- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumpedlix
tag
Valóban az első indulás volt csak lassabb viszont a Marketről-Playre váltás egy következő alkalmazásindításnál történt először csak panaszüzenet jött amit nem olvastam el és bezárta a Marketet, de valóban csak egyszeri alkalom volt
Nekem ami még Samsungos megoldás az az alapból meglévő fájlkezelő a menüben, SE, LG, HTC telókban nem rémlik hogy alapból lenne, sőt ott irány a market egy Astro-ért -
pumpedlix
tag
Nem bírtam ki estig
Kijelzője nagyon szép betekintési szöge nagyon nagy és nem invertálódnak a színek.
Érintője pontos és kényelmes. SMS írásnál nagyon sokat segít a Touchpal nevű cucc, elég sok szóvariánst kiad mit is szeretnék leírni, ezzel gyorsítva az üzenet létrehozást.
A bekapcsoló gomb nekem picit kemény és rossz helyen van.
Bekapcsolás picit lassú, várni kell még feláll a rendszer, utána viszont röccenésmentesen gyorsan lehet navigálni a menüben.(megjegyzem van benne egy HTC-re hajazó gyors bootoló opció ezzel gyorsabban indít)
Kamera az olyan amilyen, fixfókusznál szerintem kár bármit is elvárni.
Telefonálás közben tisztán hallom a másik felet, aki szintén akadozásmentesen jól hall bár állítólag orrhangom van
A külső hangszórója hangosan de tompán szól.
Az első marketes letöltés után összeakadt valami mert bezárta a futó ablakot és megállt egy picit de azóta nincs gond egy pár progi és játék már gond nélkül lejött.
Ami számomra mérvadó (bár lehet más nem ért egyet velem) az Angry Birds teljesen simán fut míg mondjuk egy Samsung GIO-n szaggatott rendesen.
Belső tárhely nem épp bő kapásból 60MB szabad helyet ír, ram-nál 30-40 mega körül mozog a szabad érték.Wifit sajnos nem tudtam kipróbálni, nincs a környéken.
Véleményem szerint Galaxy mini-t, Gio-t SE X8-at simán túlszárnyal, ilyen készülékeim voltak ezért ezeket írom.
Ami még fontos: A kijelző messziről vonzza az ujjlenyomatot erre be kell szereznem valami jobb fóliát. Még hozzá se érek máris viheti a policeman a laborba az ujjam helyét
16500 Ft ért nem bántam meg, kétszer ennyit is megér
-
pumpedlix
tag
Ma megjött a teló de még nem bontottam ki. Kell egy kis izgalom
A doboza tetszik -
pumpedlix
tag
Nekem csak csütörtökön jön de már nagyon várom, remélem pozitív csalódás lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest