- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3no
tag
válasz
shootme2 #4033 üzenetére
Próbáltam felrakni millió kernelt már, amit te linkeltél azok közül is az összeset, valamelyik után be sem kapcsolt, valamelyik után bekapcsolt, de wifi ugyanúgy nem volt. Aztán leszedtem ezt a programot, és ezzel is próbáltam kernelt telepíteni, utána nem kapcsolt be. Ezután manuálisan is próbáltam kernelt telepíteni, ezek közül mindhármat kipróbáltam, ugyanúgy vagy nem kapcsolt be, vagy a wifi szintén rossz volt. Az első hozzászólásban található kernelt is felraktam, meg egy német fórumon is nézegettem hozzászólásokat, ott is kernelcserét javasoltak, de akármit rakok fel nincs wifi.
Mi lehet a megoldás? Vagy hagyjam az egész romot? Annyira amúgy sem fontos a custom rom, csak mindenképp olyan romot akarok, amibe van init.d támogatás, hogy az INT2EXT4+ működjön vele, nem tudom a stock romra ha felrakok egy másik kernelt init.d támogatással akkor az úgy jó-e.
Illetve még egy kérdés: 898-ról tényleg nem lehet 889-re sehogy visszamenni? Nem csak annyi lenne az egész, hogy egy 889-es stock romot kell flashelni?
-
Pr3no
tag
Hello!
Ma rootoltam és telepítettem custom ROM-ot egyik ismerősöm Y200-ára, CleanBaseRom-ot és az ICS OS-t is próbáltam, de egyiknél nem volt jó a wifi, se a mobilnet. Wifi-nél folyton csatlakozott, aztán kiírta, hogy IP cím kérése és kezdte előröl. Most visszaraktam a gyári ROM-ot, itt működik, de úgy vettem észre a CleanBaseRom gyorsabb volt, szóval visszaraknám azt, de nem tudjátok ezt a wifi-s dolgot hogy tudnám megoldani?
-
Pr3no
tag
válasz
jakabtamas #3010 üzenetére
Valószínűleg az lesz, kösz.
-
Pr3no
tag
Hello!
Egyik ismerősömnek van ilyen telefonja, és az a panasza, hogy az ébresztő nagyon gyakran kikapcsol, este beállítja, reggelre meg már nem ébreszt, meg korábban is ha ránéz a telefonra nincs ott az ébresztő ikonja a status bar-ban. Erre tudtok valamilyen megoldást?
Gyári rom, nem is rootolt.
-
Pr3no
tag
CWM-nél még nem tartok, de elkezdem megint az elejéről, figyelmesen elolvasva a tutorialt (bár eddig is úgy csináltam, de most még jobban).
Egyébként amikor néha próbálkoztam belépni recovery-be (tehát aksi kivesz, power gomb+halkító gomb nyomvatart, és berakom az aksit) lila lett az egész kijelző, ez jelent valamit?
-
Pr3no
tag
Hello!
Rootolásban valaki tudna segíteni?
Ez alapján csinálom: http://androidportal.hu/comment/11417#comment-11417
Mindent úgy csinálok ahogy írja, viszont nem nyitja meg a recovery menüt, szimplán csak lefagy a Huawei logonál.
Hol ronthattam el? -
-
Pr3no
tag
Hello!
Egyik ismerősöm lehet ilyen telefont venne, van valamilyen hibája?
Illetve Viber működik rajta (mostani telefonja is Androidos, de nem támogatott, és nem is működik rendesen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest