcsolás után a gombok világítottak és a kijelzőn is látszott némi fény. Nosza nem estem kétségbe, aksi ki-be és ment szunyókálni a töltőre. Aztán amikor reggel bekapcsoltam és kezdett magához térni, először megjelent az asztal szépen rendben, aztán hirtelen eltűnt minden bigyó, a háttér maradt és csak a feladatkezelőt lehetett előhívni meg a három gomb működött semmi más.
Ezt még egyszer eljátszottuk, aztán megint lebontottam a hátulját, hogy kivegyem az aksit. Azóta szerencsére minden rendben, de volt néhány kellemetlen percem emiatt, hiába vagyok felkészülve az ilyen esetekre az általatok már közzétett tapasztalatok által.
rakloo (#2138): Örülök, hogy sikerült!
-
zagi8
csendes tag
Ma lett meg a gép
nagyon tetszik
Milyen formátumu video fálj lehet rátenni ? mert az avit nem játssza le
-
Koga777
tag
válasz
mercotio84 #2128 üzenetére
Mit nem értesz az irányításon? Olyan, mintha csak egérrel kezelnéd a Heroes 2-t, ahova ráböksz, oda kattint az egérrel. Van Heroes 3 is a marketen: VCMI, ehhez sajnos kell az eredeti Heroes 3 vagy a Heroes 3: Shadow of Death. Ez utóbbit még nem próbáltam. Van még Baldurs' Gate is: GemRB , Baldur's Gate sorozat, Icewind Dale sorozat és a Planescape:Torment a játszható játékok, kell hozzá az eredeti játék (A Baldurs' Gate 2 Demo-val kirpóbálhatod), ezt sem próbáltam még ki.
-
jarisz
csendes tag
válasz
bakter24 #2129 üzenetére
Ok, de inkább újat kérdeznék és talán ezzel le is zárhatom a telefon kérdést.
Gyakorlatilag az interneten fogok telefonálni és úgy váltom ki a jelenlegi telefonom funkcióit, sőt többet is tud Tablet a telónál.????
A telefont hívás-fogadásra használom, hacsak valaki szintén nem NETEN hív, mert akkor a tabletet célozza meg a hívása!! ?? -
wasabi69
csendes tag
Nekem is azt mondták telefonba hogy fáradjak be a T-pontba aktiváltatni.Aztán mikor bementem a sim-et belerakták egy telefonba aztán vagy felhivták róla a 1777- et vagy egy sms-t küldtek róla ugyan oda és ezután már tudták is aktiválni.Szóval ha sürgösen kell akkor elöbb hivd a 1777- et a web kártyáról és utánna hívd a kis papiron megadott számot.Ez a szám a T honlapon is megvan a domino web aktiválás alatt.
-
Plumpy
aktív tag
Bocsi, nem is néztem az időjárást...
Azóta felraktam én is, elrejtettem a státussort, meg a dockot is, de ennél legalább ki lehet rakni az alkalmazások gombját külön. Mármint hogy az AppDrawert nyissa meg.
Viszont sajnos a statusbar mindig visszajön, ha megnyitok egy programot, egyedül Operában tudtam beállítani, hoyg rejtse el. De ennyi elég is...Köszi a tippet, a Launcher Pro le is került....
-
Tex
senior tag
Elolvastad amit írtam? Valószínű hogy a net televan olyan képekkel a slimről ahol Szeged van az időjárásba beállítva, és persze mai dátummal.
Igen ez a saját tabletem, és igen el van rejtve a státusz sor.direwolf: a honeycomb téma vabln beállítva.
Egyébként azért az ADW-t használtam mert ez tabletra is optimalizált.
-
mercotio84
csendes tag
Sziasztok!
Elolvastam eddig az összes hszt-t! Szerencsére sokmindent megtudtam a készülékről, ezúton is köszönet
Viszont 1 kérdésem mégis lenne hozzátok: letöltöttem a Free Heroes2-őt, elindul 640*480-as felbontáson ami még nem is lenne probléma, de az irányítást nem tudom hogyan kell konfigurálni..Aki tud kérem segítsen mert nagy Heroes fan vagyok és szívesen játszanák vele a tableten!
-
jarisz
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #261 üzenetére
Elolvastam 250 hsz-át, de nem világos, hogy ki tudom e váltani a 3G-s Inviteles változattal, a 7 éves Nokia telefonomat!!??
Természetesen a többi funkció/szolgáltatás is nagyon hasznos: Különösen az, hogy akár ágyban is olvashatok könyvet.
Az itt megszólalók szakmai szintjét kb 15-20% ban érem el, tehát elnézést, ha lámer kérdéseim lesznek. -
-
napocska2
senior tag
-
rakloo
aktív tag
Tegnap megjött a gép, kaptam hozzá 1GB mobilnetet, de nem igazán akar működni. Az APN nél szórakoztam,de semmi. Valaki le tudná írni sorról sorra,hogy neki mi van a T-mobile-os mobilnetnél? Előre is köszönöm.
-
Jóatyám
csendes tag
Sziasztok! Nekem 9 napra hozta meg a T. Ennyi idő elég volt átolvasni a fórumot.Tudom volt róla szó, de nekem nem egyértelmű válasz volt a problémára,ezért megismétlem:
Hogy lehet telepítei a progikat sd 2-re, mert minden progi a tabra települ, aztán áthelyezhető az sd-re, de nem ajánlja fel sehol az sd2-t. Az app2sd progi is csak belső áthelyezést támogat.Átrakható esetleg file manager-rel a belső Sd-ből a külsőbe?
-
mkRoland
senior tag
válasz
bakter24 #2109 üzenetére
Közben én is rákérdeztem telefonon, nem hivatalos információ szerint ELŐRELÁTHATÓLAG valami tényleg jelképes összegért (értsd: 1000 alatt, valószínűleg egy darab százasért) megvehető, ha egy 3. évet is aláír velük az előfizető... 3 évig lesz internet-szolgáltatóm még!
-
mkRoland
senior tag
Így igaz. 2 évig bérled havi 1000-ért, ami után egyszeri ~20 ezer forint környéki pénzösszegért megvásárolhatod. A Wifi-only 1-2 ezerrel olcsóbb, mint a 3G/HSPA-modemes, ha lejár a 2 év.
Viszont ami újdonság, az az, amit korábban Brea említett: nem egyösszegben kell kifizetni, hanem a 3. évet is alá kell írni.... Ha ez igaz, akkor engem is érdekel úgy! -
bucsupeti
senior tag
A T-Home-os készülékek mellé adnak egy kupont amivel a Digitalstand.hu-n lehet újságokat vásárolni. A kliens viszont ami letölthető hozzá a marketről nem működik, sem a S7-en sem a Samsung Galaxy S-emen. Nem tudtok valami megoldást a problémára?
-
bbrain
tag
Mi is sokat nyúzzuk, eddig 1x volt fagyás 2 hét alatt...
-
Amarth
aktív tag
Honnan lehet megtudni,hogy mennyi adatot forgalmaztam a sim-mel?
-
Nara19
aktív tag
Sziasztok!
Nekem Inviteles gépem van - még leírni is gyönyör- másfél hónapja.
Feleségem intézte délelőtt, meló után már ki is próbáltam. Az enyém wifis, én ezt akartam.
Az eredeti firmw van rajta, a képernyő lekapcs után is megy a zene.
Egyszer fagyott, pedig naponta 3-4 órát is nyúzom.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest