- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goatmoon
csendes tag
Rájöttem, hogy a Google Play Szolgáltatások nevű mocsok fogja meg időnként annyira a telefont, hogy szinte használhatatlan lesz. Le lehet tiltani valahogy, hogy közben a Play használható maradjon?
-
Goatmoon
csendes tag
Még egy kérdés:
Kernelcsere nélkül lehet növelni az SD kártya olvasási sebességén?
-
Goatmoon
csendes tag
válasz
shootme2 #3760 üzenetére
Nekem még a 882-tes gyári ROM van a telefonon, egy éve ezzel használom. Rootolás és apptakarítás után már csak a kevés RAM szokott kellemetlenséget okozni, de swap fájllal nem szeretnék kísérletezni, meg amúgy is néhány hónapon belül új telefont tervezek, viszont érdekelne, hogy mennyire jelentene előrelépést a memóriakezelésben a 889-es vagy a 898-as ROM felrakása?
-
Goatmoon
csendes tag
válasz
littlebuddha #627 üzenetére
Erről az esetleges multitouch hibáról a német fórumon is írnak. Személyesen viszont nem tapasztalom. Korábban én írtam, hogy az Operában problémás a zoomolás, de annak más oka lehet, mert a gyári bögészőben vagy pl. a Google Mapsben minden rendben vele.
-
Goatmoon
csendes tag
Nem nagyon szoktam játszani, de azt tapasztaltam, hogy gyári állapotban pl. az Angry Birds Space gyakorlatilag élvezhetetlen, 2-3 percenként kilépeget. Rootolás és egy kis takarítás után most már egyszer sem lép ki játék közben.
(Viszont érdekesség, hogy még rootolás előtt, ha kikapcsoltam a mobilnetet és a wi-fi-t is, akkor szintén nem volt kilépés. Valószínűleg a háttérben időnként elinduló, szinkronizáló programok okozták a galibát.)
-
Goatmoon
csendes tag
Van valami mód arra, hogy az alap androidos billentyűzetet átállítsam qwerty-ről qwertz-re?
-
Goatmoon
csendes tag
válasz
ZeUS2140 #509 üzenetére
Gyárilag 2.3.6-os Android van a telefonon, ennél újabb változat nincs hozzá. A hivatalos Ice Cream Sandwich frissítés gyakorlatilag kizárható a kevés RAM miatt. Tudtommal még custom ROM-ok sincsenek.
Mindenesetre a rootolástól vagy egy custom ROM-tól nem lesz független a telefon.
-
Goatmoon
csendes tag
Magyar leírás a rootoláshoz.
-
Goatmoon
csendes tag
Végül csak sikerült rootolnom a német fórum alapján, így máris szimpatikusabb a telefon. (Korábban azon buktam el, hogy nem telepítettem az adb_drivert.)
A rootolás után felraktam a Link2SD-t, megcsináltam a linuxos partíciót a microsd-re, de a rendszerappokat így sem engedi átrakni a kártyára. Viszont ugyanazon a fórumon találtam egy listát. A listán zöld színnel jelölt appokat elvileg bátran lehet törölni (pl. Root Browserrel, de nyilván érdemes előtte elmenteni őket valahova). Elkezdtem garázdálkodni, nyertem kb. 30 mb helyet a belső táron, és egyelőre stabil maradt a telefon. -
Goatmoon
csendes tag
Más is tapasztal anomáliákat Operával (Minivel és Mobillal egyaránt)? A kétujjas nagyítás nem működik rendesen - nem akadozik, hanem olyan, mintha nem érzékelné az ujjamat, csak többszöri próbálkozásra jön össze a zoom. Érdekes, hogy a beépített böngészővel vagy Dolphinnal tökéletes, csakhogy én az Opera Minit szeretném használni.
A kis belső tárhely nálam is gondot okoz. Persze átraktam mindent, amit lehet SD-re, de ha a gyárilag felpakolt Google alkalmazásokat frissítem, akkor gyakorlatilag elfogy a szabad hely. Nyilván így inkább nem frissítem őket, de erre van valami megoldás?
-
Goatmoon
csendes tag
Továbbra is rootoláshoz szeretnék segítséget kérni. Sikerült már valakinek? Van valahol angol vagy magyar nyelvű leírás? Mert eddig csak német fórumokat találtam, és azok alapján nem jön össze.
-
Goatmoon
csendes tag
Rootolással kapcsolatban lenne kérdésem.
http://www.android-hilfe.de/3223555-post62.html
A fenti oldalon találtam leírást és fájlokat, sikerült valakinek ez alapján rootolnia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Napelem
- Off the Grid - Már Steamen is elérhető a korai kiadás
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest