- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
StaChys
tag
válasz
Gedeon31 #1688 üzenetére
Nálam fenn volt a FB alkalmazás kb. 20 percig, de addig is a memória használata minimálisan 30MB körül volt, vagy ha hozzáfért többhöz, akkor több . Rettenetesen lassult tőle a teló, és ráadásul nem(!) tudtam kilépni belőle, mindig ott futott a háttérben, ezt miért kell így csinálniuk??! Na ez nekem nem kellett (nem vagyok ilyen elvakult FB függő), röpült a kukába. Szóval szerintem a FB klienssel (+ esetleg hozzá Angry Birds, ami szintén nem a takarékos erőforrás használatról híres) csak óvatosan ezen a telefonon.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Gedeon31 #1685 üzenetére
Nekem is Y200-as telóm van, annyit tudok mondani, hogy a minimumot hozza, de semmi többet. Elég idegesítő hogy netezek és 2 lap van vagy csak 1 néha megnyitva, rám írnak gtalkon, én válaszolok, és a vissza nyíllal ugye a böngészőbe ugrana vissza, ehelyett elkezd tölteni a teló, majd bedobja a kezdőlapot, mert gondolom memóriahiány miatt mindent bezárt... tanultam az esetből, legközelebb csak olyat veszek amiben van ram bőven
-
DS39
nagyúr
válasz
Gedeon31 #1111 üzenetére
az volt nagy akció, amikor hírverés nélkül volt 16 és fél ezer
KTU: a menüből a gyári adatok visszaállítása nem ront a ketyerén, a kódos resetnél fordulhat elő hogy nem állít vissza mindent. anno hagyományos telefonon is ez volt, kóddal reseteltem és a GPRS beállítások kukázódtak, nekem kellett újraállítani, a menüpontos resetet csináltam volna, akkor nem történt volna ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest