- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
válasz
littlebuddha #633 üzenetére
Nekem az opera viszi a prímet.. Mobilnettel a O. Mobilt.. Otthon meg a simát.. persze ez csak az én véleményem..
-
royalka
őstag
Én tegnap el aléltam az aku időn.
1 óra híján egyszerre vettük le a telókat töltőről. Míg az én ACE-em 11% pötyögött Haver Y200-asa 55% on kb megegyező használat mellett.. Sőtt neki a képernyő fényereje 50% volt enyém meg 15-ön. A képernyő,hanghívás, üzemidő, szinte teljesen azonos volt..
Brutál kis teló ez..
-
royalka
őstag
Majd a telószámlán ...
. Amúgy amikor felteszel valami új alkalmazást a telepítés elején írja hogy program jogosultságait (hívás,sms,stb). De ha palyről telepítesz ott nagyjából biztonságos cuccok vannak.
Vírusírtót meg feleslegese feltenni mert semmi haszna sincs, legalább is sztem..
-
royalka
őstag
A jelenlévők közül nézegeti valaki hogy várható e rá valami főzött rom??
-
royalka
őstag
válasz
HuaweiU8500 #343 üzenetére
Elég szomorú. Átolvastam mindent hszt, de sokkal okosabb nem lettem.
remélem lessz valami jó kotyvasztás mert kár lenne egy ilyen telót ennyibe hagyni. Nekem ACE van de nagyon bejön ez a teló. Az tetszik hogy alapból engedi az alkalmazásokat SD re pakolni. Nah meg az akuidő..
-
royalka
őstag
Sziasztok. Haverom tulaja lett egy ilyen kis műszernek és én fogom majd karba tartani neki.. Holnap át futom ezt a pár hsz-t, kerestem volna felületesen hogy hogyan lehet rá live wallpaper tenni, de nem találtam semmit. Esetleg valaki tudna hellpelni
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest