Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
válasz
bakter24 #12197 üzenetére
Sir Bakter Kolléga, csalnak az emlékeid: a címke a PC USB-ről a töltőcsatin keresztüli töltést nem javasolja - V. Stryker Kolléga által említett ok miatt
Még nem elterjedt annyira az USB 3.0, hogy ilyen címkét rá kelljen tenni a kábelre - viszont egy tesztelésre kapott noti USB 3-as csatiján én is kipróbáltam, hasonló idő alatt töltött, mint a gyári töltőjével
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz
Etikusz #12195 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak, nem azt tiltja a matrica, hanem a 220v-os, 2A-es töltőbe dugott usb -> microUSB-t. De már nincs meg a matrica
De úgy emlékszem a tiltás tárgya ez volt, nem az általad most foganatosított eljárás. Amúgy van abban is valami, amit V. Stryker kolléga említ!
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Lawrence74 #12190 üzenetére
A sima S7 topikokban nem foglalkoztak ilyennel vagy annak nem is ilyen vastag ?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Lawrence74 #12188 üzenetére
Lehet máshol is kell módosítani, nem egy helyen? Kurva okos vagyok mi?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Lawrence74 #12186 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Imádom a babot...én nem tudom miért, de minden formában az egyik kedvenc kajám, a szenvedőfelek nem nagy örömére.
És azt nem tudod megcsinálni, hogy nem kicseréled a felső statusbar-t, hanem megadsz neki egy kisebb méretet ? Mondjuk ez programozás rész már szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Lawrence74 #12184 üzenetére
Milyen Antutu? Nem Anulu?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Lawrence74 #12182 üzenetére
A széles gyári állapotsort keskenyre tudtad venni?
-
Etikusz
tag
Volt már róla itt szó, csak megint összekavarodtam.
Nagy bajt csinálok, ha usb-n(nem micro) keresztül töltöm a Slimet a "nokiás" végével.?
-
V.Stryker
nagyúr
Na mi ez a csend? Semmi mozgás?
Csak nem mediapadra váltott mindenki?
-
válasz
gretzky77 #12172 üzenetére
Szia!
Kérlek dobj egy privátot!
saját részre már megrendeltem, +ba még rendeltem egy másikat, de azért már jelentkezett Lawrence74.Akinek bármire szüksége van kintről, szóljon nyugodtan, megrendelem neki.
Az árát viszont előre kérem, mert lenulláztam a számlánk.
Megbízhatóságom itt, és vaterán is lehet ellenőrizni. -
bb.bocs
őstag
ez van
tényleg
na nem baj, ha kell valakinek képernyö nygöjön rá mpm ben _
-
bb.bocs
őstag
egy kis érdekesség amit most találtam a gépről
[link] -
Nara19
aktív tag
Sajnos a Slim-em hibáját (ki-be kapcsolgat véletlenszerűen és utána nem tud elindulni) nem a hőség és nagy valószínűséggel nem szoftver okozza, így tegnap bejelentkeztem egy szervizre.
Én a Slim-et naponta több órát használom, így egy kicsit szomorú vagyok
A visszaérkezéséig marad a könyvolvasó
A tablet az otthoni számítógép használatom kb. 95%-át viszi, tehát a Slim után is lesz tabletem. Valószínűleg 10", mert öreg vagyok és rossz (?) a szemem
Komolyra fordítva: pdf-ek (Táblamagazin, Dimag, könyvek) olvasására alighanem nincs jobb méret ennél - nekem. -
Akinek szüksége van USB töltőre szóljon, most fogok rendelni!
Délután 4 körül fogom rendelni. -
bb.bocs
őstag
na most már tényleg darabokra szedtem a gépet
ha kell valakinek vlmi nézze a hirdetésemet
ha elvisznek valamit frissítem
-
mjani1172
addikt
Megvan a másik gép az új szoftver van rajta,de nem megy a Market.
Hogy felrakhassam a Cache Fixert,rootolnom kellene,ami természetesen nem megy.
Kipróbáltam az Unlockroot. nevezetű dolgot (számomra ez tünt egyszerűnek) de semmit nem csinál pedig már mindent megpróbáltam.
Most a SuperOneClick el kinlódok de a harmadik pontnál elakadtam.
"3. A Sajátgépben megjelenik a táblagép telepítő lemeze(Ideos Suite) indítsd el és telepítsd fel a drivereket(Install Drivers)."
A win 7 ben hol látom ezt?
Ez nálam akkor jelenik meg ha össze vannak dugva a pc és a tablet,és az összedugott állapotban,még nem csatoltam a külső tárolót,és kikapcsolom az USB hibakeresést de erről szó sem volt hogy ezt kéne csinálni.
Ha nem kapcsolom ki az USB hibakeresést akkor semmi nem történik. -
bb.bocs
őstag
igaz nem szuper kép, de látszik hogy nincsen belső cserélhető sd kártyája
kép -
Ailton
tag
válasz
bakter24 #12157 üzenetére
Első és legfontosabb érv, hogy kijelzőbuzi vagyok. Ez ellen nem tehetek berögzülés, minél nagyobb annál jobb stb.stb.
De emellett egyenlőre tanulok és a vizsgáknál jön rá az ember, hogy mit jelent amikor nem kell számitógép/laptop de nem is kell 100 oldalakat nyomtatni word dokumentum vagy pdf esetén, a mobil pedig 4.3"-al nekem nem elég nagy. Arra, hogy tanuljak a 10"os tab tökéletes (nem is kell, hogy erőgép legyen) viszont a felbontás fontos, a méret azért mégis ebben az értelemben pozitívum. A hordozhatóság a másik nagy kérdés. Ha egy női táskát hordanék magamnál ez a tab egy álom lenne
de így végülis a táskában nagyobb is elfér (és mégse kelljen mindenhova laptopot vinni) a zsebben pedig már ez sem...
(bocs, a többiektől, hogy kicsit hosszú lett, offolom is[ Szerkesztve ]
-
Ailton
tag
válasz
bakter24 #12155 üzenetére
Számítottam erre a válaszra, ha ennek lesz utódja az mindenképp egy 10"os gép lesz,1 éven belül szerintem túl adok rajta, persze nagyon fogom sajnálni, de ennyi idő alatt kiderül mennyit használom és hogy van e értelme az újnak...
jahh, ez a go launcher tabra cucc pedig egyenlőre borzalmas...
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz
Ailton #12154 üzenetére
Az igaz. Viszont ha ezt ritkán használod, akkor az utódot sem fogod gyakrabban.
De az igaz, hogy nem lesz értéke a végtelenségig. Szerintem max 1-2 évig adható el még 20 feletti áron. Még egy év, mire az inviteleseknek lejár a bérlet, akkor elvileg visszaadhatnák, vagy ~12eft-ért megvehetik. Akkor szerintem elég sok fel fog kerülni HWapróra is, 15-20 körüli áron.
-
-
cx29
tag
válasz
Lawrence74 #12149 üzenetére
szóval szerinted akkor még azért nem jövőre megy a kukába :-) na majd kiderül :-)
éjszakára ki szoktátok kapcsolni a tablettet? nekem 24 h fut :-) -
bakter24
őstag
válasz
Ailton #12150 üzenetére
Én is kevesebbet használom már, viszont eladni semmiképp sem adnám el, mert amire meg használóm néha, arra a kis időre is megéri, mert telefonon vagy laptopon macerásabb lenne az adott tevékenység.
Szerintem a táblagép értéke, célja nem az, hogy 100% közeli kihasználtsága legyen (mint egy telefonnak vagy laptopnak például), hanem a lehetőség, hogy ha kell, van. Maximálisan kényelmi hardver.
Amúgy már a hangos is mondták, hogy óvjam az idegeimet
Csak eddig nem hallgattam rájuk
[ Szerkesztve ]
-
Ailton
tag
válasz
mjani1172 #12130 üzenetére
Már az első hozzászólásod után a garit akartam javasolni, igazad volt mint átlag felhasználó tényleg nem érdemelted meg ezeket a hibákat.
bakter kolléga, a te munkásságodat itt senki nem vonja kétségbe, mindent összegyűjtöttél mindent leírtál, nekem sokat segített az oldalad, ezért elég ritkán írok ide, tehát tartsd meg az idegeidet, mert a fórumnak szüksége van rá...
egyébként látom sokan küzdenek azzal, amivel én. Egyre kevesebbet nyomkodom a tabot, nincs is igazán már szükségem rá, mégsem akarom eladni, mert fájna érte a szívem
-
Lawrence74
tag
válasz
bostone #12147 üzenetére
Nekem is azért van fent mindkettő.
Én sem tudok dönteni végleg egyik mellett sem.Akku témához annyit, hogy a párom HTC Diamond készülékében még az első alku van, 2008 januári vétel. Mostanában kezdett panaszkodni, hogy gyakrabban kell töltenie, (naponta)
900mAh
[ Szerkesztve ]
-
cx29
tag
válasz
bakter24 #12146 üzenetére
jó ötletek ezek, köszönöm , nem szoktam ilyeneken izgulni, mert ugye pl egy noti is megy max hálozatról ha nem jó már az aksi , csak ezzel a slimmel a bajom, hogy ha töltön van akkor nálam szinte használhatatlan az érintőkijelző, vagy 3 x 4 x nyomogatom, hogy történjen valami
-
bostone
addikt
válasz
Lawrence74 #12129 üzenetére
Most nálam elérted h nem tudok dönteni a két launcher közt...
-
bakter24
őstag
Én nem vennék, csak ha majd kampec lesz neki, mivel a Li akksik pont a hosszú tárolást nem komálják.
Én úgy csinálnám, hogy figyelném az állapotát programmal, vagy manuálisan (mondjuk csak standby üzemidő mérés, bekacsolt kijelzővel, az elég hamar megvan, és óránként nézed a maradék %-ot) Ezt megcsinálod 2-3 havonta rendszeresen, így időben fogod tudni, ha öregszik az akku
szerk.: Direwolf módszere is frappáns, csak macerás. Mondjuk havonta egy cserét ki lehet bírni. Egy kockázata van: a készülék előbb kimúlik, mint ahogy a gyári akku tenné ezt. Így lesz 2 akkud egy nem működő slimre. És nem biztos, hogy akkor ugyanilyen készüléket vennél helyette, ki tudja, mi lesz a kínálat akkor!
[ Szerkesztve ]
-
cx29
tag
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni:-) Elég sokat használom a slimemet így szerintem nem kell sok idő hogy megadja magát majdan az aku ( mondjuk most saccolni sem tudom meddig fogja bírni de előbb utóbb bizti bekrepál ) Mivel nem vagyok az a nagy tech divat követő akivel az Apple jól járna :-) ( magyarán addig használom az eszközeim még müködik és csak végső esetben veszek újat ) így azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mikor érdemes aku után nézni ? Mostanság még van talán piciny alkatrész támogatás, hisz még csak nemrég futott ki a slim, vagy majd ha tényleg bekrepál ? második opciónál attól félek hogy égen földön nem fogok majd akut venni bele , az elsőnél meg gőzöm sincs, hogy a hosszú tárolás mit tesz az aksival:-)
köszönöm a segítséget -
ablack
senior tag
Nektek működik a bluetooth fájlfogadás?
Ha másik Androidos telefontól akarok küldeni a tabletra valamit akkor a tableten nem ajánlja fel hogy elfogadjam a bejövő fájlt, a telefonon pedig azt írja hogy a küldés sikertelen.
-
direwolf
őstag
Aztaku.va! Elmentem strandolni a hőségben, és látom árad itt a zen meg feng shui és a többi
Szerk.: leégtem mint egyszeri frankhiteles, de a tablet nálam bírta a bevetést
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz
hackeeeee #12136 üzenetére
akit érdekelszóljon
-
mjani1172
addikt
válasz
Lawrence74 #12132 üzenetére
Igen valóban régi lehet,de amit kapok helyette az még régebbi a sorozatszámából ítélve.
De van ott más gond is,majd megírom ha lezajlott.
Ha az sem fog működni akkor jön a FW frissités. -
Lawrence74
tag
válasz
ha3fisnak teljesen igaza van, ha nem akarsz vele kínlódni, csupán rendeltetésszerűen használni, akkor vissza kell vinni, tegyék fel neked a frissített software-t, vagy cseréljék a készüléket. Nem vagy köteles ilyen dolgokhoz érteni. Egyetlen dolgot nem értek, hogy-hogy kaphattál régi software-es gépet, én már januárban a legfrissebb software-el vettem. (Biztos ott porosodott sokáig a raktárban)
-
gretzky77
veterán
válasz
A többiek is ezt mondták eddig lényegében ha olvasgatod a fórumot akkor láthatod hogy nálad nem stimmel valami mert azért az alap dolgok simán mennek out of the box tisztelet a kivételnek de ennyi hiba mint nálad van egyszerre szerintem nem sokunknál jelentkezett! Peace
-
Lawrence74
tag
válasz
bostone #12109 üzenetére
A jogosultságok (Permissions) így legyen beállítva.A framework grafikailag változott,itt megtekintheted a különbséget, a hangerő szabályzó sávja lett vékonyabbra véve. A Play!-ről letöltéskor, illetve SD-ről telepítéskor látható sáv lett cserélve vékonyabbra, ICS kinézetűre. A lehúzható értesítési képernyő változott egy kicsit grafikailag, egy-két képet cseréltem.
Minden verzióhoz jó. A V3-hoz biztosan.
Bocs hogy ilyen sokára válaszoltam, de tegnap strandolni voltam a családdal, össze is sikerült szedni egy jó kis napszúrást. Most olyan vagyok mint a főtt rák.
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Tök jó lenne, ha mindenki megőrizné a hidegvérét.
A szabvány gyártási eljárások ellenére is előfordul, hogy a készülékek paraméterei eltérést mutathatnak. Ezt nem én találtam ki, mérések igazolják.
Jelen esetben koncentrálhatnánk a problémára, illetve annak megoldására.
A gyári romnál, nálam is számtalan bosszantó probléma előfordult. (a klattyanás nem) Gyakorlatilag az összes fellelhető főzöttet kipróbáltam. Egész jól muzsikáltak, elfogadható szintet biztosítottak.
Ha mégsem működne egyik sem, az eredeti rom visszarakása a gariztatás miatt, pár percet vesz igénybe csupán.
-
ha3fis
tag
válasz
mjani1172 #12124 üzenetére
Nekem kb. 3 hónapos a készülékem. Gyári soft+rootolt.
Elejétől fogva fut az Aldiko, zenét-filmet nézek többfajta lejátszón, napi 5-6 órát a wifin vagyok.
Sőt sok-sok játékkal is el tudom ütni az időt alkalomadtán.Ha a Te készüléked ezeket nem tudja prezentálni, akkor ezt bizony szoftveres vagy hardveres hiba okozza.
Az elsőt könnyen Te is orvosolhatod:
1. Beállítások->Adatvédelem->Gyári adatok visszaállítása
2. Ha az előző nem segít, akkor szoftverfrissítés az utolsó verzióra.Ha egyik sem segített, akkor visszasétálsz az eladóhoz/gariztató helyre és leadod a készüléket javításra.
Szerintem ennyi a történet.
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz
mjani1172 #12124 üzenetére
Most megismertetlek a következő szintemmel
Tedd már fel végre azt a tetves javított FW-t, vagy mondd meg hol laksz, és én személyesen teszem fel neked. Amit most csinálsz az már túlmutat a vitatkozáson, véleményen, ilyesmiken. Amit most csinálsz az véleményem szerint felfelé köpködés. Akarod használni a készüléket vagy nem???
Problémád van, nekünk megoldásunk, de nem kell, ehelyett csak írogatsz.
Mindenkinek joga van véleményhez, stb, nekem EGY kérdésem maradt:
MIÉRT teszed ezt és miért pont ITT ?
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz
Nara19 #12123 üzenetére
Bár írtam, hogy részemről vége,de úgy látom nem csillapodnak a kedélyek.
Sajnálom, hogy amit írtam az ennyire nem érthető biztos bennem van a hiba,hiszen mindenki engem szíd.
Teljesen mást magyarázol bele mint amit írtam.
"Nem vagyunk egyformák, így lehet, hogy a Te igényeidnek nem felel meg."
Nem vártam tőle HD felvételt,tűéles képet,Gorillaglass üveget,unibody házat,stb....
Nem az igényeim túl nagyok.Amit kéne tudjon minimális dolgot sem tud.Nem nagy igényű játékokat,vagy grafika programot akartam vele futtatni,csak azt amit írtak, hogy tud alapból.
Eladtak nekem egy "táblagépet". 2012 07 hóban szerintetek az nagy elvárás hogy:
-A gyárilag feltelepített Aldiko ne fagyjon le?Nem lefagy hanem,soha nem indult el.
-Lejátszon MP3-at? Mert lefagy kb 20 másodperc után.Mindig.
-Fényképeket lehessen rajta nézni? Ez is lefagy kb 20 másodperc után.Mindig.
- Létrehozzon WI-FI kapcsolatot?
-Hogy letöltsön 10MB -nál nagyobb dolgokat?
- Hogy elforduljon a képernyő, kapcsolgassam?Mi ebben ami teljesíthetetlen 2012-ben?Nem itt tart már a számitástechnika.Nem beszéltem továbbfejlesztésről meg ilyenekről.Nem várok ICS-t.De a 10 éves telefonomon nézhetek fényképet,hallgathatok zenét.Kb 3 hónapja vettem szintén a T-től egy olcsó androidos telefont.(ugyanez az árszint). Egyik dologgal sincs baja.Persze 3 hetente valamiért újraindul,meg ehhez hasonló Androidos dolgok.De egy fényképnézés,egy MP3 nem megy?Ez vicc.Először azt hittem valami hibás dolgot fogtam ki,aztán utánaolvastam és láttam hogy sokan küzdenek ugyanezzel.Ezért írtam amit írtam.Ennek semmi köze az árhoz.Ha vesz az ember valamit akkor elvárhatja, hogy működjön.Az hogy én bütykölöm,hogy jobb legyen,többet tudjon mint a gyári állapotban az legyen az én gondom.De a gyárilag előírtat tudnia kell,nemcsak ennek hanem bárminek.
Ha nem tetszik az álláspontom akkor nyugodtan vitatkozzunk,(kiváncsi lennék ha bárkit megkérdeznénk így arról hogy jónak nevezhető -e egy szerkezet ami ennyit sem tud gyárilag mit mondana) de ne személyeskedjünk.
-
Nara19
aktív tag
Hát, látom a hőség minden(ki)re kihat, nemcsak a Slimemre.
Bostone::
Tisztelet a véleményednek, amit már túlragoztatok itt. Ebbe a fórumba azok"járnak", akik használják vagy használni akarják ezt a kis gépet. Igazad van abban, hogy 2012-ben úgy illene eladni a gépet, hogy az első/utolsó 2011-es gyári FW rajta legyen már. Abban is igazad van, hogy a gép a megjelenése óta elavult, mert: a képernyő felbontása kicsi, a wifi és a proci gyenge, nehéz, 2.2-es androidja van stb.
De: ha tudod, hogy mire akarod használni, akkor miért ne lehetne jó? Amennyiért én hozzájutottam, annyiért ma sem lehet GPS/BT/Wifi/3g-s tabletet kapni.
Az a Te döntésed, hogy ezt a gépet megvetted. Nem vagyunk egyformák, így lehet, hogy a Te igényeidnek nem felel meg. Ezzel sincs semmi baj, Bakter kolléga leírta a lehetőségeket:
- eladod,
- felteszed (vagy a szervizben felteszik) a FW-t, amivel sok probléma megoldódik.Tudomásul kell venni (vennünk), hogy a gyártó ezt a gépet nem fogja tovább fejlesztgetni, akinek így jó az használja, akinek nem az meg eladja. (Így van nekem 2db Slimem
)
Mi az igazság? Az nincs.
Tapasztalatom az van. Ha tegnap a FW újrahúzása nem segített volna és szervizbe kellene adnom a gépemet, akkor nagy bajban lennék, mert teljesen beépült már az életembe.
Szerk: hely(j)esírás
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
sziasztok,
Mitől lehet az hogy a tabletem azt írja ki a marketen hogy nincs kapcsolat, pedig böngészőben bejönnek a weboldalak. Próbálkoztam újraindítással de nem segített.
-
bostone
addikt
válasz
bakter24 #12119 üzenetére
Oké, ha legközelebb verekedni kell, veled vagyok!
Tegye mindenki a sliccére a kezét és mondja azt, hogy ez a legjobb tablet a piacon.
Egyébként annyira felesleges erről vitatkozni olyan valakivel, aki a befogadó stádium helyett azonnal a tagadásra ugrik.
A megjegyzésével, hogy a gép egyszerűen szar, nekem sem lopta be magát a szívembe...
De!
Az életben ettől léteznek fontosabb dolgok.
Az én hibám, hogy az erőszak bárminemű jelenléte, még a legenyhébb is, legyen az virtuális, szóbeli vagy tettleges, legtöbbször nem a jó oldalamat hozza előtérbe.
Utólagos elnézést kérek érte! -
bb.bocs
őstag
belevarázsoltam a 2mp eles hátsó kamerát a másikból
elfér
de a kameránál már nem látja
kiir 1 hibát
hogy nincs kapcsolat a kameávalötlet ?
-
bakter24
őstag
válasz
bostone #12118 üzenetére
Ez részemről nem férfias kiállású termékmegvédés volt... Részemről azon akadtam ki, hogy panaszkodik -> segítek, megmondom, mit tegyen, hogy megoldódjon a gondja (általában ezt teszem ilyenkor, már szinte automatikusan), de nem azt teszi, hanem jajong tovább. Ekkor megint illendően útbaigazítom, de csak mondja a magáét.
Na ezen a ponton hívtam fel a figyelmét néhány megfigyelésemre a termékkel és a termékhez való hozzáállással kapcsolatban
Nem tudom, ez miért volt baj, de akkor helyénvalónak éreztem rávilágítani a rávilágítandókra.
"A megfelelő irányba fordult a világ?"
Ha hiszed, ha nem, nekem kicsit igen. De nem attól, hogy kiadtam a véleményem, hanem attól, hogy nem egyedül nem értettem, mi célja a kommentjeinek az ügyben.
-
bostone
addikt
válasz
direwolf #12116 üzenetére
Most jobb?
Most elégedett mindenki, aki kiadhatta a véleményét?
A megfelelő irányba fordult a világ?
Megvédtétek egy eszközt.
Egy élettelen valamit, férfias kiállással...
Másra is lehetne ezt az energiát fordítani.Nem szorul védelemre, mert egy tárgyról van szó.
Engem megmosolyogtatott a ragaszkodása az álláspontjához, amihez egyébként joga volt, talán nem a megfelelő helyen.A készülék olyan amilyen. Van tőle rosszabb és jobb is. Némi utánjárással egész használható cuccot ki lehet belőle hozni, mert az alapállapota nekem sem jött be igazán. Pedig nem szeretek bütykölni. Azt szeretem, amikor a dobozból előhúzva csettintésre működnek a dolgok.
Szívesen nézek ebbe a fórumba, mert azonkívül, hogy hasznos tanácsokkal látnak el, jókat lehet derülni egyes hozzászóláson.
Részemről befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
-
bakter24
őstag
válasz
bb.bocs #12113 üzenetére
Hát szerintem ha nem találsz belül egy microSD foglalatot, azon kívül, ami ugye hivatalosan a microSD foglalat, akkor a kérdés eldőlt. Az eredeti felvetés így szólt
-
bb.bocs
őstag
válasz
bakter24 #12108 üzenetére
tölt ,igen a másik slimben megy, és most már 7 % nál tart, de nem merem még levenni mert félek kikapcsol
lehet a végén jó az akksi és megérte
a többit továbbadom. a burkolat is jó állapotban van a hátsó rész ugye kompletten, 1 helyen a muanyag törött, de nem zavaro szrtem.ha kell vlkinek vlmi szoljon a késöbbiekben megirom az aksi sorsát
a tulaj azt mondta, neki még rendesen bekapcsolt a képeernyö csak ugye az érintéssel volt a gond de megjelent a kép. nekem pedig az én aksimmal sem jelenik meg kép... fura... most ha szétszedem meglátom, de ép a képernyö rész szrtem. nem tudom elcsúszott e valami benne, vagy mi lehet... az állásban lejárt a szavatossági ideje? -_-
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz
Lawrence74 #12065 üzenetére
Elnézést a kérdésért, de a VTL-hez milyen jogosultságok szükségeltetnek?
Miben változott a framework?
Melyik verziódhoz ajánlott? A V3-hoz ez oké? -
bakter24
őstag
válasz
bb.bocs #12107 üzenetére
Vagy vársz sokáig (nem tudom, vártál-e már, ha igen, ugorjunk)
Nem pont ez, de próbáld meg:
"- K: A készülék teljesen lemerült / sokáig állt kikapcsolva, és most hiába teszem fel töltőre, csak az oldalsó gombok villognak. Mit tegyek?
V: Ha teljesen lemerül, ezt csinálja. Előfordul. Akksi ki, töltő vagy usb kábel bedug, bekapcsol akksi nélkül, ha bekapcsolt teljesen, akksi vissza menet közben. Tölteni fogja, és ha feltöltött, onnantól újra normálisan működik.Egy másik módszer, hogy egyszerre rákötni az USB-n PC-re, és a töltőre is, és így indítani. Így indul, és tölti rendesen."
szerk.: ha törött, akkor ott más gond is lehet, de gondolom másik Slimben töltenéd.
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
adott 1 s7 slim akksi. a gond a következő. sokáig állt. most bedugtam tölteni, 1%nál áll....álláll....ha lehuzom töltőröl akkor kikapcsol a gép. tudtok valami trükköt hogy tudnám újraéleszteni esetleg?
ezenkivül a készülék hozzám került. bekapcsol ( az oldalsó 3 érintögomb, de kép nincsen... az érintö törött, a kijelző ép.a készülék ejtett. mi lehet a helyzet?
( ha esetleg valakit érdekel valami alkatrész szoljon mert bontom) ( a ház karcos, 1 -2 helyen el is repedt!)[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz
gallus #12105 üzenetére
Amik a belső SD-n vannak, azok megmaradnak (csak azok, tehát a telepített programok, beállítások, ilyesmik elvesznek!), ha ott vannak a "képek a macskáról" akkor az megmentődik. Vagy ha microSD-n vannak, akkor is nyilván. De más megoldást én sem tudok, elvégre az a minta pont azért van, hogy idegen kézben meggátolja a használatot.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
mjani1172 #12093 üzenetére
Halkan jegyzem meg, nem lehet, hogy Te látod rosszul?
Nálam a 8 hibából egy sem volt, még a régi FW-el sem.
Igaz én már eladtam, mert nagy testvérére lecseréltem, de nagyon szerettem.
Van, volt pár andoridos cuccom, egyik se tökéletes.
Talán a Mediapadra nem tudnék semmi rosszat mondani így hirtelen.Tudom nem itt kéne: Megmaradt 1db bontatlan fóliám, és OTG kábelem. 1500ft a kettő. Ha kell vkinek dobjon privátot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest