Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videón a Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Érdekes, én múlt pénteken rendeltem meg, és tegnap meg is jött... T-Home ADSL Családi internet további 2 évre toldásával...
És itt valahol feljebb meg azt olvastam, hogy egy telefonos ügyfélszolgálatos utánanézett és már dugig vannak a raktárak tablet-ekkel, nem nagyon lesz már készlethiány... -
Skynet258
veterán
És még egy. Ahogy látom, csak firm frissítéssel lehet életre kelteni.
[ Szerkesztve ]
-
Grecky
senior tag
-
bakter24
őstag
Nyugodj meg, nekem is változó, átlag 95-98 között. Illetve az is belejátszhat, hogy miután feltöltött, de még rajta van a töltőn, elveszi a feszültséget, és valameddig vissza kell merülnie, mielőtt újra elkezdené tölteni. Nekem egy Nokia N95-öm van, annál ha egyszer feltöltött, hiába van a töltőn, már nem kezdi ujra tölteni. Ha egy napig rajta van a töltőn bekapcsolva, akkor akár félig is lemerül, hiába van madzagon. Ez is lehet.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
Tex
senior tag
Én éjszaka kikapcsolva szoktam tölteni, ha bekapcsolom reggel mindjárt 96%-os. Néhány percig még töltöm akkor felmegy 100-ra. Amint lehúzom a töltőről egyből 98%, ez szerintem normális.
Mondjuk én kedden vettem az enyémet, tehát még nem állt be az akksi, de ma már egy Battery calibration-t futtattam rajta. Jelenleg kb. 7 órát bírt kicsi wifivel ~10 perc ill. nagyjából 4 óra DH2-vel.[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Grecky
senior tag
-
Tex
senior tag
Nyugalom!
Jó a leírás tolhatod a rútolást.Kiegészítésként még leírom hogy ha nincs automatikus indítás beállítva a win-edben akkor 3 meghajtónak kell megjelennie abból az első lesz az amin a Huawei cuccok vannak itt a gyökérben van egy setup.exe azt indítsd el.
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Max aláírásba kell tenni.. Aki benéz ide, akkor is látja, sőt lehet többször, ha kommentelsz.
Mellesleg igen, aki "idejár" annak valszeg már ilyen gépe van, de persze van aki érdeklődni jön, a gépről.. De az szintén lehet hamarabb meglátja, ha az aláírásodba van betéve, hogy eladó a géped.
Nem kötözködni akarok, csak szabályzat..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha észreveszik, törlik, ha nem, nem. Ennyi.. Harapnak rá. Olyat lehet, hogy pl. ebay-es terméket, vagy más apróhirdetést linkelsz, hogy pl. ilyet vettél, vagy ezt ajánlod, stb.
Saját termék hirdetését a szabályzat tiltja a fórumban:
amit tiltunk fórumunkban:
a saját apróhirdetéseken kívül bárhol hirdetni (saját apróhirdetés, vagy bolt linkelése), vagy bármilyen terméket, szolgáltatást eladásra kínálni
Mint mondtam, nem b@szogatás miatt mondom, csak erre figyelj, ennyi.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest