- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
StGabriel
csendes tag
válasz
orion23 #3462 üzenetére
Eddig is ki lehetett kapcsolni az állapotsort, csak talán nem tudtál róla, sőt azt is be lehet állítani, hogy ha a képernyőn egy "le" simítást csinálsz, akkor megjelenik és az ismételt "le" simításra eltűnik.
Én is a Go Launcher Ex-et használom és javaslom mindenkinek, mert nagyon jók a tapasztalataim.
Nekem pl. gyorsabb és megbízhatóbb lett a kütyüm vele! -
-
Sh4rKy
senior tag
Igaz nem s7 slimem van (a héten rendelem meg), hanem egy t-mobile pulse-om, de ő is huawei gyártmány ugyebár és ugyan ezt a hibát szokta produkálni. Ha nincs kedvem újraindítani, akkor nekem az a megoldás, hogy elindítom a sygicet, kikapcsolom a kijelzőt, majd vissza és utána már újra működik is minden
Szóval biztos, hogy valami software hiba... -
Nara19
aktív tag
A Cool Reader -ban 9 érintőmezőt lehet programozni.
A fontkészlete elég szűkös, bővíteni úgy lehet, hogy az SDCARD -on létrehozol egy fonts könyvtárat és ide ttf-eket teszel (true type fonts).
A Coolban kicsit körülményesebb a betűméret és a háttér fényerő állítás, mint pl. Aldikóban, de csak ez olvas rtf-et. -
-
gylacc
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Motorola Edge 50 neo tokok 3db
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest