- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz
laracroft #14254 üzenetére
Ezt passzolom! nem vágom, "vagy még is?"nekem az volt lényeg leg utóbb fel menjen a a v6 Lawrence room-ja, így azt tettem fel amelyik tud külső sd-ről is telepítgetni. biztos hogy ez a recovery-n múlik?? o.O Jaaa, most hogy így mondod.. ezekben a touch recovery-s dolgokban mintha láttam volna valami olyasmit (partícionálás rész) ahol a default érték 32mb volt... és lehetett álítgatni... szerintem az lesz az ... viszont erről a lawrence rom-ja nem fog fel menni
vissza kell flashelni a régebbi recovery-t ami még nem touch-os ami kint van austrel oldalán, vagy azon a tárhelyen inkább...
-
bakter24
őstag
válasz
laracroft #11096 üzenetére
A korlát 32mb. Efelett kell a CacheFixer. Pont tegnap frissítettem volna egy 43mb-os valamit, és ez a hiba volt, ki sem léptem a marketből, csak home, cache fixer, move cache, vissza marketre, újra frissítés, és elindult.
A kártya ki/be pedig helyesen kártya ki/telepítés/kártya be (csak hogy biztosan jól értsük egymást) ugye? Mert a lényege, hogy telepítéskor ne legyen benne külső SD. Hogy ez mért jó, azt nem tudom, nekem még ezt nem kellett tennem, de sokan jelezték, hogy ez is segít.
Esetleg próbálhatod kombinálni a kettő módszert. (Kártya ki, move cache, telepítés)
Több ötletem nincs, más megoldás eddig nem merült fel.
Frusztréthy@Opera fullscreen: Akkor nem egyről beszélünk, azt hittem a gyári statusbar zavar, azt szedi le az általam vázolt opció. Az opera saját címsora nekem is megmarad, de engem kifejezetten megnyugtat, hogy ott van, látom pl, hogy éppen tölt-e még, vagy már kész a lap. Viszont alsó fekete csíkom még sosem volt, azt nem tudom, mi okozhatja nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest