-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
-A telefon kijelzője alul a fekete részen, a Huawei feliratnál keresztben elrepedt egy esés következtében, az érintő szerencsére működik, honnan és mennyiért lehet rá üveget rendelni és kivel érdemes megcsináltatni?
-10-15 db app folyamatosan újraindul hiba lövöm ki, 15 perc múlva jelez a telefonom, hogy nagy fogyasztású alkalmazások futnak a hátérben, annak ellenére, hogy nem is használtam a telefont és minden appot kilőttem rajta, így 6-8 óra alatt lemerül a telefonom úgy, hogy alig használom!
Mit lehet ezzel kezdeni?-Valamint 50 db alkalmazás indul el magától automatikusan bekapcsoláskor és amikor be szerettem volna zárni, kiírja, hogy Root jog kell hozzá!
Másképp nem lehet ezeket kilőni?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Suzuki topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Viccrovat
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Eladó egy Pixel 8
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest