- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulldog77
csendes tag
válasz
aboriginal74 #887 üzenetére
Sziasztok az egyik ismerősőmnek szeretném megcsinálni a telefonját, de sajnos valami gáz van a leírás szerint megcsinálom a rootolást és a cwm telepítését de nem jön be a recovery menü az ascend felíratnál megáll a teló. hangerő fel + bekapcs
mi lehet a gond?
-
aboriginal74
tag
válasz
aboriginal74 #1233 üzenetére
Lehet, hogy megtaláltam a hibát a MicroSD kértya a win7 szerint nem volt 100%-os lemezellenőrzés után hibák javítva...meglátjuk használt-e...
-
olivera88
veterán
válasz
aboriginal74 #1161 üzenetére
Mi az az S-OFF?
Androidon nincs hangvezérlés? Én nem találtam még ilyen opciót.. -
Tojás70
csendes tag
válasz
aboriginal74 #1160 üzenetére
Köszike, de így azé' nem állok neki.
-
KTU
addikt
válasz
aboriginal74 #1160 üzenetére
Én is gondoltam rá, de ....
-
olivera88
veterán
válasz
aboriginal74 #1006 üzenetére
Köszi. Igen ez az első Androidos telóm.
-
sssirius
tag
válasz
aboriginal74 #1015 üzenetére
Nem. Semmi belepiszkálás nem volt. Csak simán elkezdtük használni. Telepítettünk rá pár alkalmazást és ennyi.
-
olivera88
veterán
válasz
aboriginal74 #995 üzenetére
Eltávolítottam de ugyanaz a felület maradt home screenen.és alkalmazásoknál is.
-
olivera88
veterán
válasz
aboriginal74 #993 üzenetére
Köszi, megvan de ott semmit se birok kiválasztatni a témán belül. Uninstall lesz akkor.
-
olivera88
veterán
válasz
aboriginal74 #991 üzenetére
Valójában nem is akartam telepíteni
Root app deletenél a disablet választottam témánál és erre települt
Azt se tudom hol vannak témák beállításai.
-
aboriginal74
tag
válasz
aboriginal74 #981 üzenetére
Utóbbi számomra kibogózhatattlan irásjeleket tartalmaz, feltevésem szerint Kínai nyelven van
Megoldás a telefon ikonra kattintva fentről lefelé haladva a 3. pont és lám ott rejtőzik benne az english
Hajrá...
-
olivera88
veterán
válasz
aboriginal74 #934 üzenetére
A micro SD gyökérkönyvtára az melyik mappa? Az egyik se? Csak kártyára kell másolni?
-
olivera88
veterán
válasz
aboriginal74 #932 üzenetére
Köszi. Biztonsági mentést is kell előtte csinálni ugye? Siettem..
-
jaxer
tag
válasz
aboriginal74 #902 üzenetére
Ha minden igaz és munka után még sikerül zárás előtt odaérni, akkor holnap megyek megcsináltatni az előfizetést a vállalkozás részére és kapom vele a telefont is. A ROM készítéshez szükséges dolgokat már letöltöttem a netről és ahogy a meló és a vállalkozás mellet lesz időm csinálom is. Kb 1 hónap türelmet kérek és meg lesz, legalább egy béta változat. Egyébként már 1 db ROM-ot találtam, akit érdekel innen letöltheti.
Tulajdonságai (copy&paste az eredeti oldalról
)
Features des ROM's:
-Basiert auf Stock-Rom (A stock ROM-on alapul)
-deodexed (deodex-ált)
-zipaligned (zipaligned (apk fájlok laphatárhoz igazítva, gazdaságosabb memóriahasználat))
-rooted (root-olt)
-init.d Support (init.d támogatás (meg lehet benne szkripteket adni, amik a telefon indulásakor automatikusan végrehajtódnak))
-Live Wallpaper (na ezt nem kell megmagyarázni, erre csorgatja a nyálát a sok kis k..., akarom mondani fiatalember...)
-Links2SD (Link2SD beépített támogatása)
-Bootanimation frei wählbar (változtatható bootanimáció)
-PotterUnlock/Bildschirmsperre geändert (na ezt nem tudom lefordítani..., de a feloldással kapcsolatos, ha látom mi ez biztos rájövök...)
-Bloadware entfernt (ezt se tudom lefordítani...)
Aki kedvet érez hozzá próbálja ki.
(szerk) Természetesen csak saját felelősségre, és nem elfelejteni mentést csinálni az eredeti rendszerről, mielőtt belevágtok. Telepítése a szokott módon., az oldalon ahonnan le lehet tölteni leírás is van hozzá. Aki nem ért fritzül (mint én is) annak a Google Translate a barátja...
Ha megírjátok a tapasztalatokat legalább el tudom dönteni, hogy ezt vegyem-e alapul, vagy egy teljesen szűz stock-nak essek neki. -
jaxer
tag
válasz
Csupán harmadszor írod be a fórumra
Tényleg csak én vagyok olyan hülye, hogy ha venni akarok egy ilyen telót, akkor előtte végigolvasom a fórumot?
-
aboriginal74
tag
válasz
Megjegyzés: elsőre sikerült, nem volt gond sehol...már 50 mega szabad hely a készüléken...lesz ez több is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest