- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eman Kcin
csendes tag
válasz
Eman Kcin #1926 üzenetére
Kösz az eddigi válaszokat.
Launcher: tudomásom szerint az eredeti, sosem tettem föl másikat.
Gyári állapot visszaállítása, gari: gyári rom van rajta. A gyári állapotot nem akarom visszaállítani, mert így visszakerülnének az általam törölt alkalmazások és mindent lehetne újra beállítani. Garanciába - ez a rootolással amúgy is elveszett, gondolom - sem viszem, tulajdonképpen semmi bajom nincs az új megjelenéssel, a telefon ugyanúgy tökéletesen működik, mint előtte, egyszerűen csak nem értem, hogy hogy változott meg egyik napról a másikra a megjelenés anélkül, hogy bármit is csináltam volna. Először az alkalmazásikonok lettek kissé ájfonosítva, aztán két napra rá a főképernyő alsó sávja változott meg.
Mondom, baj nincs vele, a színek csak a screenshoton rosszak, a telefonon nem. -
Eman Kcin
csendes tag
Sziasztok!
Nagyjából egy hete menü és a kezdőképernyő kinézete megváltozott.
A menüben az ikonok mögé színes háttér került,
a kezdőképernyőn pedig alul a három állandó ikon változott meg.
A screenshotot az AirDroiddal csináltam, sajnos a színek nem stimmelnek, de a lényeg látszik. Minek köszönhető a változás?
-
Eman Kcin
csendes tag
válasz
bognarandras #645 üzenetére
Bár én nagyon jól megvagyok a kis Y200-assal, ez esetben mégsem ajánlanám neked. Amikor megvettem, rögtön elkezdtem rá telepítgetni meg frissíteni a gyári alkalmazásokat, és 1 nap alatt elfogyott a belső tárhelyem. 2 év úgy, hogy mindent frissítesz, telepítesz saját alkalmazásokat és nem rootolod... Szerintem necces.
Én rootoltam, így kigyomláltam néhány fölösleges dolgot; mindent, amit tudtam, áttettem SD-kártyára, a gyári alkalmazásokat pedig nem frissítem. Így túl lehet élni. A leggyengébb pont azonban szerintem egyértelműen nem a tárhely (mert hisz ezzel lehet ügyeskedni) hanem a RAM. Ugyanis, tudomásom szerint, ezen semmit nem lehet változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest