- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koga777
tag
válasz
mercotio84 #2178 üzenetére
Ha lesz egy kis időm megpróbálom én is. Jelenleg a Deus Ex 3 elsőbbséget élvez nálam.
-
Koga777
tag
válasz
mercotio84 #2146 üzenetére
Nekem jól reagál a Heroes 2 a nyomásokra, a Heroes 3-at még nem próbáltam, a Transport Tycoon Deluxe-ot sem.
-
Koga777
tag
válasz
mercotio84 #2128 üzenetére
Mit nem értesz az irányításon? Olyan, mintha csak egérrel kezelnéd a Heroes 2-t, ahova ráböksz, oda kattint az egérrel. Van Heroes 3 is a marketen: VCMI, ehhez sajnos kell az eredeti Heroes 3 vagy a Heroes 3: Shadow of Death. Ez utóbbit még nem próbáltam. Van még Baldurs' Gate is: GemRB , Baldur's Gate sorozat, Icewind Dale sorozat és a Planescape:Torment a játszható játékok, kell hozzá az eredeti játék (A Baldurs' Gate 2 Demo-val kirpóbálhatod), ezt sem próbáltam még ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest