- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totis
aktív tag
Gondolom akkor ez ADSL. Ami kijön az ADSL-ből kábel, azt a router megfelelő port-jába (WAN) kell dugni. Majd a számítógépet (feltéve ha vezetékes net-et akarsz rajta) bedugni az LAN0 - LAN3 valamelyik port-jába. Remélem ezen a router-en így hívják.
Működni fog számítógép nélkül.
Totis
-
Surmi69
tag
Ha a marketről letöltöd a legfrissebb skypet, abban már van video telefonálási lehetőség is.
A beállításoknál megtalálod és csak be kell pipálni, hogy engedélyezed a videó hívást. Előtte érdemes az előlapi kamerát alapértelmezetté tenni a gép beállításainál.Jó tanács: sima hívásnak indítsd a kapcsolatot, majd mikor a másikkal már tudsz beszélni csak akkor válts át videó módra. Ha a kis képre kettőt böksz, akkor lesz az majd a nagy
-
bakter24
őstag
Igen, van amiben a SIM helyén egy vastag fekete szivacsos anyag van. Az azt jelenti, hogy nem simes. Ha van helye a SIMnek, akkor az bármilyen SIMmel működik, ha sima telefonost teszel bele, tudsz beszélgetni is (OFF: Utcai fotót mindenképp tegyél fel ide, amint épp a füledhez szorítod
poén lenne
) ha meg mobilnetes SIMet, akkor mobilnetezni tudsz.
noxika72: Köszi, a tipust felvettem a gyüjteménybe!
Keef_Lee: Nekem a SkyFire-ban jól működik a desktop mód. Legalábbis amikkel eddig néztem.
-
gylacc
csendes tag
Szia!
1. Kipróbáltam: nekem megy s Skyp videó üzemben is /csak ki kell választani a másodlagos kamerát alapértelmezettnek/
2. Még nem próbáltam, de elvileg független.
3. Ha független, akkor elég egy SIM kártyát venned valamilyen NET csomagban /az adott ország valamely szolgáltatójától/, oszt hajrá!lacc
-
bakter24
őstag
Egér, bill: Bluetooth csakis, USB hostot nem támogat. Tapasztalatom nincs ez ügyben, de mintha korábban valakinek ment volna BT-s bullentyűzettel.
A cucc kártyafüggetlen, de az országkód az másik tészta, az csak egy próbával derül ki. Ha ismerősnek van külföldi SIMkártyája, akkor próbáld bele, ha tudsz vele SMSt küldeni, vagy telefonálni, akkor fog menni külföldön. Ha jól tudom, az országkód olyan, hogy vagy le van korlátozva, és akkor csak egy országra jó, vagy nyitva van, és akkor nem nézi az országot, és bármilyen simmel menni fog.
Skype van rá, gondolom, megy a videó is, meg msn kliens is van többféle, de videóval én még nem próbáltam, de a chat megy.
szerk.: Bocs a dupláért, tényleg fáradok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged