Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rytsye
csendes tag
Mindent úgy csináltam ahogy mondtátok ,de ahogy kikapcsolom a gépet a vifis kapcsolatom elmegy a tablet-ről.látja hogy van de nem csatlakozik pedig kód se kell hozzá.ahogy a gépet bekepcsolom és kapcsolódok a gépen a netre egyből jó. Én ezt nem vágom :-). Mondjuk valami földgömbnek is kell világitani a routeren de az tök sötét és nem is tom beállitani ,hogy működjön.Segítség ?????
-
rytsye
csendes tag
Köszi a segítséget!!!! Sikerült beüzemelni a router-t! Még egy kérdés hozzá.
- Lehet hülye kérdés ,de úgy nem tudok router-ről netezni ,hogy az asztali gépet amihez csatlakoztattam nem kapcsolom be? vagy mindenképp be kell, hogy kapcsolódjak a net-hez? Köszönöm!!!!
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Lenne egy olyan kérdésem olyan valakitől aki a t-mo....os tabletet rendelte ugye adtak hozzá egy routert. Hol találom a jelszót, felhasználonevét valamint kapcsolódási címét ?nem tudok rájönni. Segítsetek hol találom ezeket valamint valaki mondja el legyen szíves hogyan tudom beüzemelni!!!! Sajnos nem vagyk egy informatikai zseni :-) .
Előre is köszönöm !!!!!! -
rytsye
csendes tag
Sikerült aktiválnom a skype-os videóhívást ,de sajnos a képernyőm tiszta neonzöld meg csíkos lesz villogni kezd ha elindítom a kamerát .valami látszik belőlem nagyon halványan de igy nem használható!
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel ?
Hogyan tudom orvosolni?
Létezik esetleg más videótelefonálós rendszer?
Talán egy frissítés megoldaná a gondot vagy ez a program hibája?Hogyan tudom és honnan frissíteni a gépet ??? Leírná valaki nekem mintha egy ovodásnak kellene elmondani? mert a t-.....le-ban azt mondták h ott nem tudják frissíteni.
ELŐRE IS NAGYON KÖSZÖNÖM!!! Fontos a segítség mert külföldröl szeretnék vele a családdal videótelefonálni!!!!
-
rytsye
csendes tag
Vagy esetleg mas megoldas videotelefonalasra???????? Fontos lenne ez a funkcio nekem.
-
rytsye
csendes tag
Segitsen valaki ebben a skype-os dologban amit kerdeztem.nagyon fontos lenne.koszonom
-
rytsye
csendes tag
Segitsen valaki nekem!!!! irja le valaki nekem gyereknyelven hogy a marketrõl leszedett skype-on hogyan tudom beallitani a videohivast esetleg a tableten mit kell hozza bealltani? Nagyon fontos lenne. Örök hála!!!!!
-
-
rytsye
csendes tag
Ja és az igaz ,hogy a mobil-stick-ben egy simkártya van amit ki lehet szedni és ha beleteszem a készülékbe úgy is hasznalható.Vagy ez hülyeség?Mert valaki ezt mondta.
-
rytsye
csendes tag
Köszönöm! Még valami?
-A Skype-on működik a videó és a hanghívás is ha a market-ről töltöm le?
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Sajnos nincs nagyon időm utánaolvasgatni ,de lenne 1-2 kérdésem !
-valamilyen módon csatlakoztatható hozzá billentyűzet, esetleg egér
- Lehet hülye kérdés ,de windows nem rakható a készülékre?
-melyik rá a legjobb film lejátszó program? mobo player esetleg?(mert zte blade-n tökéletes)
-skype-ot hogyan tudom rátenni? market-ről esetleg?
-külsö mobil-stick-et lehet hozzá csatlakoztatni a töltőhöz kapott csatlakozókkal?Előre is nagyon köszönöm a válaszokat !!!!
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Jövő héten kapom meg a kicsikét! Nem nagyon van időm végigolvasni a fórumot de szeretnék kérdezni egy két dolgot? Video-chat-re (skype,msn) vannak valami programok a gépre amik használhatók is mert külföldön szeretném használni? Valamint elég analfabéta vok ehhez m valaki azt mondta hogy az eszköz ami t-m......os független elvileg.az lehet? Valamint azt szeretném kérdezni hogyha külföldön vásárolok egy mobil-stick-et akkor ezt tudom valahogy használni vele? mert valaki azt mondta h abban végülis egy sim-kártya van amit ha valahogy kiszedek és berakok a gépbe akk gond nélkül ok a dolog. Lehetséges?Vagy más megoldás erre a problémára? Tudom hülyének tűnök ,de nem mindenki lehet ebben zseni . Előre is köszi a válaszokat !!!!! Még egy kérdés! :egeret vagy billentyüzetet lehet valahogy csatolni a géphez ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Cyberpunk 2077
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest