- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
Ghostdog77 #11232 üzenetére
Ilyennel használom. Tökéletes, filmet nézek róla (480-720p youtube klippek szaggatás-mentesen mennek).
@11230: igyekszek minél előbb letesztelni. Nekem szuperül működött az S7 slim navigáció közben, igaz, csak pillanatnyi ideig voltam rákényszerítve, amíg az androidos telefonom szervizben volt. Az utóbbi fél évben már telefonnal navigálok egyfolytában, nekem elég a 3,5" is.
-
shift+ő
senior tag
válasz
Ghostdog77 #3094 üzenetére
Nem a Slim adja meg magát, hanem töltőd. A Slim kimerült akkuval, használat közben képes felvenni 2A-t, elméletileg. Ezért a gyári töltő ekkora teljesítményű, de te 1A-st használsz akkor az rosszabb esetben leég, de az is előfordulhat, hogy lassabban ugyan de feltölti a géped. Az biztos, hogy kárt nem teszel a Slimben. Bár, ha alaplapon keresztül megy át az 1A, okozhat gondot.
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
Ghostdog77 #2934 üzenetére
Ofkorsz, nem tudjatok, hogy ebben az orszagban s_e_n_k_i nem hazudik? ;-)
Szoval egy kis tobb info. A nokia usb otg kabel (ca-157) sajnos nem jo, mivel a mikro usb resze nem szabvanyos. En vettem egyet a vakeran, de nem lehet bedugni, mivel szogletes a csatlakozo, nincs lekerekitve, igy felejtos.
Javaslom a dealextreme.com hasznalatat, egy usb otg csatlakozo (nem kabel, hanem atalakito) 3 dollar alatt van, es a szallitasi koltseg 1 cent. Paypallal lehet fizetni. En mar tobbszor rendeltem onnan, 100%-ig megbizhato, csak ha tobb termeket rendel az ember, akkor egy kicsit lassu (kb masfel honap)
-
bakter24
őstag
válasz
Ghostdog77 #2845 üzenetére
Segítek várni
Ez engem is érdekel! Csak én kiterjeszteném BÁRMILYEN módszerrel OTG témakörre. kb 50+ hsz-el ezelőtt valaki linkelt egy indonéz oldalt, ott volt valami okosság OTG ügyben, de google fordítóval nem merek nekivágni...
-
mkRoland
senior tag
válasz
Ghostdog77 #2819 üzenetére
Milyen memóriakártya kell a fényképezőgépbe? Ha SD, akkor szerezz egy gyorsabb (Class6 vagy magasabb) márkás microSD(HC) kártyát + adaptert (persze csak akkor kell gyors kártya, ha komolyabb géped van és magas minőségű képeket készítesz sorozatban)! Ha végeztél a fényképezéssel, kiveszed a gépből és az adapterből a kártyát, betolod a tablet kártyaolvasójába és Tá-Dáááám! Igaz, hogy így csak a kevéske belső memóriába tudsz menteni (legalábbis egy 16-32 gigás kártyához képest kevéske), de ha van egy gyors wifi a közelben, akkor azonnal tolhatod fel Picasa Webalbumba/FaceBookra.
TRZ-t aki próbálta:
Mi annak a build-je és mit ír ki a beállításokon belül? Ha valaki visszaflashelte az Invitelest, akkor mit ír ki az azután (visszavált a régi build-re)? Jelenleg az enyém (csak inviseket toltam fel) úgy néz ki, hogy mióta a B012-t felflasheltem, azóta B010-et ír ki, még ha vissza-UP-downgradelem a B011-et, akkor is marad a B010 a Beállításokon belül. Ha a B015-t húzom rá, akkor rendesen B015-öt ír, ha visszateszem ezután akár a B011-et, akár a B012-t, akkor megint csak B010-nek azonosítja magát (a gari miatt kérdezem). -
bucsupeti
senior tag
válasz
Ghostdog77 #2819 üzenetére
AZ OTG funkció lenne hogy USB hostként tudjon üzemelni. Elvileg a TRZ-MOD rommal ez megy, de gyakorlatban még nem erősítette meg senki. Hivatalos Rommal nem megy azt biztos.
Ha a fényképezőgép tud bluetooth-on kommunikálni akkor megoldható szerintem a dolog. -
Szpisti
addikt
válasz
Ghostdog77 #1699 üzenetére
SuperOneClick 2.1.1 nekem tök jól működött az újabb Inviteles firmel is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged