Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bakter24

    őstag

    Ezt bedobom ide is, mert hasznosnak tűnik. Az oldalamra kaptam kommentnek:

    Gabriel: "Én úgy jártam, hogy egy program telepítés után nem volt hajlandó elindulni a szerkezet. Csak az IDEOS logó cirkált egyfolytában a képernyőn és tovább sehova. Felhívtam a T-Home szervízszolgálatát és nem tudták megmondani, hogy mit kell ilyenkor tenni.
    Nos elkezdtem mindenféle billentyűkombinációkkal kísérletezni és az alábbiakra jöttem rá:
    1. A kikapcsolt gépet a hangerőszabályzó billentyű 'fel' helyzete és a bekapcsoló gomb együttes megnyomásával indítod. Amikor az IDEOS cimke megjelenik, akkor elengeded a bekapcsoló gombot és kis idő múlva megjelenik egy felirat, ami az eszköz resetet ajánlja fel. A szöveg értelemszerűen arra utasít, hogy a HOME és VISSZA gombokat együttesen nyomd meg és a reset végrehajtódik.
    2. A kikapcsolt gépet a hangerőszabályzó billentyű 'le' helyzete és a bekapcsoló gomb együttes megnyomásával indítod. Amikor az IDEOS cimke megjelenik, akkor elengeded a bekapcsoló gombot és megjelenik az Android logó, valamint elindul a teljes rendszer újra telepítése. A folyamat elég gyorsan végbemegy és a gyári teljesen szűz Android op. rendszer települ fel. Természetesen angolul és minden telepített alkalmazásod nélkül, de legalább megy. Kezdheted a beállításokkal és az alkalmazásaid újra telepítésével, de ezzel nekem sikerült újra életet lehelnem az eszközbe."

    Ha valaki megerősítené ezt, akkor megy a leírásba!

    "Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."

Új hozzászólás Aktív témák