Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha észreveszik, törlik, ha nem, nem. Ennyi.. Harapnak rá.
Olyat lehet, hogy pl. ebay-es terméket, vagy más apróhirdetést linkelsz, hogy pl. ilyet vettél, vagy ezt ajánlod, stb.
Saját termék hirdetését a szabályzat tiltja a fórumban:
amit tiltunk fórumunkban:
a saját apróhirdetéseken kívül bárhol hirdetni (saját apróhirdetés, vagy bolt linkelése), vagy bármilyen terméket, szolgáltatást eladásra kínálni
Mint mondtam, nem b@szogatás miatt mondom, csak erre figyelj, ennyi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Max aláírásba kell tenni.. Aki benéz ide, akkor is látja, sőt lehet többször, ha kommentelsz.
Mellesleg igen, aki "idejár" annak valszeg már ilyen gépe van, de persze van aki érdeklődni jön, a gépről.. De az szintén lehet hamarabb meglátja, ha az aláírásodba van betéve, hogy eladó a géped.
Nem kötözködni akarok, csak szabályzat..
-
Tex
senior tag
-
Tex
senior tag
Én éjszaka kikapcsolva szoktam tölteni, ha bekapcsolom reggel mindjárt 96%-os. Néhány percig még töltöm akkor felmegy 100-ra. Amint lehúzom a töltőről egyből 98%, ez szerintem normális.
Mondjuk én kedden vettem az enyémet, tehát még nem állt be az akksi, de ma már egy Battery calibration-t futtattam rajta. Jelenleg kb. 7 órát bírt kicsi wifivel ~10 perc ill. nagyjából 4 óra DH2-vel. -
bakter24
őstag
Nyugodj meg, nekem is változó, átlag 95-98 között. Illetve az is belejátszhat, hogy miután feltöltött, de még rajta van a töltőn, elveszi a feszültséget, és valameddig vissza kell merülnie, mielőtt újra elkezdené tölteni. Nekem egy Nokia N95-öm van, annál ha egyszer feltöltött, hiába van a töltőn, már nem kezdi ujra tölteni. Ha egy napig rajta van a töltőn bekapcsolva, akkor akár félig is lemerül, hiába van madzagon. Ez is lehet.
-
Skynet258
veterán
És még egy. Ahogy látom, csak firm frissítéssel lehet életre kelteni.
-
Szpisti
addikt
Érdekes, én múlt pénteken rendeltem meg, és tegnap meg is jött... T-Home ADSL Családi internet további 2 évre toldásával...
És itt valahol feljebb meg azt olvastam, hogy egy telefonos ügyfélszolgálatos utánanézett és már dugig vannak a raktárak tablet-ekkel, nem nagyon lesz már készlethiány...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest